Wistjij
Image default
Gezondheid

Hoe gebruik u de e-sigaret?

Een e sigaret heeft drie hoofdelementen: een oplaadbare batterij, een spoel en een voorraad e liquids. De batterij levert stroom. De clearomiser is het vloeistofreservoir waarin ook de weerstand zit. Dankzij de energie die door de batterij wordt geleverd, produceert de weerstand stoom door de vloeistof in de tank te verwarmen. Vapingsystemen produceren een aerosol zonder verbrandingsverschijnsel. De temperatuur die de e liquid verwarmt, is inderdaad erg laag en staat de productie van schadelijke producten door verbranding niet toe. Wetenschappelijke studies hebben vastgesteld dat het percentage nitrosaminen (kankerverwekkende stoffen die betrokken zijn bij longkanker) met 98% wordt verminderd in exclusieve vapers in vergelijking met rokers van brandbare sigaretten. Vanuit het oogpunt van risicovermindering is de e sigaret veel minder gevaarlijk dan de traditionele sigaret.

Wat bevatten e liquids?

E liquids bevatten twee chemicaliën die de uitstoot van damp bevorderen: plantaardige glycerine en propyleenglycol. De verhoudingen variëren afhankelijk van het type e liquid. Wat betreft de e sigaret, propyleenglycol veroorzaakt het gevoel in de keel tijdens inademing. Sommige geurende e-liquids bevatten voedselaroma’s. Wij bieden u kunstmatige of natuurlijke smaken. Kunstmatige smaken geven een levendige smaak, terwijl natuurlijke smaken subtieler in de mond zijn. Kunstmatige smaken zijn beter bestand tegen temperatuurschommelingen. Sommige e liquids bevatten nicotine. De nicotinedosering, aangegeven op de verpakking, varieert van 0 tot 20 mg. Het blijft aan de vaper om zijn e liquid te kiezen op basis van zijn consumptie en zijn behoefte aan nicotine of niet.

Hoe gebruik u u e sigaret?

Opladen van de batterij

Zonder batterij, geen stoom! De oplaadtijden variëren naargelang de modellen van de e sigaret, met een maximum van 7 uur.

Vul de Clearomiser met e-liquid

Sommige Clearomisers zijn transparant, zodat u in één oogopslag kunt zien hoeveel u giet. Niet helemaal vullen. U moet 1 of 2 millimeter over laten om de stoom goed te laten circuleren. E-liquid navullingen bij voorkeur buiten het bereik van licht bewaren, op een koele plaats. Schroef alle elementen terug.

Druk op de schakelaar

Al onze hervulbare sigaretten zijn handmatig: U moet de schakelaar omdraaien om ze te laten werken. Het voordeel van een handmatige sigaret is dat deze niet vanzelf vuurt in uw zak of tas. Als u het volledig uitschakelt, bespaart u ook de batterij. Een lichtdiode geeft aan wanneer de e-sigaret aan is. Als het knippert, betekent dit dat uw batterij moet worden opgeladen of een paar minuten moet afkoelen.

Kies u sigaret en begin aan het vapen-avontuur!