Wistjij
Image default
Bedrijven

Jezelf goed en natuurlijk verzorgen

Lekker douchen, daar heb je toch geen plastic voor nodig? Je zou denken van niet, maar toch is er bijna geen badkamer te vinden die vrij is van flessen shampoo en douchegel. Slecht voor het milieu, maar het goede nieuws is dat we daar iets aan kunnen doen. Iedere plastic fles die we vervangen door een product zonder reststoffen is winst. Hoe vaker we dat doen, des te meer mensen zien ons voorbeeld en begrijpen de noodzaak. Probeer het daarom gewoon eens uit! Koop eens een shampoobar of body bar voor jezelf, of geef er eentje weg. De verschillende bars gaan erg lang mee, en staan per stuk gelijk aan ongeveer drie volle flessen.

Speciale natuurlijke verzorging

Een body- of shampoobar is niet te vergelijken met een stuk zeep. Wat vorm betreft lijken ze op elkaar, maar de ingrediënten zijn anders. Body- en shampoobars zijn te koop in verschillende soorten met ieder hun eigen specifieke ingrediënten om huid- en haarproblemen te verminderen. Zo zijn er bodybars met anti-aging bestanddelen en bodybars voor de tere kinderhuid. Ook als het om shampoo gaat is er voldoende keuze. Wat dacht je van een anti roos shampoo bar met sinaasappelgeur of een zilvershampoo bar die je grijze haar prachtig laat glanzen. Is je haar erg droog en twijfel je nog? Kijk dan eens bij de conditioner bars.

Een heerlijke natuurlijke geur zonder schadelijke stoffen

De geur van een reinigend en verzorgend product is heel belangrijk, dat weten we allemaal. Gaat het om bars, dan gaan onze gedachten vaak terug naar de scherp geurende zepen van vroeger. Natuurlijke shampoo- en bodybars bevatten echter ingrediënten zoals sinaasappel, lavendel en citroen. Heerlijk fris, maar ook zacht, aangenaam en niet overheersend. De verschillende bars zijn allemaal vrij van SLS en SLES en andere chemische bestanddelen. Bewaar de bar in een stoffen zakje of leg hem na gebruik op een schaaltje. Op deze manier gaat de bar lang mee en ruikt je badkamer ook nog eens heel lekker!