Wistjij
Image default
Vakantie

Van der Valk Hotel Apeldoorn, de Cantharel

Bent u op zoek naar een hotel op de Veluwe met aanbieding? Kies dan bijvoorbeeld voor een verblijf bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel en geniet volop van verschillende scherpe prijzen. Dit hotel is de ideale keuze voor een gast die houdt van rust, luxe en natuur. Kies bijvoorbeeld voor een 3=2 deal waarbij u 3 nachten verblijft en betaalt voor 2 nachten.

Tot slot zijn er het gehele jaar last-minute aanbiedingen(op basis van beschikbaarheid). Kortom, genoeg reden om te overnachten voor een zachte prijs en te genieten van de prachtige omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement waar het gehele verblijf tot in de puntjes verzorgd wordt en dat voor een voordelige prijs.

Plezier, rust en luxe op de Veluwe

Wie wilt er nou niet een voordelig verblijf combineren met diverse activiteiten in de natuur? Plan dan bijvoorbeeld een weekendje of overnachting bij een last minute hotel op de Veluwe.

Zo kunt u bij Van der Valk de Cantharel diverse aanbiedingen combineren met leuke activiteiten in en rondom het hotel! Het hele jaar door profiteert u van deals, aanbiedingen en arrangementen speciaal gericht op de seizoenen. Wat is er leuker dan tijdens uw voordelige verblijf de Veluwe te ontdekken? Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw arrangement uitbreiden met wandelen, paardrijden en fietsen. Daarnaast biedt het hotel in de weekenden koets- en huifkartochten aan.

Wilt u liever een culturele dag? Dan kunt u verschillende museums bezoeken. Kies er bijvoorbeeld voor om het naar het welbekende Kröller-Müller museum te gaan. Hier vindt u prachtige schilderijen van Van Gogh en kunt u rondlopen door de moderne beeldentuin. Verblijft u met het hele gezin bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Dan is de Apenheul een geschikt uitje voor jullie!

Kortom, een overnachting combineren met leuke activiteiten maakt uw verblijf compleet! Bent u benieuwd naar alle aanbiedingen, arrangementen en deals bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Kijk dan voor meer informatie op de site:

Van der Valk Hotel Apeldoorn, de Cantharel