Wistjij
Image default
Onderwijs

Het schooljaar beginnen met De Bijlesmeester

Start van het schooljaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Veel leerlingen hebben de gewoonte om rustig te beginnen met al hun schoolwerk. Is dat echter wel verstandig? Het schooljaar rustig beginnen kan er namelijk al snel voor zorgen dat een leerling achter de feiten aan gaat lopen. Er ontstaat dan het risico dat de leerling een lastige, slopende eindsprint zal moeten maken om het jaar toch nog te halen.

Geen lekker gevoel, voor zowel ouder als kind. Die stress zal natuurlijk niet bijdragen aan de gezelligheid in huis. Als je als ouder terugdenkt aan je eigen jeugd weet je waarschijnlijk ook nog wel hoe verleidelijk het was om huiswerk en moeilijkheden op te laten stapelen. Toch leverde dat niet altijd het beste resultaat op. Het was veel beter om alles vanaf het begin goed bij te houden, of hulp te vragen als je vastliep.

Op die manier hoefde je namelijk niet enorm te blokken voor die ene toets of opdracht, maar ging het van een leien dakje! Elke dag een beetje scheelt uiteindelijk een hele hoop. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kind goed start en op schema blijft? En hoe doe je dat zonder ruzie? Schakel de hulp in van De Bijlesmeester!

Wij verzorgen al jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Hiermee hebben wij al een hoop leerlingen geholpen met het behalen van de doelen die zij hadden opgesteld voor dat specifieke schooljaar.

Als je kind betere resultaten behaalt, leidt dat ook weer tot meer zelfvertrouwen en meer plezier op school. En dat is natuurlijk het doel van bijles: zelfvertrouwen en plezier krijgen in een vak!

Onze bijlessen zijn aan huis en vinden dus plaats in de vertrouwde omgeving van jouw kind. Zo durft jouw kind vragen te stellen die hij/zij misschien niet durft te stellen in de klas.

Erachter komen of bijles voor jullie kan werken? Maak vrijblijvend kennis via het formulier op onze website!

Wonen jullie in België? Geen probleem! De Bijlesmeester verzorgt ook bijlessen in België.

https://debijlesmeester.nl