Wistjij
Image default
Dienstverlening

Uw verhuizing professioneel georganiseerd met Verhuisbedrijf Heteren

Kijkt u vol ongeduld uit naar uw nieuwe leven in uw nieuwe woning, maar is het vooruitzicht van de komende verhuizing van het goede teveel? Verhuisbedrijf Arnhem biedt u graag een professionele helpende hand aan.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Iedere verhuizing is anders, daarom werken wij steeds met een persoonlijke aanpak op maat van uw verhuizing. U kiest welke taken u ons toevertrouwd en wij voeren die met de grootste zorgvuldigheid voor u uit.
Uw verhuizing begint met het leegmaken van de oude woning. Uw gerief wordt met de grootste ingepakt en extra beschermd voor transport en uw meubelen worden vakkundig gedemonteerd. Voor iedere verhuizing kiest Verhuisbedrijf Arnhem het gepaste vervoer uit, een kleinere bestelwagen waar mogelijk of een grotere vrachtwagen waar nodig. Voor verhuizingen van en naar appartementen hebben wij bovendien ook een verhuislift beschikbaar.

 

Inrichting van de nieuwe locatie

Bij aankomst op het nieuwe adres worden de dozen met gerief netjes gestald in de kamers waar u ze wilt hebben, zo volgt geen zoektocht naar de spullen die u dringend nodig heeft. Ook uw meubelen worden terug gemonteerd als nieuw.
Gedurende de volledige verhuizing wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid van uw goederen en wordt alleen gewerkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.

Een ongelukje is echter snel gebeurd en dan kunt u rekenen op de tussenkomst van onze verzekering. U neemt dus geen enkel risico, Verhuisbedrijf Arnhem is op alles voorbereid.

Uw nieuwe avontuur kan nu beginnen na een zorgeloze en veilige verhuizing door Verhuisbedrijf Arnhem.