Wistjij
Image default
Bedrijven

BBQ Boot Amsterdam

Bbq boot Amsterdam

Wel is gehoord van een BBQ Boot? Het concept BBQ Boot is uniek in zijn soort. Wat te denken van de BBQ Boot in Amsterdam. Lekker BBQ’en op een boot. Hoe leuk klinkt dat en hoe lekker is het? Event op het Water maakt het mogelijk voor u. Wat is de BBQ Boot Amsterdam eigenlijk en hoe werkt het? De BBQ Boot Amsterdam is af te huren voor kleine en grote groepen. Als het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen zijn met vrienden of familie wij van Event op het Water maken het mogelijk.

Wilt u met uw gezelschap een uniek uitje beleven waar je het jaren later nog over heeft? Dan is de BBQ Boot Amsterdam een leuk idee. Lekker varen als het zonnetje schijnt, luisteren naar de kapitein die verteld iets wat te zien is tijdens de vaart. Dus een geschiedenis les en lekker smikkelen, een zonnetje op je gezicht met een lekker drankje. Wij zeggen doen.

Bbq arrangementen

Event op het water heeft voor u verschillende BBQ arrangementen voor jullie samengesteld waar u helemaal in de watten gelegd wordt door ons. Dus voor elk dieet, elke voorkeur qua smaak, afkomst of allergenen hebben wij iets lekkers in huis. De BBQ Boot Amsterdam heeft verschillende boten beschikbaar van groot tot klein. Je kan bij ons varen vanaf 30 tot wel 600 personen is het mogelijk om bij ons aan boord te komen. De route die wij varen is door de haven van Amsterdam en waar u over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Hoe uniek is het dat u aan boord staat met een lekker achtergrondmuziekje, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten en lekker van een satéstokje zit knabbelen. Onze BBQ arrangementen zijn vers bereid en niet bij een groothandel ingekocht maar vers van de slager van hoge kwaliteit. Wij staan voor service en kwaliteit en willen het best voor u en uw gezelschap.  

BBQ Boot Amsterdam