Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Drie processen die invloed hebben op jouw huid

Ouder worden is vrijwel voor niemand leuk, vanwege verschillende redenen. Eén van deze redenen is dat je lichaam verandert: grijs en dun haar, en rimpels. Maar, weet jij eigenlijk wel wat de oorzaken van deze veranderingen zijn? In deze blog gaan wij drie processen uitlichten die invloed hebben op je huid. Lees dus snel verder!

  1. De zon

’s Zomers is het heerlijk om lekker in de zon te liggen. Je krijgt hiervan natuurlijk een hele mooie bruine kleur. Maar, de zon kan ook gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat jij je goed insmeert, want zonnebrand is de perfecte bescherming tegen de zon. Als jij je niet goed insmeert, kan dat gevaarlijk zijn voor je lichaam, met name voor je huid. Je pigmentcellen kunnen hierdoor namelijk overwerkt raken. Wanneer dit het geval is, zul je in eerste instantie verbrand zijn. Verbranding is dus eigenlijk een pijnlijk teken dat je je niet goed hebt beschermd tegen de zon. 

  1. Uitlaatgassen

Helaas is het niet te voorkomen om in aanraking te komen met uitlaatgassen: ze zijn simpelweg overal. Je kan niet voor altijd binnen blijven zitten, want dat is al helemaal niet gezond voor je. Uitlaatgassen zitten vol met stoffen die een negatieve werking hebben op jouw huid. Je kan jezelf hiervoor beschermen door jezelf goed in te smeren met crèmes die preventief werken voor je huid. Wij raden dit aan, want nogmaals: je kan uitlaatgassen niet ontwijken.

  1. Lichaamsprocessen

Helaas kunnen we niet alleen de schuld geven aan externe factoren: ook jouw lichaam zelf heeft invloed op het ouderwordingsproces. Een voorbeeld hiervan is dat je vanaf je 20e stopt met het aanmaken van collageen: de stof die ervoor zorgt dat jij een sterke, soepele huid houdt. Dit wordt uiteindelijk merkbaar, door dat je rimpels krijgt.

Luminous Beauty Shake

Gelukkig zijn er producten die jou helpen om je huid zo lang mogelijk jong te houden. Een product dat wij aanraden is de Beauty Shake van Luminous. Deze shakes zitten vol met stoffen die jouw huid helpen zichzelf jong te houden, zoals bijvoorbeeld collageen. Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van deze Beauty Shake, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Hier staan vele producten uitgebreid beschreven, zodat jij precies weet wat je in huis haalt. 

 

https://superfoodies.nl/