Wistjij
Image default
Woningen

Hoe maak je jouw witte muren leuker?

Wit is een vertrouwde kleur in ieder interieur. Toch zien compleet witte muren er nogal kaal uit. Er zijn verschillende manieren om de witte wanden in jouw woning of bij je werkplek eens flink op te peppen. Hierdoor springt de ruimte er voortaan veel meer uit. De manier waarop jij je witte muren leuker gaat maken is uiteraard afhankelijk van je eigen voorkeuren. Hou je van felle kleuren, kunst, rustige fotowanden of juist natuurlijke materialen? Het kan allemaal! Op deze manier kun je nog meer je eigen stempel drukken op de ruimte in kwestie.

Breng meer kleur aan op je witte wanden

Wil je af van saaie witte muren in je woonkamer of slaapkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een fris en opvallend kleurtje op één of meerdere muren. Ook je werkruimte kan vaak wel een boost gebruiken. Dit is eveneens mogelijk door de toevoeging van een mooie gekleurde wand. Verder kun je ook kiezen voor het plaatsen van een aansprekend kunstwerk of foto’s aan de muur. Dit kunnen familiefoto’s zijn, maar ook de meest prachtige foto’s die je tijdens een vakantie hebt gemaakt. Ben je zelf niet zo’n fotograaf? Dan kun je natuurlijk een werk van iemand anders aanschaffen. Met een mooie lijst eromheen ben je direct klaar.

Je muren voorzien van natuurlijke elementen

Gaat je voorkeur uit naar natuurlijke materialen voor het opleuken van de witte wanden in je woning? Dan kun je kiezen voor onder meer stoere steigerhouten planken of antieke eiken kaders op je wand. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Kies dan voor een schitterende kurkwand. Deze kun je onder meer laten vervaardigen door de interieurbouw van Anselm Oome nabij Rotterdam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in unieke interieurontwerpen op maat. Een wand van kurk is overigens niet alleen heel mooi en bijzonder om te zien, maar ook nog eens ontzettend onderhoudsvriendelijk. Het product is ecologisch verantwoord, recyclebaar en volledig milieuvriendelijk. Verder is het antistatisch en waterafstotend en biedt het een goede isolatie tegen warmte en vooral ook geluid. Voor meer inspiratie omtrent muren met kurk of andere schitterende natuurlijke materialen kun je vanzelfsprekend altijd online terecht.