Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Huur een trilplaat voor eenmalige klussen

Huur een trilplaat voor eenmalige klussen

Werk je in de bouw? Dan komt een trilplaat vaak goed van pas. Deze ondersteunt je namelijk bij het glad maken en aanstampen van een mengsel. Dit kan bijvoorbeeld een betonmengsel zijn, maar ook zand. Het is belangrijk om hiervoor een trilplaat te gebruiken, omdat je dan zeker weet dat er geen luchtbellen meer in de ondergrond zitten en het materiaal compact op elkaar zit. Hierdoor wordt het mengsel dikker en ook steviger. Daarom is een trilplaat een onmisbare machine wanneer je aan het verbouwen bent of in de bouw werkt. Heb jij alleen eenmalig of af en toe een trilplaat nodig? Dan is het niet de moeite waard om er zelf eentje aan te schaffen. Gelukkig kun je in dit geval een trilplaat huren. Wil je meer over het huren van een trilplaat te weten komen? Lees dan snel verder. 

 

De juiste plaat kiezen

Wanneer je een trilplaat gaat huren zul je ontdekken dat er een keus is uit verschillende machines. De trilplaten hebben allereerst een verschillende aandrijving, namelijk op benzine, diesel of accu. Daarnaast hebben ze een verschillende slagkracht. Bij benzine wordt er alleen tussen een slagkracht van 15 of 19 kN onderscheiden, terwijl je bij diesel de keus hebt uit 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. Zorg ervoor dat je weet welke slagkracht je nodig hebt om het perfecte resultaat te krijgen. Wanneer je de juiste plaat hebt gekozen is het belangrijk om in te schatten hoe lang je hem nodig gaat hebben. Dit zul je namelijk meteen aan moeten geven. Het zou zonde zijn wanneer je hem een dag te kort of te lang huurt, denk hier dus goed over na. Zorg er ook voor dat de ondergrond op deze dag helemaal bereid is, zodat je meteen kunt beginnen. 

 

Hiermee moet je dus rekening houden

Wanneer je een trilplaat huurt, moet je dus rekening houden met de volgende factoren:

1. De grootte van de plaat. Zorg ervoor dat de plaat die je huurt groot genoeg is om aan jouw behoeften te voldoen.

2. De kracht. Zorg ervoor dat de slagkracht sterk genoeg is, om jouw verwachtingen te vervullen.

3. De huurperiode. Zorg ervoor dat je een huurperiode afspreekt met het verhuurbedrijf.

4. De prijs. Zorg ervoor dat je de prijzen van verschillende bronnen vergelijkt alvorens een trilplaat te huren. Bekijk ook zeker de voorwaarden en wat er gebeurd, wanneer de plaat per ongeluk beschadigd raakt.

 

https://www.123machineverhuur.nl/