Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het stylen van jouw slaapkamer!

 

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen? Of wil je gewoon je slaapkamer onder handen nemen? Het is dan belangrijk dat je van te voren goed nadenkt wat je precies wilt uitstralen, want zo kan je gericht op zoek gaan naar de juiste producten. Daarom geven we je een aantal handige tips voor het stylen van jouw slaapkamer!

Een sfeervolle slaapkamer

Vaak wordt er bij het inrichten van een huis het meeste aandacht besteedt aan de woonkamer. Niet gek, want hier komen nou eenmaal de meeste mensen over de vloer. Toch is het ook belangrijk dat je ook jouw slaapkamer sfeervol inricht. Dit is nou eenmaal de plek waar jij de meeste tijd doorbrengt. Een sfeervolle slaapkamer draagt bij aan een betere nachtrust, dus denk goed na over hoe jij deze het liefst wilt zien.

Woonstijl

Industrieel, modern of landelijk: wat is jouw favoriete woonstijl? Neem een kijkje op Pinterest of Instagram en laat je inspireren. Zo kan je eenvoudig jouw favoriete woonstijl vinden. Maak eventueel een moodboard van jouw favoriete stijlen. Dit kan je zelf vertalen naar jouw slaapkamer. Wil je nou echt sfeer aanbrengen in de ruimte? Kies dan voor kleuren zoals rood, oranje of juist voor blauw, groen, wit of grijs. Deze kleuren moeten de basis vormen. Met details breng je extra sfeer aan in de ruimte.

Gordijnen

Een ander belangrijk punt voor de styling van jouw slaapkamer? De gordijnen! Gordijnen zorgen er niet alleen voor dat ze geen of minder licht doorlaten in de kamer, ze hebben ook een sfeerbepalende functie. Gordijnen laten een groot oppervlak van de kamer bekleden, is het belangrijk dat je kiest voor gordijnen in een kleur en stijl die past bij de ruimte.

Accessoires

Natuurlijk mogen de accessoires niet ontbreken in jouw slaapkamer. Leg wat knusse kussens op het bed, zet een grote plant in de hoek en zet eventueel wat leuke vaasjes op de vensterbank. Met deze items maak je de slaapkamer helemaal af en creëer je een super sfeervolle slaapkamer.

https://www.raamdecoratie.com/