Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Houten constructie

Houten constructie

Op zoek naar een online specialist voor jouw houten constructie? Dan ben je bij BuitenKampioen aan het juiste adres. Blokhut, tuinhuis, overkapping of een andere houten constructie? Het assortiment is erg breed. Op dit moment staan er al meer dan 1000 unieke houten constructies voor jou klaar om te bekijken. Hieronder worden een aantal verschillenden houten constructies uitgelicht. 

 

Kapschuur

Een kapschuur is één van de vele overkappingen die er bestaan. De voorkant van een kapschuur is open en de achterkant en één of meerdere zijkanten zijn gesloten. De nok van deze schuur is hoog, waardoor een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Door de hoogte is er genoeg ruimte voor het ophangen van de verlichting. 

 

Zadeldak

Door het schuine dakdelen bij een zadeldak wordt het hemelwater altijd goed afgevoerd. Het hoge dak zorgt voor extra veel ruimte. Door middel van een vide kan er zelfs een extra etage worden gemaakt. Bij een zadeldak maakt de wind geen schijn van kans. De constructie wordt op een sterke wijze gebouwd, waardoor de wind, op extreme situaties na, geen enkele kans maakt. Dit zijn natuurlijk een drietal prachtige voordelen. De voordelen zorgen helaas wel voor een hoge prijs. Dit komt onder andere doordat er meer werk en hout in een overkapping met zadeldak zit. De constructie is ingewikkelder en verdient meer aandacht, daardoor worden de uren ook hoger. 

 

Prieel 

Een halfopen tuinhuisje wordt een prieel genoemd. Deze tuinhuisje waren in de 19e eeuw te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Ze geven een gezellige uitstraling en zijn perfect voor een high tea of een gezellige borrel. Voor een mooie afwerking wordt er bij een prieel vaak gekozen voor glas. 

 

Meer informatie

Een houten constructie is niet iets wat je dagelijks koopt. Daarom staat BuitenKampioen voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel. Er kan contact worden opgenomen met de productspecialisten door te bellen, mailen of chatten. Veel plezier met het kiezen van jouw houten constructie! 

https://www.buitenkampioen.nl/