Wistjij
Image default
Bedrijven

Houd inbrekers buiten!

Je huis zelf en alles wat in je huis staat zijn je meest waardevolle bezittingen en ook eigenlijk bijna alles wat je bezit! Thuis is een plek waar jij je veilig wilt voelen van alle mogelijke gevaren van de buitenwereld. Als jij je veilig wilt voelen thuis in Maastricht, lees dan de volgende tips voor het creëren van je veilige thuis.

Zet een beveiligingssysteem op

Je nieuwe huis zou een of andere vorm van een beveiligingssysteem moeten hebben. Of het nu een eenvoudig doe-het-zelf-systeem is of een systeem dat wordt geleverd met professionele bewaking. Tegenwoordig zijn er tal van opties voor huisbeveiliging voor elk budget en elk beschermingsniveau.

Je kan contact opnemen met jouw plaatselijke politie voor statistieken over buurtcriminaliteit en hulp bij het uitvoeren van een huisveiligheidsevaluatie van jouw huis.​

Elimineer schuilplaatsen

Bomen en struiken geven je huis misschien een uitstraling, maar ze geven inbrekers ook een handige schuilplaats. Snoei bomen en planten dicht bij jouw huis die als dekking kunnen worden gebruikt. Kies in plaats daarvan voor kleinere bloemen en struiken. Als je bomen in de buurt van ramen hebt, verwijder ze dan of verstevig die ramen met extra beveiliging.

En verwaarloos de rest van de buitenkant van jouw huis (inclusief de achtertuin) niet:

– Berg krukjes en ladders altijd op.

– Sluit poorten, schuren en andere buitengebouwen.

– Verleid dieven niet door dure dingen in de tuin te laten staan.

– Voeg beveiligingstekens en stickers toe, zelfs als je geen beveiligingssysteem hebt.

Beveilig de deuren

Kijk eens naar jouw deuren, zien ze er stevig uit? Zijn de kozijnen sterk en zitten er geen kieren tussen? En hoe zit het met de sloten? Neem contact op met slotenmaker Maastricht voor advies. De slotenmaker Maastricht zal op de hoogte zijn van de beste beveiligingstechnieken van dit moment. Door slotenmaker Maastricht aan te nemen kan jij verzekerd zijn dat ze niet via de deuren naar binnen zullen komen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/