Wistjij
Woning en Tuin

Een moestuintje, maar dan op het dak.

Nu het voorjaarszonnetje zich af-en-toe laat zien, krijgen velen weer zin om in de tuin te werken. Een moestuin is voor veel mensen de ultieme ontspanning. Lekker wroeten in de aarde en genieten van het zonnetje. Maar niet iedereen heeft een tuin die geschikt is. Wellicht is er dan toch een mogelijke oplossing: een moetstuin op het dak!

Zwart wordt groen!

Veel huizen in Nederland zijn voorzien van een zwart, plat dak. Best zonde, want het zwarte dak draagt heeft niet veel toegevoegde waarde. U kunt er ook voor kiezen om het platte dak om te toveren in een prachtig groen dak. Een tuin op het dak is een verlengstuk van uw woning! En laat deze maand nu uitstekend geschikt zijn om te starten…..

Veilig de plantjes water geven

Groene vingers is een must, maar kennis van uw dakbedekking ook. Daarom is de aanleg van een groene dakbedekking werk voor de specialist. In goed overleg kunnen jullie samen de daktuin naar wens samenstellen. Op die manier kunt u uw plantjes met een gerust hart water geven, wetende dat het niet zomaar uw huiskamer binnenloopt. Wenst u meer informatie over uw moestuin dak? Bel of mail naar de specialist: Kewodak! Zij vertellen u graag iets meer over de subsidiemogelijkheden.

Een moestuintje, maar dan op het dak.