Wistjij
Image default
Aanbiedingen

De leukste kinderkleding merken voor jouw jongeman

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe kleren om jouw zoon er hip bij te laten lopen? Super logisch! Er zijn zoveel verschillende winkels waar ze verschillende merken, soorten en kleuren kinderkleding aanbieden. Op veel websites kun jij helemaal je slag slaan om de nieuwste kleertjes te scoren. Wil je weten welke merken op dit moment erg populair zijn in de wereld van jongenskleding? Lees dan gauw verder! 

Cars

Een merk dat het als jaren goed doet in de wereld van jongenskleding is het welbekende merk Cars. Sinds 1982 maken zij al denim voor jongens. Een goed merk dus, als je op zoek bent naar een spijkerbroek voor je zoon. Naast spijkerbroeken maken ze tegenwoordig ook nog heel veel andere kleding. Je kan bij Cars bijvoorbeeld ook terecht voor jassen, t-shirts en truien. Ook wanneer je op zoek bent voor een meisje kan je hier slagen! 

 

Igor

Een merk dat je misschien nog niet kent, maar die je vanaf nu niet meer gaat vergeten is het merk Igor. Igor verkoopt eigenlijk alleen kinderschoenen, maar niet zomaar kinderschoenen. Ze verkopen schoenen speciaal voor in en aan het water. Nu denk je misschien, dat zijn geen mooie schoenen. Maar niets is minder waar, want ze maken naast de normale waterschoenen, ook schoenen die op normale gympen lijken. Maar deze gympen kan je zoon dus ook gewoon in het water dragen! Ideaal! 

 

Quapi

Een eigentijds merk van Nederlandse bodem is het merk Quapi. Het merk maakt hippe kinderkleding, waarin kinderen zich ook nog eens goed en gemakkelijk kunnen bewegen. Het is een merk dat kleurrijke en vrolijke kleding ontwerpt. Ze laten zien dat kleurrijk en stoer heel goed samen kunnen gaan. Heel leuk dus, als jij en je zoon daarvan houden. 

 

Ontdek nog veel meer

Ben je nu enthousiast geworden en heb je zin om lekker te shoppen? Neem dan een kijkje op de website van Hippe Mensjes en ontdek nog veel meer merken die jongenskleding verkopen. Ze hebben bij Hippe Mensjes naast bovenstaande merken nog een veel groter aanbod met namen zoals: Noppies, Mayoral en Name It. Je kan hier voor kleding voor baby’s tot tieners terecht.

 

https://www.hippemensjes.nl/