Wistjij
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf is dé importeur van industriële weegschalen

Zoekt u industriële weegschalen voor uw bedrijf? Dan moet u bij GePeS B.V. uit Harderwijk zijn. Dit bedrijf staat bekend als dé importeur en distribiteur van Avery Weigh-Tronix weegschalen en overige weegapparatuur in de Benelux. De weegschalen van dit merk gebruikt u voor vele industriële toepassingen, maar zijn ook te gebruiken in de dagelijkse praktijk. Hiermee is dit merk toonaangevend in het produceren van weegapparatuur. De medewerkers GePeS B.V. zijn al jaren bekend met deze producent en hebben hiermee uitgebreide ervaring in de wereld van industriële weegapparatuur. Daarmee rekent u op het beste advies en uitgebreide service wanneer u overgaat tot de aankoop van bijvoorbeeld een Unster weegschaal.

Maak kennis met een oude bekende

Bij dit bedrijf vindt u een uitgebreid aanbod aan industriële weegschalen, waaronder ook een unster weegschaal. Deze weegschaal werd in het verleden verkocht onder de merknaam Salter en wordt al sinds 1760 verkocht. De unster weegschaal is mulit-inzetbaar in de industrie en daarmee een ideale weegschaal om in uw bedrijf te hebben. Deze importeur en distribiteur biedt u diverse uitvoeringen aan van een digitale Unster met een weegvermogen van één tot veertig kilogram. Ook heeft dit bedrijf een klokmodel van het merk in het assortiment met een weegvermogen tot driehonderd kilogram. Het is dus een ideaal type weegschaal voor uiteenlopende gewichten. Ze worden al met jaar en dag verkocht wat een teken is van de ongekend hoge kwaliteit van deze weegschalen.

Neem contact op met deze weegschaalspecialisten

Bent u in de markt voor het kopen van industriële weegschalen of bent u specifiek op zoek naar een unster weegschaal. In beide gevallen helpen deze specialisten u graag verder. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u aan de meest geschikte weegschaal voor uw industrie. Wanneer u contact opneemt met dit bedrijf en overweegt een weegschaal aan te schaffen, wordt er een kennismakingsgesprek met u ingepland. Tijdens dat gesprek worden alle mogelijkheden besproken. Wenst u een dergelijk gesprek? Wacht niet langer en neem contact op.