Wistjij
Image default
Entertainment

Ontdek dé bestemming voor de leukste schoolreis van het jaar!

Het is weer zover: de tijd is aangebroken om het jaarlijkse schoolreisje te plannen. Hier komt elk jaar weer heel wat bij kijken. Uiteraard moet je eerst weten waar je naartoe gaat. Kies je daarbij voor een educatief uitje? Of hebben je leerlingen al hard gewerkt en verdienen ze nu een leuke schoolreis vol plezier met hun vrienden? Vervolgens moet je natuurlijk een geschikte datum vinden, vervoer regelen en nog veel meer zaken regelen. Ook niet onbelangrijk bij het zoeken naar een leuk uitje is het budget. De school en de leerlingen moeten natuurlijk wel de schoolreis kunnen betalen. Dit betekent dan ook meestal dat je best in eigen land blijft, en geen heuse trip door Europa gaat maken. Zoek je dus een leuke en voordelige schoolreis in eigen land? Dan is BillyBird de perfecte bestemming voor jouw klas!

Ontdek dit leuke park met jouw leerlingen en beleef samen een onvergetelijke dag

Een onvergetelijke dag beleven met alle leerlingen, dat is waar een schoolreis bij BillyBird om draait. In dit recreatiepark valt er elke dag heel wat leuks te beleven, ongeacht wat voor weer het die dag is. Er is namelijk heel wat te beleven binnen buiten. Zo is er een binnen- en buitenspeeltuin en heeft het park verschillende grote attracties én een speelgebied. Ook een kinderkermis en een kindercircus behoren tot de vele belevenissen in BillyBird. Dankzij de variëteit in attracties kan je daar op schoolreis gaan met leerlingen van groep 1 tot en met groep 8.

Ontdek de arrangementen voor scholen

BillyBird verwelkomt graag leerlingen van alle leeftijden op schoolreis. Het park is daarom voorzien van alle faciliteiten en biedt ook een arrangement aan speciaal voor scholen. Zo parkeert de schoolbus gratis op het terrein en kan je voordelig met je leerlingen lunchen op het terrein. Het terrein is bovendien open van 10.00 tot 18.00 uur zodat je de hele dag plezier kunt beleven in het park. Wil jij ook op schoolreis bij BillyBird? Aarzel dan niet en reserveer nu jouw ticket! Als je met 30 personen of meer komt, krijg je bovendien €1 korting per persoon. Zo ga je echt wel voordelig op stap met de hele school.

https://billybird.nl/hemelrijk/