Wistjij
Vakantie

Overwinteren in het mooie Spanje

Het is alweer een tijd kouder in Nederland, de winter is begonnen. Sommige vinden het heerlijk dat de winter is begonnen de andere wachten alweer op de zomer. Natuurlijk heeft de winter ook wel wat met de gezellige feestdagen. Maar het kan zijn dat je toe bent aan vakantie omdat je een drukke jaar hebt gehad, en je kan eigenlijk wel wat ontspanning gebruiken. Als je het hele jaar hard en veel hebt gewerkt is het toch wel fijn om wat rust te krijgen.

Het nieuwe jaar kunnen we bijna inluiden, hoe lekker is het om deze te beginnen met een welverdiende vakantie? Even lekker een paar dagen er tussen uit zodat je alles op een rijtje kan zetten en heerlijk tot rust kan komen. Ook kan je de kou hier in Nederland lekker ontvluchten, en genieten van het mooie weer.

Genieten in de zon en lekker bruin terug komen is toch een heerlijke vooruitzicht. Spanje is een land waar je veel kan zien. Voor de mensen die liever een culturele vakantie hebben is dit een mooie land om te bezoeken. Je hebt in veel bekende steden zoals Madrid of Barcelona veel te zien.

Een vakantie Spanje Mallorca is ook echt een aanrader. Mallorca is een heel mooi eiland van Spanje. In Mallorca is er genoeg te doen, en het is aardig groot. Zo is het fantastisch om de hoofdstad te bekijken met prachtige gebouwen en natuurlijk kan je er lekker winkelen. Ook zijn de kleinere plaatsjes zoals Cala Do’r erg mooi, hier heb je namelijk allemaal kleine strandjes die omringd zijn door rotsen. Het is een prachtig gezicht, ook heb je veel restaurantjes op een plein wat zeker een aanrader is. Met een vakantie in Spanje hoef je je niet te vervelen en alleen maar te genieten.

Overwinteren in het mooie Spanje