Wistjij
Image default
Electronica en Computers

De iPhone SE; welk telefoonhoesje

Natuurlijk wil je jouw nieuwe iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil, val of stoot schade. Je wilt niet dat jouw iPhone direct op de eerste dag kapot valt. Daarom is het verstandig om een hoesje om jouw nieuwe telefoon de doen. Wil je graag een telefoonhoesje waarmee je jouw iPhone SE (2020) optimaal beschermt, dan zijn book- of flip cases goede opties. Deze hoesjes beschermen jouw smarthphone aan de voor- en achterzijde. Heb je liever een hoesje dat makkelijk in je broekzak past? Dan is een siliconen hoesje waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Een nieuw scherm formaat…

De afgelopen jaren werden iPhone schermen steeds groter. Inmiddels is het een hele worsteling om ze in je broekzak te krijgen. Sommige mensen vinden het fantastisch, sommigen vinden het helemaal niks. Zo was de iPhone 11 Pro Max met zijn 6,5” scherm de grootste iPhone tot nu toe. Zoals we al eerder zeiden, zijn de iPhones in de SE-series een stuk goedkoper. Daarom is voor de nieuwste iPhone gekozen voor een mooi 4,7” scherm, een stuk goedkoper en handzamer. Dat betekent dat deze iPhone waarschijnlijk wel weer met gemak in je broekzak gaat passen. En er is nog een voordeel…

… met thuisknop

Het grootste verschil tussen de iPhones die Apple sinds de release van de iPhone 8 in 2017 heeft uitgebracht en de nieuwe serie SE iPhones, is de scherm vullende voorkant. Met de scherm vullende voorkant, verloren we de thuisknop en daarmee de vingerafdruksensor. Omdat in de SE-series bewuste keuzes worden gemaakt om de prijs laag te kunnen houden, is het grote scherm nu weer ietsje gekrompen en is de thuisknop weer terug van weggeweest.

Tot slot

Wist je dat de iPhone SE (2020):

  • Een opslagcapaciteit van 64, 128 en 256 GB heeft.
  • Een dual SIM bevat.
  • Spat-, water- en stofbestendig is.

Vergeet dus niet op tijd een iPhone SE 2020 telefoonhoesje te bestellen. Zo heb je jouw telefoonhoesje al in huis voordat de je jouw nieuwe iPhone SE 2020 binnen hebt. Dan weet je zeker dat hij goed beschermd is en je er lang plezier van zult hebben.!

https://www.telefoonhoesje.nl/Apple-iPhone-SE-2-hoesjes