Wistjij
Aanbiedingen

A4 en A5 enveloppen

Enveloppen, iedereen gebruikt ze! Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van enveloppen bij het versturen van kaartjes rond de feestdagen of bij verjaardagen, het versturen van brieven of uitnodigingen, enzovoorts. Veel mensen kiezen bij het versturen van dergelijke documenten voor een envelop met een standaardformaat, maar wist u dat er ook A4 en A5 enveloppen bestaan? Het voordeel aan een A4 envelop is dat u belangrijke documenten niet eerst hoeft te vouwen, alvorens u documenten naar zakenpartners, kennissen of familieleden stuurt. Dit voorkomt dat een document verkreukeld raakt en ziet er daarnaast professioneler uit. U moet er toch niet aan denken, dat een licentie of diploma gekreukt bij de ontvanger aankomt?

Verschillende soorten A4 en A5 formaten

A4 en A5 formaten worden in verschillende modellen aangeboden. Zo heeft u bij het bestellen van een A4 of A5 envelop onder meer de mogelijkheid om een specifieke kleur te kiezen. Kies rond de feestdagen bijvoorbeeld voor een rode of groene envelop, of kies bij het versturen van zakelijke documenten voor een kleur die aansluit bij de kleuren van uw organisatie of een kleur die een zakelijke uitstraling aan uw documenten geeft. In veel webwinkels is het aanbod aan verschillende kleuren A4 en A5 enveloppen dermate groot, dat u altijd een geschikte kleur zal vinden.

Naast de verschillende kleuren enveloppen die worden aangeboden, kunt u kiezen voor een standaardmodel of een model met bubbeltjesplastic. Door te kiezen voor een A4 of A5 envelop met bubbeltjesplastic aan de binnenzijde, kunt u producten schadevrij bij een ontvanger aan laten komen. Denk bijvoorbeeld aan het verzenden van een waardevolle dvd of een cd. Dit maakt dergelijke enveloppen uitermate geschikt voor bedrijven, die regelmatig producten naar klanten moeten kunnen sturen.

Het bubbeltjesplastic beschermt de voorwerpen tijdens het vervoer naar de ontvanger. Een A4 enveloppen met bubbeltjesplastic biedt voldoende ruimte voor de meeste boeken, zodat deze kreukvrij aankomen.

A4 en A5 enveloppen bestellen

Waar u enveloppen met een standaardformaat wellicht bij de plaatselijke boekenwinkel of supermarkt aanschaft, kunt u A4 en A5 enveloppen eenvoudig online bestellen. Het voordeel aan het online bestellen van A4 en A5 enveloppen is dat u de keuze heeft uit een breed scala aan kleuren en soorten. Zo vindt u altijd een envelop die aansluit bij het product of document wat u wenst te verzenden. Daarbij heeft u de enveloppen vaak al de volgende werkdag in huis, zodat u hier zelf de deur niet meer voor uit hoeft te gaan.

 

A4 en A5 enveloppen