Wistjij
Image default
Zakelijk

Een betekenis van een woord opzoeken

Soms is het lastig om van een bepaald woord de betekenis van te vinden. Echter wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de online Van Dale, nederlands nederlands, kan dit snel opgelost worden. Want hier kan je een bepaald woord intypen en al snel verschijnt de betekenis van het getypte woord op je scherm. Voordeel is dat deze service geheel gratis is en makkelijk te vinden. Omdat dit programma ook op de mobiel te installeren is, heb je altijd een woordenboek achter de hand. Erg handig voor de particulieren onder ons, die af en toe een betekenis van een woord willen weten.

Woordenboek voor de professionals

Veel professionele mensen zijn ook vaak op zoek naar de betekenis van een bepaald woord in het nederlands nederlands. Vaak worden daar belangrijke dossiers geschreven en hierin kunnen geen onduidelijkheden of schrijffouten geplaatst worden. Voor deze categorie is er de speciale taaltool voor professionals. Hiermee kan een vertaling of het vinden van de juiste formulering of spelling gevonden worden. Een zeer makkelijke tool die al door veel mensen in gebruik is genomen. Voor de juristen onder ons is het fijn om te weten dat hier ook een speciaal juridisch woordenboek te verkrijgen is. 

Diverse woordenboeken

Je sluit hiervoor een Van Dale online abonnement af voor een bepaalde periode. Je geeft aan van welke woordenboeken je gebruikt wilt maken en voor hoe lang. Erg handig voor bedrijven die met meerdere taalbarrières te maken hebben. Nu kan voor een klein bedrag een woordenboek aangeschaft worden in een taal naar keuze.