Wistjij
Image default
Eten en drinken

Importeur levensmiddelen

Het import en export van levensmiddelen is heel makkelijk geworden door het internet. De wereld is nu veel kleiner dan het 15 jaar geleden was en er is veel veranderd wat we niet bewust niet realiseren.

Import

In 2003 hadden de supermarkten bijna alleen maar producten uit Nederland en Duitsland vooral. Het waren bekende producten die wel allemaal kennen maar nu ziet het aanbod er heel anders uit. De supermarkten hebben tegenwoordig hele delen waarin producten uit andere landen zitten. We koken tegenwoordig ook heel anders door al het aanbod dat er is. Het vinden van producten uit de hele wereld in de winkelschappen is dan ook heel normaal geworden door importeur levensmiddelen.

Importeur

Een importeur levensmiddelen houdt zich bezig met het vinden van gewilde producten uit andere landen en het importeren naar Nederland. Ze zijn ook vaak trendsetters omdat ze nieuwe smaken naar Nederland brengen en ons kennis laten maken met gerechten over de hele wereld. Van China tot Egypte zijn er importeurs levensmiddelen die ons kennis laten maken met nieuwe producten. Ook komen er steeds meer online winkels bij waar een importeur levensmiddelen hun producten verkopen. Zo kunnen consumenten met een paar klikken hun favorieten levensmiddelen in huis halen.

temafinefoods.com/nl/

europages.nl/

vantolversunie.com/

Importeur levensmiddelen