Wistjij
Image default
Dienstverlening

Snelle en vakkundige smartphone reparaties

Heb je jouw telefoon laten vallen en werkt je toestel niet goed meer? Dan kun je deze vaak nog laten repareren. PDArepair kan diverse reparaties uitvoeren zoals; scherm repareren Breda iPhone, telefoon accu vervangen, waterschade herstellen, oplaadingang repareren. Op de website van PDArepair kun je jouw model opzoeken en zie je welke reparaties voor dat type model uitgevoerd kunnen worden.

Praktische informatie

Het Repair Center van PDArepair bevindt zich aan de Neerloopweg 17 in Breda. De shop is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Wanneer je jouw toestel langsbrengt kijken ze wat er mankeert aan je toestel en laten ze je weten wat er gerepareerd kan worden. Ook krijg je een prijsopgave zodat je weet wat de kosten zullen zijn. Mocht je niet langs kunnen komen in het Repair Center, dan kun je jouw toestel naar ze toesturen. Verzend je toestel bij voorkeur verzekerd naar ze toe.

Ontstaan van PDArepair

PDArepair is begonnen vanuit huis met de verkoop en reparaties van IPAQ’s. Na een tijd verdwenen deze IPAQ’s en werden deze vervangen voor smartphones, tablets en laptops. Door de komst van deze nieuwe devices besloten ze zich te gaan specialiseren in het repareren van deze toestellen. Het familiebedrijf PDArepair bestaat al 20 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op de markt. Door deze ontwikkeling is ook het aantal medewerkers meegegroeid. De specialisten van PDArepair kunnen de volgende merken repareren: Apple, Samsung, OnePlus, Huawei, Microsoft en Sony. Reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd. Daarom is het vaak mogelijk om in het Repair Center te wachten op je reparatie. Heeft je telefoon waterschade? Dan kan dit in 1 tot 3 werkdagen opgelost worden. Telefoons worden enkel met originele onderdelen gerepareerd. Wat het behoud van je toestel ten goede komt. Ook zit er 12 maanden garantie op reparaties. Moederbord reparaties en batterijen zijn hierin uitgezonderd.

https://pdarepair.nl/