Wistjij
Image default
Eten en drinken

Het online platform voor uw catering

Deze buitengewone gemeente kent altijd wat te doen. Zo heeft u in Delft talloze bezienswaardigheden en het bruisende centrum die u gedurende het jaar kunt bezoeken. Wilt u meer informatie over wat u er kunt doen in Delft? Volg dan deze link. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast u het vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar die van de hoed en de rand weet. Of u nu een bedrijfsfeestje host of een particulier feestje viert. Voor de meest tongstrelende gerechten uit Delft belt u met Happie.
Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of zakelijke event doe je bij Happie Delivery Catering. In onze webshop heeft u uw catering eenvoudig voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Delft ? U zit hier helemaal goed voor zalige lunches, de beste borrelhapjes, de meest smaakvolle buffetten, en zelfs de meest malse BBQ?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Welke soorten catering kunt u laten leveren in Delft?

De webwinkel van Happie staat bomvol lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering

Lunch bestellen in Delft

De beste lunches regel je bij Happie Delivery Catering in Delft Voor allen is er iets te vinden in ons assortiment. onze lunchpakketten omvatten diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs verschillende soorten powerbars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie. Ideaal voor met de coronacrisis. Onze middagmaaltijden worden ten alle tijden ingepakt in milieuvriendelijke verpakking. op deze manier zijn de lunchpakketten niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet slecht voor de natuur.

 

High Tea bestellen in Delft

Wilt u feestelijkers dan lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes tot de nok gevuld met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met roomkaas of cheesecake. Te regelen voor grotere groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering,†verpakt in milieuvriendelijke emballage. Wij kunnen de high tea’s per persoon verpakken, zo kan Happie Delivery het product leveren op diverse adressen.

Buffet bestellen in Delft

Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste diners van Delft ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. Ook kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen u aan uw gasten serveert. Het ideale aan het buffet is dat uw gasten zelf opscheppen met de gerechten dat ze het meest smaakvol vinden. ook is het buffet erg efficiënt. De bediening hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

BBQ catering in Delft (Met of zonder kok)

Houdt u van een zonnig feestje onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij geheel voor u regelen. Of u nu alleen een BBQ pakket wilt bestellen, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Daarnaast gaat een BBQ-pakket bestellen erg eenvoudig. Een paar klikken op knop en en u bent helemaal ready.

Borrelhapjes bestellen in Delft

Zalige en originele borrelhapjes†bestellen doet heel Delft via de webshop van Happie Delivery. Met onze vele opties zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de hapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf op te warmen. inspiratie voor uw feest?

 

Tapas bestellen in Delft

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenus. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.Voel je meteen in Spanje met onze Zonnige tapasbuffetten!