Wistjij
Image default
Sport

Alles over de caps van Samshield

Een van de beste merken in de wereld van paardrijcaps is Samshield. Als het gaat om veiligheid en paardensport, is Samshield niet weg te denken. Voor iedereen is er wel de ideale Samshield cap te vinden. Het merk richt zich met name of professionele ruitersport, maar is ook populair onder niet-professionelen. Je kunt namelijk kiezen uit basis helmen, maar ook uit heel uitvoerige modellen. Wat centraal staat bij de caps van dit merk is elegantie, sportiviteit en comfort. Als jij je getrokken voelt door de caps van Samshield, lees dan verder om meer hierover te weten te komen!

Verschillende modellen

Bij www.raaaf-ruitershop.nl kun je terecht voor de mooiste modellen caps. Je kunt er de basis helmen van Samshield vinden, zoals de Shadowmatt, in allerlei maten. Ook is er natuurlijk de Premium collectie, voor iets meer stijl en een chique uitstraling. Voor de ultieme stijlvolle cap kom je uit bij de rijhelm modellen met Swarovski details. De caps variëren in hun ontwerp, de details en bijvoorbeeld de breedte van de klep die de zon uit je ogen houdt. Niet enkel de ontwerpen van de modellen bepalen de uitstraling van de cap, ook het materiaal is belangrijk. Zo heb je caps gemaakt van carbon, een stoerder materiaal dat erg licht en tegelijkertijd heel stevig is. 

Zelf een cap samenstellen

Met paardrijkleding komt het nogal nauw, want alles moet precies aan je lichaam passen om je het comfort en de veiligheid te bieden die je zoekt. Daarom ook dat zaken zoals caps precieze maattabellen hanteren. Toch kan het zijn dat jouw perfecte uitvoering er gewoon niet bij zit, in welk geval je kunt kiezen voor een eigen samenstelling. De Samshield cap kun je zelf ontwerpen aan de hand van een paar factoren, zoals het materiaal en de kleur bijvoorbeeld. Zelfs al gebruik je de helm al een tijdje, kun je nog steeds zaken aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan je naam laten afdrukken op de sluiting van de cap.

Het merk Samshield

Samshield is een merk dat wordt geproduceerd in Frankrijk. Toch zul je dit merk in veel uithoeken van de wereld tegenkomen. Vanwege de hoge kwaliteit en de mate van veiligheid die de caps bieden, zijn ze populair onder veel ruiters op internationaal en nationaal niveau van ruitersport. De caps voldoen dus aan alle internationale eisen op het gebied van veiligheid. Zowel in het springen als in de dressuur zijn de caps van Samshield een populaire keuze.