Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Bijna tijd voor een nieuwe wasmachine, en nu?

Bijna tijd voor een nieuwe wasmachine, en nu?

Zonder wasmachine wordt het leven in een huishouden toch wel een stuk minder aangenaam. De stapels met kleding zullen zich al gauw opstapelen en het wegwerken van de was met de hand duurt nog veel langer dan wanneer je een wasmachine in huis hebt. Eigenlijk is geen wasmachine hebben in deze tijd gewoon geen optie meer. Heb je het gevoel alsof jouw wasmachine al een tijd lang niet zo lekker meer gaat en heb je het gevoel dat hij aan vervanging toe is? In dit blog lees je precies wat je kan doen om je voor te bereiden. 

  1. Nieuwe onderdelen voor je wasmachine

Het is wellicht niet de makkelijkste optie maar waarschijnlijk wel de goedkoopste. Vooral wanneer je een beetje handig bent met machines en onderdelen kun je zelf best een eind komen. Zoek van tevoren goed uit welke onderdelen vaak de boeman zijn wanneer een wasmachine op het punt van begeven staat. Bestel de wasmachine onderdelen die je nodig hebt, pak de handleiding van je wasmachine en je gereedschap erbij en je kunt aan de slag. Het zelf repareren kost wat tijd en energie maar de kosten die je bespaard door het zelf op te knappen zijn enorm. 

  1. Laat je wasmachine repareren

Een andere duurzame optie om ervoor te zorgen dat jouw wasmachine nog een aantal jaar meekan is door hem te laten repareren door een expert. Het repareren van je wasmachine is vaak alsnog een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe machine en je bent er zelf een stuk minder tijd aan kwijt. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak in te plannen met een gespecialiseerde monteur. De monteur komt bij je langs om het probleem te analyseren om vervolgens op een deskundige manier aan de slag te gaan met het repareren van jouw wasmachine. Binnen een dag is de wasmachine weer up and running en kun jij weer met een gerust hart de stapels was wegwerken. 

  1. Koop een nieuwe wasmachine 

Wanneer jouw wasmachine echt al heel oud en versleten is, meerdere onderdelen al vervangen zijn maar de machine er alsnog mee op dreigt te houden is het wellicht tijd voor een nieuwe. Kijk van tevoren goed naar de specificaties online en zorg ervoor dat de nieuwe wasmachine voldoet aan jou wensen. Er is op internet een ruim aanbod van tweedehands en nieuwe wasmachines. Je kunt gaan voor een duurzaam model of bijvoorbeeld voor een model dat goed geschikt is voor grote wassen. Als je goed zoekt vind je vast en zeker een fijne nieuwe wasmachine voor een goede prijs die helemaal voldoet aan jouw wensen.

 

https://fixpart.nl/nl/apparaat/wasmachine-onderdelen-en-accessoires