Wistjij
Image default
Gezondheid

Duizelig door stress? Lees dan dit!

Heb jij last van duizeligheid door stress? Dan heb ik een artikel voor je waar je heel blij van wordt. In dit artikel over duizelig door stress staan een hoop waardevolle tips die je gaan helpen om van je duizeligheid af te komen.

Het artikel is geschreven door burn-out en paniekaanvallen expert Nick de Waard. Hij heeft heel veel kennis over bijvoorbeeld duizeligheid. Als expert op dit gebied kan Nick de Waard je goed helpen om van je duizeligheid af te komen.

Hij legt in dat artikel onder andere uit hoe duizeligheid door stress ontstaat en hoe je er van af kunt komen. Het artikel is een uitgebreid artikel waar je veel aan hebt als je van je duizeligheid door stress af wilt komen.

Ben jij vaak duizelig? Dan heeft dat een oorzaak!

Als jij vaak duizelig bent dan heeft dat een oorzaak. Nick legt uit dat de oorzaak van duizeligheid heel vaak ligt in het hebben van teveel stress. Doordat je namelijk teveel stress ervaart, gaat je lichaam minder goed functioneren. Ook gaan je organen (zoals je evenwichtsorgaan) minder goed functioneren. Als je evenwichtsorgaan minder goed gaat functioneren dan kun je het gevoel hebben dat je duizelig wordt.

Duizeligheid en een burn-out, hoe zit het?

Nick de Waard omschrijft ook dat duizeligheid vaak ontstaat bij mensen in een burn-out. Hij schrijft: “Mensen in een burn-out hebben vaak last van duizeligheid, omdat iemand in een burn-out overprikkeld en gestrest is. Daardoor kan het brein niet alles goed verwerken en kun je duizeligheid ervaren.”

Ik kan je aanraden om het artikel eens te lezen. Ik weet zeker dat Nick je goed kan helpen. Als je vragen hebt kun je hem ook altijd een berichtje sturen. 

Ik wens je veel lees plezier en weet dat het goed komt. Je duizeligheid door stress gaat weer over.

https://nickdewaard.nl/duizelig-door-stress/