Wistjij
Image default
Architectuur

Verhoog de productiviteit van je personeel

Iedereen heeft zo zijn eigen gevoelens over naar het werk, het kantoor gaan. Tenslotte breng je er zo’n acht uur per dag door. Vaak is iemand zich amper meer bewust van de omgeving of wordt die geaccepteerd omdat het nu eenmaal zo is. Toch heeft het vele thuiswerken mensen ervan bewust gemaakt dat het ook anders kan. Een projectleider van een interieurarchitect kantoor, kan dat alleen maar beamen. Volgens hem hoort een kantoor een prettige omgeving te zijn waar je graag naartoe gaat. Comfort tijdens het werk, lichamelijk en zeker ook geestelijk, is belangrijk. Het beïnvloedt de productiviteit positief, toont waardering en respect voor de mensen en ondersteunt tegelijkertijd het imago van het bedrijf. De interieurarchitect kantoor zegt dat het erom gaat een optimale mix neer te kunnen zetten.

Productiviteit door verbondenheid

De adviseur is zich ervan bewust dat ieder bedrijf zijn eigen eisenpakket heeft. Daarop inspelend moet ook rekening gehouden worden met een maximale effectiviteit. De interieurarchitect kantoor is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van mogelijkheden en daarom een echte toegevoegde waarde tijdens het ontwerp- en inrichtingsproces. Met de sfeer die neergezet wordt stimuleer je de betrokkenheid van mensen, roep je eenheid op en dus verbondenheid met het bedrijf. Dat alleen al stimuleert productiviteit. Hij kijkt hierbij naar zaken als toe te passen kleuren, de verlichting, een goede routing voor bereikbaarheid, de plaatsing van werkplekken in de ruimte, het meubilair zelf en andere keuzes die gemaakt moeten worden om een optimaal resultaat te kunnen behalen. De projectleider hecht sterk aan een goede en werkbare basis die best ‘anders’ mag zijn om daarmee te kunnen concurreren met andere bedrijven. 

Totaalpakket

De interieurarchitect kantoor legt uit dat je bijvoorbeeld kleuren niet zomaar kiest. Het vele wit, grijs, beige of zelfs zwart laat de voorkeur voor een neutrale werkomgeving zien, zodat er geen afleiding van de werkzaamheden is. Hij  maakt duidelijke dat dit niet zo hoeft te zijn. Als interieurarchitect kantoor zegt hij dat goed gekozen kleuren in feite juist een stimulans vormen. Combineer dit met gerichte aankleding, details en accessoires en je creëert de uitstraling die bij het bedrijf hoort. Zelfs kapstokken, de toiletrolhouder, alles maakt deel uit van het beeld dat je als bedrijf wilt neerzetten. Het laat zien waar je voor staat. Ook voor werknemers is die boodschap belangrijk, concludeert hij. 

Goed meubilair is cruciaal

Daarnaast is goed gekozen meubilair dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook comfortabel zit een voorwaarde om prettig en ontspannen te kunnen werken. De interieurarchitect kantoor ziet door die erkenning een grote vooruitgang in het verminderen van ziekteverzuim. Het komt steeds vaker voor dat er wisselende werkplekken zijn. Technologie en ergonomie zijn dan erg belangrijk. Als interieurarchitect kantoor benadrukt hij dat kennis hierover essentieel is bij het kiezen van meubelen. Het jezelf wat kunnen afsluiten van collega’s is een ander belangrijk punt volgens de interieurarchitect kantoor. Dit kan al door het slim positioneren van werkplekken en het gebruik van akoestisch materiaal. Een goede, fijne werkplek toont respect en empathie voor de mensen. Tenslotte is een gezonde werknemer is een productieve werknemer, besluit hij zijn betoog.