Wistjij
Image default
Dienstverlening

Ook als alleenstaande fijn op vakantie

Als je de vakantie maar overslaat omdat je niet als alleenstaande wilt reizen, is dat eigenlijk doodzonde. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om als single bijvoorbeeld met groepsreizen mee te gaan. Zo ga je met anderen op vakantie, zodat je ook nog eens andere mensen ontmoet, en de mooiste plekjes ter wereld bezoekt! Tijdens de fantastische reizen van One2gether Travel doe je als single de leukste activiteiten tijdens gezellige groepsreizen. Wil je liever in je eentje de mooie omgeving ontdekken? Dat kan natuurlijk ook. Als je als alleenstaande op vakantie gaat, heb je bij One2gethertravel alle vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je naartoe gaat en je bepaalt ook zelf welke activiteiten je gaat ondernemen tijdens je reis op één van de mooiste plekjes op de wereld.

Ontdek de hele wereld tijdens een leuke groepsreis

Als je als alleenstaande op vakantie gaat en deelneemt aan een van de groepsreizen voor singles, ontdek je de mooiste plekjes op de mooiste bestemmingen. Dit zijn bestemmingen in Europa, maar ook buiten Europa is er van alles te ontdekken. Een greep uit de potentiële vakantielanden:

  • Italië
  • België
  • Griekenland
  • Oostenrijk
  • Frankrijk

Je kunt als alleenreizende natuurlijk nog veel meer landen op de wereld bezoeken. Zo geniet je van de mooiste bestemmingen over de hele wereld, ook als je in je eentje op vakantie gaat. 

Vraag om advies over de mooiste single groepsreizen

Bij One2Gethertravel begrijpen ze dat het soms lastig kan zijn om als single aan groepsreizen deel te nemen, zeker als je alleenstaande ouder bent. Kijk daarom eens op de website van deze reisspecialist. Je leest hier alles over de reizen die zij aanbieden. Heb je nog vragen of wil je direct je vakantie boeken? Neem dan contact op met deze specialist. De ervaren, vriendelijke specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale vakantie. Waar reis jij naartoe?