Wistjij
Image default
Zakelijk

Hoe kun je jouw kantoor op een unieke manier aankleden?

Heb je een kantoor waar je dagelijks de nodige klanten mag verwelkomen? Of heb je bijvoorbeeld een magazijn, een winkel of een aanverwant pand waarin veel klanten een kijkje komen nemen? In dat geval doe je er verstandig aan om deze ruimte op een unieke manier aan te kleden. Door een dergelijke ruimte op een unieke manier aan te kleden, kun je een bepaald gevoel bij jouw (potentiële) klanten opwekken. Daarmee is de kans op een succesvolle samenwerking alleen maar groter.

Tip 1: neem contact met een expert op

Allereerst is het advies om voor de aankleding van een ruimte contact op te nemen met een expert. Zo kun je bijvoorbeeld met LEDdisplayexpert contact opnemen. Deze partij is gespecialiseerd in het aanbieden van bijvoorbeeld LED schermen. Als je de juiste LED schermen op de juiste plekken in een ruimte ophangt of neerzet, kun je jouw klanten hiermee direct verrassen. Heb je bijvoorbeeld om 10.00 uur een afspraak met de heer Smit? Dan zorg je ervoor dat op het LED scherm vanaf 09.55 uur de boodschap ‘van harte welkom Meneer Smit’ vermeld staat. Daarmee maak je direct indruk!

Tip 2: kijk eens naar een videowall

Heb je echt een grote muur in jouw bedrijfspand of magazijn tot jouw beschikking? Dan kun je ook eens kijken naar een videowall. Een videowall bestaat eigenlijk uit meerdere schermen die naast elkaar gehangen worden. Op deze schermen kun je bijvoorbeeld een filmpje over jouw bedrijf af laten spelen.

Een dergelijke videowall komt overigens ook prima van pas in een winkel. Verkoop je bijvoorbeeld spullen voor het surfen op zee? Dan kun je op de videowall een video van golfen en de beste surfers al laten spelen. Daarmee weet je jouw klanten direct te inspireren.

Tip 3: hang fraaie decoratiestukken aan de muren op

In een kantoor vallen met name de muren snel op. Je kunt er voor kiezen om de muren kaal te houden, maar daarmee doe je de uitstraling echt teniet. Je kunt er veel beter voor kiezen om decoratiestukken aan de muren op te hangen. Dit kan bijvoorbeeld een schilderij zijn, maar kan ook prima het eerder benoemde LED scherm zijn.