Wistjij
Image default
Woningen

Muurtekening babykamer

De kamer van je baby wil je uiteraard zo speciaal mogelijk inrichten. Muurtekeningen voor de babykamer zijn de perfecte manier om je interieur bijzonder te maken. De tekeningen zijn echte sfeermakers in huis. Wist je dat muurschilderingen al eeuwenlang worden toegepast? Dat is niet voor niets, want je creëert een uniek en eigen plekje voor je baby.

 

Breng de babykamer tot leven

De babykamer mag een mooie en uitnodigende plek worden. Een plek waar jij en je baby volop kunnen genieten. Bij het ontwerpen van een muurtekening babykamer is ook het kleurgebruik belangrijk en bepalend voor de ambiance. Voor een kamer van de allerkleinste, zijn lichte kleuren en pastelkleuren een aanrader. Pastelkleuren zijn zacht van aard en kunnen bijdragen aan een goede nachtrust van je kindje. Bovendien staat het je geheel vrij om zelf een mooie kleur naar wens uit te kiezen.

 

Muurtekening van het geboortekaartje

Als je baby een grote kamer heeft, is dit natuurlijk fantastisch voor een grotere muurschildering. Een goed voorbeeld is het geboortekaartje van je kind. Geboortekaartjes ontwerp je met alle zorg en aandacht. Hoe leuk is het om het geboortekaartje op de wand terug te laten keren? Het geeft eveneens een persoonlijk aspect aan de kamer van je baby. Ook kun je ervoor kiezen om naast het geboortekaartje meerdere leuke speelse elementen op de wand te laten zien.

 

Diverse figuren op de muur

Baby’s vinden het prachtig om dieren en figuren te zien. Wat dacht je van een giraffe, leeuw of een olifant als muurtekening babykamer? Je kunt het figuur groot of subtiel laten verschijnen het is maar net wat je zelf prettig vindt. Figuren op de muur mogen daarnaast gecombineerd worden met andere natuurelementen, zoals bomen of bloemen.

 

Letters en foto’s gebruiken

De naam van je baby is natuurlijk het allermooist en je bent hier trots op. Een muurtekening voor de babykamer kun je dan ook bijvoorbeeld versieren met de naam van je kind. Combineer deze bijvoorbeeld eens met een mooi gezegde om het plaatje compleet te maken. Voor een speels en creatief effect kunnen er verschillende kleuren gebruikt worden. Foto’s zijn eveneens het overwegen meer dan waard. Foto’s kunnen op realistische wijze getekend worden op de muur. Een foto met een speciaal moment is helemaal geweldig, zodat de babykamer een onvergetelijke plek wordt.