Wistjij
Image default
Vervoer en transport

Leuke spullen voor je fiets

Wij Nederlanders fietsen er wat af. Van heel de wereld zijn wij de enige die zo vaak de fiets pakken. Maar waarom ook niet? Fietsen is gezond en vaak ben je in de stad nog sneller met de fiets dan met de auto. Daarnaast is fietsen ook nog eens beter voor het milieu en bespaar je brandstofkosten en dure verzekeringen. Reden genoeg dus om ook in de toekomst maar in je fiets te investeren!

Een Nederlander is eigenlijk weer heel anders dan al die andere aardbewoners. Zo vinden Nederlanders het bijvoorbeeld belangrijk en leuk om hun woning te voorzien van gezellige woonaccessoires, hun tuin sfeervol met tuinbeelden en mooie planten aan te leggen en hun auto elke week door de wasstraat te halen. Zo zijn echt niet alle aardbewoners hoor! Het gros interesseerd het niets hoe hun woning er van binnen en buiten uit ziet, laat staan de tuin….

Toeristen vinden het dan ook maar wat leuk om eens een blik bij ons Nederlanders naar binnen te werpen. Maar niet alleen dat, ze bewonderen ook onze fietsen. Want die zijn niet kaal en simpel zoals ze in andere landen meestal wel zijn… Nee, onze fietsen zijn onze pronkstukken. Die moeten leuk zijn! En dus versieren wij Nederlanders onze fietsen met fietsaccessoires.

We zorgen dat er een leuke, kleurrijke fietstas aan de achterzijde op de bagagedrager hangt, we zorgen voor leuke fietsstickers die we her en dier op het frame en de kettingkast plakken. We zorgen voor een van tafelzeil gemaakt zadelhoesje welke niet alleen het zadel droog houdt bij een regenbui, maar tevens de fiets personaliseert. Verder kiezen we voor een fietsmand of fietskrat voor de voorkant van de fiets en zoeken we een fietsbel die leuk bij de elementen van de andere fietsaccessoires passen. Tot slot, als finishing touch worden er nog enkele bloemenslingers gekocht en worden deze rond de fietsmand, het stuur en fietsframe gedraaid.

Fiets pimpen dat is leuk! En dat doen we graag. En de fietswinkels geven ons inspiratie genoeg. Heb jij onlangs ook nog je fiets gepimpt??