Wistjij
Image default
Vakantie

Maak de rondreis van uw dromen door Japan of Colombia

Zou u ook wel eens een rondreis willen maken door een ver land zoals Japan of Colombia? De voorpret is leuk, maar het boeken van zo’n reis is ook wel een heel geregel. Schakel een reisbureau in, dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Zij zoeken voor u de beste vluchten, hotels,  regelen het vervoer ter plaatse en ze boeken de leukste excursies. Zij weten namelijk precies waar u moet zijn en wat er in landen als Japan en Colombia te zien is tijdens uw rondreis. Met een ervaren reisorganisatie weet u zeker dat u een prachtige rondreis gaat maken!

Bezoek Japan, het land van de rijzende zon

Japan is een zeer geschikt land voor een rondreis, want er is veel te zien en te doen. Je denkt natuurlijk direct aan de natuur, de drukke steden en sushi, maar er is nog veel meer te zien in het land van de rijzende zon. Ieder eiland, waarvan Japan er 6800 heeft, heeft zijn eigen verhaal. Bezoek bijvoorbeeld de grote steden als Nagasaki of bijvoorbeeld Tokio. Behalve deze moderne trekpleisters kunt u natuurlijk ook de mooie natuur in trekken. Je kunt natuurlijk de bossen in gaan, maar je moet ook natuurlijk ook eens Mount Fuji beklimmen als je in Japan bent. Zo is er altijd iets te beleven in het land van de rijzende zon.

Booming business: Colombia

Een rondreis door Colombia is een reis die u nooit zult vergeten. Steeds meer toeristen ontdekken dit mooie Zuid-Amerikaanse land. Hier huist een boeiende geschiedenis, is er een mooie natuur en u kunt hier natuurlijk ook lekker relaxen op het strand. Trek de Tatacoa woestijn of ontdek de groene bergen. Meestal start u uw rondreis in de Colombiaanse hoofdstad Bogota, waar u rustig kunt acclimatiseren. Andere mooie steden om te bezoeken zijn Cartagena of het pittoreske Medellín.

Boek uw droomreis

Zou u graag een mooie droomreis door bijvoorbeeld Japan of Colombia willen maken? Boek deze reis dan bij Vámonos Travels. Zij hebben al jarenlange ervaring met het samenstellen van de mooiste rondreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Wanneer u uw reis hier boekt, wordt deze tot in de puntjes verzorgd. U vindt op hun website alvast alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u alvast al uw wensen doorgeven. Zo wordt uw droomreis snel werkelijkheid.