Wistjij
Image default
Vakantie

Flowtraining op unieke locaties in Europa

Reizen door een bijzonder natuurgebied?

Ken je dat gevoel: je wilt een unieke vakantie, de tijd van jouw leven en een prachtige locatie. Het kan soms lastig zijn om de juiste locatie te vinden. Wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan of te gaan reizen, is het belangrijk om eerst een locatie te kiezen. Naar welk land wil je en wat wil je bijvoorbeeld gaan ondernemen? Heb je weleens van een flowtraining gehoord? In dit artikel lees je meer over wat een flowtraining precies is en ontdek je of het wellicht iets voor jou is!

Wat is een flowtraining?

Een flowtraining is een reis naar het hooggebergte van Noord-Italië. Het is een prachtig natuurgebied waarbij een grote zorg is voor het welzijn van dit gebied. Maar het is niet zomaar een reis naar Italië, want het is een manier om geheel stil van binnen te worden en te zijn. Flow training geeft je focus: een focus op jezelf. Dus je bent écht even weg uit de drukte van het dagelijks leven. Bij een flowtraining van zes dagen sta jij centraal en vind je persoonlijke rust, ruimte en creativiteit.

Een flowtraining van zes dagen

Tijdens de flowtraining van zes dagen verblijf je op 2 km hoogte. Vanuit dit punt wordt gewandeld naar prachtige stiltegebieden. De flowtrainingen worden op deze manier gedaan op verschillende plekken, dus ook onderweg.

 

Waarom een flowtraining?

Een flowtraining maakt dat je jouw grenzen verlegt en patronen doorbreekt. Het zorgt ervoor dat je zowel op fysiek als mentaal gebied wordt uitgedaagd. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je jezelf leert kennen, uitdaagt en toch ook tot rust komt kies je voor een flowtraining van zes dagen.

Waar volg ik een flowtraining van zes dagen?

Voor een flowtraining van zes dagen kun je bij Wudang School terecht. Hierbij kun je rekenen op:

  • Wisselend programma;
  • Actieve en rustige dagen;
  • Je komt écht tot rust;
  • Eigen tent of appartement op aangrenzende camping;
  • Voor elke situatie een geschikt alarmsysteem.

Is een flowtraining van zes dagen iets voor jou?

Ben je benieuwd of een flowtraining van zes dagen iets voor jou is? Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden. Neem dus gerust even contact op! Bekijk onze website of boek direct!

Flowtraining op unieke locaties in Europa