Wistjij
Image default
Electronica en Computers

Dé experts in ontzorging op ICT-gebied

NDC-IT helpt u graag bij het beheren van de ICT voor uw mkb. U profiteert dankzij hun samenwerking met gerenommeerde merken van soft- en hardware van topkwaliteit. Daarnaast ontwerpen en implementeren zij een passende ICT-oplossing voor uw onderneming. Hun systeem op Cloud-basis is voordeliger voor u ten opzichte van een traditioneel systeem. U betaalt een vast tarief per maand voor volledige ontzorging op ICT-gebied. Deze professionals bieden alle diensten die u nodig zou kunnen hebben: van updates en onderhoud tot beveiliging en meer.

U heeft bij deze professionals de keuze uit allerlei IT-diensten

Bij dit bedrijf heeft u verschillende mogelijkheden voor ontzorging op ICT-gebied. Zo kunt u een vast pakket afnemen, maar u kunt ook een uniek pakket op maat samenstellen. Bij een vast pakket profiteert u al van diverse IT-diensten. Zo ontwerpen deze specialisten een Cloud-systeem dat bij uw werkzaamheden past. Daarnaast helpen zij u om dit te implementeren in uw bedrijf. U ontvangt met een standaard pakket ook internetdiensten voor een snel netwerk. Het is eveneens mogelijk om hybride werkplekken door hun te laten verzorgen om thuiswerken mogelijk te maken. Dankzij het Cloud-systeem kunnen uw werknemers namelijk altijd en overal hun taken uitvoeren. VoIP-telefonie is ook bij een standaardpakket inbegrepen. Dat is een voordelige manier van bellen. Ze stellen ook een servicedesk beschikbaar waar uw medewerkers naar kunnen bellen om antwoord te krijgen op al hun ICT-vragen. Met een pakket op maat kiest u zelf van welke diensten u gebruik wilt maken, afhankelijk van uw werkzaamheden. Welk pakket u ook kiest: als u deze experts de ICT voor uw mkb laat beheren, bent u verzekerd van een passende, up-to-date oplossing.

Bespreek de opties met deze specialisten

Bij NDC-IT profiteert u van complete ontzorging op ICT-gebied. U kunt de ICT-zaken van uw bedrijf gerust overlaten aan deze professionals. Uw abonnement is maandelijks opzegbaar, waardoor u niet jarenlang vastzit aan een pakket. Wilt u de ICT voor uw mkb laten beheren door deze experts? Neem dan contact met ze op.