Wistjij
Image default
Bedrijven

Bedrijf gevestigd in Huizen? Lavos Reiniging zorgt voor een schoon pand

Schoonmaken van een bedrijfspand

Om het bedrijfspand, waarin je gevestigd bent, schoon te houden, is niet zo gemakkelijk als dat je zou kunnen denken. Wanneer je een niet professioneel bedrijf het pand laat schoonmaken, zal het niet zo schoon worden als dat je zou wensen. Als je bedrijfspand goed wordt schoongemaakt, zal er geen stof aanwezig zijn. De personen welke het pand schoonmaken, zonder nodige kennis en ervaring, zullen zeker ook op belangrijke plaatsen stof achterlaten. Het pand, waarin de kantoren zich bevinden, moet vanaf de ingang tot de plaats waar de klant moet zijn, schoon zijn. Een schoon bedrijfspand is het visiteplaatje. Wanneer je het bedrijfspand zou willen laten schoonmaken door eigen personeel, zal het niet goed worden schoongemaakt. Zo moet bijvoorbeeld stof niet met een droge doek verwijderd moeten worden. Wordt dat toch gedaan, dan zal de meeste stof verplaatst worden. Om stof te verwijderen heb je een vochtige doek nodig. Daar zijn ook speciale doeken voor te krijgen. Niet opgeleid schoonmaakpersoneel zal het geheel niet goed schoonmaken.

Als je bedrijfspand in Huizen staat

Wanneer je een bedrijfspand in Huizen hebt, waarin meerdere kantoren zijn gevestigd, dan is het belangrijk dat je het pand en de kantoren laat schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf Huizen. Een professioneel schoonmaakbedrijf Huizen is Lavos Reiniging bv. Wanneer je als directie gebruik wil maken van een professioneel schoonmaakbedrijf Huizen, dan kun je contact opnemen met Lavos Reiniging bv. Via een gesprek kun je als directie je schoonmaakwensen bespreken. Al de schoonmaakwensen die je als directie hebt, moet in een contract worden vastgelegd. Daarbij kun je denken aan het schoonmaken van de intree, het trappenhuis, liften, vloerbedekking, bureaus, ramen enzovoort. Wanneer je het met Lavos Reiniging bv eens bent, kun je alles in een contract opstellen. Zo’n contract is belangrijk omdat je in principe een verbintenis aangaat van meerdere jaren. Wanneer een schoonmaakbedrijf zich niet aan de afspraken houdt, dan kan het contract ontbonden worden.

Schoonmaken

Als het schoonmaakcontract afloopt

Wanneer een schoonmaakcontract afloopt, dan kan de directie aangeven dat andere schoonmaakbedrijven zich kunnen inschrijven. Is de directie echter tevreden over de samenwerking met de huidige Lavos Reiniging bv, dan zal het contract verlengd worden. Wanneer er toch andere schoonmaakbedrijven worden uitgenodigd, dan zal de directie eerst met enkele een gesprek hebben. Het voeren van de gesprekken, zal leiden tot de uiteindelijke beslissing wie het schoonmaakbedrijf voor de komende jaren wordt. De gesprekken mogen niet te lang duren. Het eenvoudigste is, als je tevreden bent over de huidige Lavos Reiniging bv, gewoon het contract te velengen. Je weet als directie wat je kunt verwachten van het schoonmaakpersoneel. De personeelsleden van Lavos Reiniging bv hebben de juiste certificering en milieuvriendelijkheid.

Het personeel van een schoonmaakbedrijf

De eisen welke aan het personeel dat in een bedrijfspand zijn of haar werkzaamheden verricht, zal anders zijn, dan zij die in een hotel werken. Het schoonmaakpersoneel die in een hotel werken, moeten naast het hebben van de kwaliteiten van het schoonmaken ook tegen de hotelgasten vriendelijk kunnen zijn. Het schoonmaakpersoneel dat kantoren in een bedrijfspand schoonmaakt, hoeft niet vriendelijk van aard te zijn. Het schoonmaken gebeurt hoofdzakelijk, als het personeel van het bedrijf niet meer aanwezig is.