Wistjij

Welk schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam neem jij aan?

Het uitkiezen van een schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam is niet gemakkelijk. Er zijn een groot aantal opties en deze bedrijven geven allemaal aan de beste en de goedkoopste te zijn. Als er één schoonmaakbedrijf is dat kwaliteit, flexibiliteit, volledige ontzorging en een scherpe prijs met elkaar weet te combineren bij de schoonmaak van kantoren, dan is het Directschoon wel. Zij geven je een vast team van gediplomeerde schoonmakers die een deel gaan uitmaken van jouw bedrijf. Dagelijks bespreek je met ze wat ze wel en niet gaan doen en betaal je alleen voor de gemaakte uren. Je krijgt voor de schoonmaak van kantoren een contract op maat, verscheidene diensten en schoonmakers met kennis voor een heel gunstig prijskaartje.

Flexibiliteit en een ruim aanbod diensten

Directschoon staat, naast om haar gunstige prijzen en kwalitatieve dienstverlening, er bekend om bijzonder flexibel te zijn. Je krijgt voor de schoonmaak van kantoren een contract op maat dat je tussentijds kunt aanpassen en met een maand opzegtermijn. De uren in het contract zijn flexibel; je betaalt voor de uren die zijn gedraaid, ook als dat minder is dan wat er in het contract is opgenomen. Dit schoonmaakbedrijf is in de buurt van Rotterdam ook werkzaam.

Ontdek de vele diensten

Bij Directschoon, een schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam, is er maar weinig wat niet kan. Ze zijn uiteraard in te huren voor de standaard schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor extra diensten zoals het lappen van de ramen en het schoonmaken van de vloer. Heb jij een specifiek verzoek, dan is dat met dit schoonmaakbedrijf nabij Rotterdam altijd bespreekbaar. Ook het aanvullen van je sanitaire artikelen pakken ze graag voor je op. Met deze lage prijzen en een opzegtermijn van een maand heb je weinig te verliezen. Directschoon staat voor je klaar om jou een contract op maat aan te bieden, je je eigen schoonmaakteam aan te leveren en je volledig te ontzorgen.

 Tagged with
Wistjij

Schakel de hulp in van dit ervaren calculatiebureau

Bent u op zoek naar een ervaren partij die u kan helpen bij uw bouwproject? Overweeg dan zeker eens om de specialisten van calculatiebureau DDC Consulting in te schakelen. Zij helpen u graag door enkele zaken rondom uw project uit handen te nemen, zodat u volledig kunt focussen op het leveren van een zo goed mogelijk eindresultaat. U denkt bijvoorbeeld aan bouwkostenmanagement of het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning. De ervaren werknemers van DDC Consulting gaan in het geval van bouwkostenmanagement prijsonderhandelingen en contractbesprekingen voor u aan, om zo de gunstigste voorwaarden voor u te realiseren. Zij stellen daarnaast een begroting voor uw project op en bewaken de bouwkosten gedurende het project. Indien u hen inschakelt voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning, realiseren zij een overzichtelijk document voor u. Hieraan staat beschreven welke vormen van onderhoud en herstel wanneer uitgevoerd moeten worden en hoeveel dit gaat kosten. Dit is een plan voor de lange termijn, waardoor het erg fijn is dat het is opgesteld door een calculatiebureau dat hier ruime ervaring mee heeft.

De voltooide projecten van deze specialist

Dit calculatiebureau heeft in de loop der jaren veel tevreden klanten geholpen met het succesvol afronden van hun bouwproject. Neem maar eens een kijkje tussen de voltooide projecten op de website van DDC Consulting. U weet hierdoor direct wat zij voor uw project kunnen betekenen. Onthoud echter wel dat zij het meest voor u kunnen doen wanneer u hen zo vroeg mogelijk bij uw project betrekt. Twijfel dus niet langer en schakel deze specialisten in.

Deel uw wensen gerust

Heeft u bepaalde verwachtingen wanneer u dit calculatiebureau inschakelt, bijvoorbeeld met betrekking tot het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning? Deel deze dan gerust met de ervaren werknemers van DDC Consulting door contact met hen op te nemen. Zij zullen vervolgens voor u aan de slag gaan om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.Tagged with
Wistjij

De voordelen van een zakelijk event

Wat is een zakelijk event precies?

Wellicht sta jij op het punt om een zakelijk event te gaan organiseren. Of misschien heb je er ooit van gehoord maar is het je daarna ontschoten. In beide gevallen is het handig om te benoemen wat een zakelijk event precies inhoudt. In feite is het een evenement dat wordt georganiseerd vanuit een bepaald bedrijf of een bepaalde organisatie. Dikwijls zit er ook een gedachte achter: informeren, enthousiasmeren of misschien zelfs rekruteren. Wat jouw reden ook is: scoor met een zakelijk event door jezelf in de spotlights te zetten.

De voordelen van een zakelijk event

Er zit meer achter een evenement dan alleen het feit dat je dit organiseert. Het is bijvoorbeeld een prachtige mogelijkheid om veel te netwerken. Nieuwe klanten of werknemers werven of juist de band versterken met je huidige. Je zet daarnaast ook je bedrijf in een bepaald daglicht. Als je extra goed je best doet dan zullen de aanwezigen dit ook zien en meer waardering voor je bedrijf of organisatie hebben. En natuurlijk is het een geweldig moment om van te genieten: een zakelijk evenement is een speciale gebeurtenis die niet elke week plaatsvindt.

Zie je evenement als visitekaartje

Belangrijk is dat je in je achterhoofd houdt dat je evenement als het ware werkt als een visitekaartje. Datgene dat je doet op je evenement straalt over op je business. Merken aanwezigen dat jij hen als nummertje behandelt en dat je verder weinig te vertellen hebt, dan is dat niet goed voor je imago. Andersom werkt het natuurlijk ook: als jij de bezoekers zich thuis laat voelen en een sterke inhoud naar buiten kan brengen dan heeft je zakelijk event ook echt meerwaarde voor de aanwezigen.

Zorg voor duidelijke communicatie

Wat je ook kiest: zorg ervoor dat je alles duidelijk communiceert. Zeker ook naar de mensen die jij wilt uitnodigen. Denk goed na over wat je op de uitnodiging wilt zetten. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen een overzichtelijke vormgeving en de cruciale informatie. Een teveel aan gegevens kan ervoor zorgen dat mensen moeten zoeken naar antwoorden op hun vragen. Vergeet na afloop van het evenement ook niet te communiceren: bedank mensen voor hun aanwezigheid en overweeg zelfs om de foto’s en video’s die gemaakt zijn te delen met iedereen die zich heeft aangemeld.

Vraag om deskundig advies bij de specialist

Werk samen met een bedrijf dat optreedt als projectmanager bij jouw zakelijke event. Zo kun jij het werk van het organiseren uit handen geven en toch een geweldig resultaat ervaren. Stem je eisen en wensen af met de betreffende partij en realiseer een onvergetelijk zakelijk event vanuit jouw bedrijf of organisatie.

https://eventbase.nu/


Tagged with
Wistjij

Dak werkzaamheden voorzien van garantie

Een professionele dakdekker in Aalsmeer die op korte termijn het dak kan komen inspecteren. Dat zijn wij: Kewodak! Van Amsterdam tot Aalsmeer en daarbuiten; wij helpen u graag. Wat wij altijd tegen onze klanten zeggen is: houd het dak goed bij, het hele jaar door. Zo voorkomt u grote schades. Dit geldt voor een zwart dak, een wit dak en een groen dak.

Als wij langskomen om uw dak te controleren, bekijken we ieder klein detail. Komen we een gaatje, een slijtageplek of beschadiging tegen, dan fixen we die meteen. Op alle werkzaamheden die we verrichten krijgt u 100% projectgarantie. Dat betekent dat u er op mag vertrouwen dat alles pico bello in orde is. Blijkt het niet zo te zijn, dan komen we terug! Misschien bent u van plan uw dak te vernieuwen. Of om zonnepanelen te plaatsen. In dat geval zijn we u graag van dienst met advies en tips op maat. We leggen uit wat er allemaal mogelijk is en welk kostenplaatje bij ieder alternatief hoort.
 

Onze dakdekkers komen graag bij u langs 

U zoekt een dakdekker in Waddinxveen of omstreken? U bent meer dan welkom contact op te nemen met Kewodak. Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende dak-werkzaamheden. We hebben jarenlange ervaring met klussen op zowel hellende als platte daken.

Werd u vanmorgen onaangenaam verrast door een lekkage? Ons eerste en misschien belangrijkste advies is: wacht niet te lang met hulp inschakelen! Lekkages kunnen zich in snel tempo uitbreiden. Als u ons vandaag belt, komt een van onze mensen zo snel mogelijk bij u langs. Wij bekijken het hele dak en voeren direct herstelwerkzaamheden uit. Kewodak is in het bezit van het VCA**-certificaat en beschikt over het KOMO procescertificaat. Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele mensen die thuis zijn in dakonderhoud, nieuwbouw én renovatie.

Dak werkzaamheden voorzien van garantie


Tagged with
Wistjij

Onthoud 0906-1850 en zit nooit meer om een telefoonnummer verlegen!

Kleding, schoenen, accessoires en ook sportartikelen als yogamatjes, zweetbanden en tights: je koopt het allemaal bij Zalando. Maar wat te doen als de afgeleverde bestelling niet helemaal klopt. Of als je nog steeds aan het wachten bent op bepaalde artikelen? Dan is het verstandig te bellen met Zalando. En op dat moment komt Klantenservicetelefoon van pas. Wij zorgen ervoor dat je niet op zoek hoeft naar welk klantenservicenummer dan ook. We hebben het werk al voor je gedaan. Ons platform bestaat uit gegevens van de meest uiteenlopende winkels, instanties en organisaties. Denk aan woningcorporaties, verzekeringsbedrijven en thuisstudie organisaties. Wat Zalando betreft, is dit het telefoonnummer: 0800 022 70 78. Members van de Lounge Shopping Club kunnen dit nummer bellen: 0800 022 71 43. Ben je benieuwd naar de openingstijden van beide services, kijk dan even op onze site klantenservicetelefoon.nl.

Zalando medewerker aan de lijn krijgen?

Klantenservicetelefoon legt met alle plezier contact met Zalando. Op ieder door jouw gewenst moment. Wij zorgen ervoor dat je snel die prangende vraag kunt stellen aan een Zalando-medewerker. Voor de duidelijkheid geven we je hierbij de tijden dat Zalando bereikbaar is. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 20.00 uur. In vrijwel alle gevallen wordt naar een klantnummer of bestelnummer gevraagd. Ons advies is dan ook deze bij de hand te houden. Klantenservicetelefoon is bij steeds meer Nederlanders bekend. Als dienstverlener zijn we gespecialiseerd in telefonische consulten. Daarnaast bevat onze database een schat aan gegevens over alle mogelijke Nederlandse klantenservices. Je hoeft je bij ons niet te registreren, we verstrekken alle telefoonnummers en overige gegevens geheel vrijblijvend. Ons nummer is 0906-1850 en onze website is www.klantenservicetelefoon.nl. Hopelijk tot snel aan de telefoon of online!

Onthoud 0906-1850 en zit nooit meer om een telefoonnummer verlegen!


Tagged with
Wistjij

De voordelen van een Lean Management systeem

Kent u de voordelen van een Lean Management systeem al? Nee? Dan wordt het tijd om dat wel eens te doen! Voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren of verwerken van voedingsmiddelen is het verplicht om te werken volgens de richtlijnen voor voedselveiligheid. Er zijn verschillende normen en richtlijnen, om nog maar te zwijgen van de geldende wet- en regelgeving binnen deze industrie. Een productieproces verbeteren kan dan ook alleen maar bij een bedrijf dat rekening houdt met deze restricties. Het Lean Management systeem van Solutio is hier een goed voorbeeld van. Dit systeem wordt op maat gemaakt voor uw onderneming en kan ingeplugd worden in de huidige structuur van uw productiefaciliteit. Daarmee blijft voedselveiligheid een belangrijke pilaar voor uw organisatie en werkt u oneindig veel efficiënter.

Productieproces efficiënter in delen en bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het verbeteren van het productieproces kan een grote impact hebben op uw bedrijf. Heef u er al eens over nagedacht? Een productieproces verbeteren is een kwestie van het tegengaan van verspilling, zonder dat dit ten koste gaat van de productie of de kwaliteit van het product. Door het juiste bedrijf in te schakelen wordt het mogelijk om een Lean Management systeem in te zetten dat ook nog eens bijdraagt aan het verhogen van het imago van uw onderneming. Solutio is een bedrijf dat voor het verbeteren van uw productieproces een duurzame oplossing heeft bedacht. Lean staat voor slank of mager en dat betekent dat het management systeem van dit bedrijf alle overbodige processen uit het huidige managementsysteem gooit, waardoor dit beter gaat draaien.

Lean Management systeem én opleidingsinstituut bij hetzelfde bedrijf

Gaat u binnenkort Solutio inschakelen. Dit is dé specialist. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen laat u natuurlijk verzorgen door een organisatie die uw productielijn op alle facetten kan verbeteren. Daarmee wordt uiteraard de maximalisatie van de productie en het tegengaan van onnodige verspilling bedoeld, maar er is meer. Een bedrijf als Solutio houdt tevens rekening met de veiligheid van uw werknemers binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat het productieproces verbetert in overeenstemming met de geldende wetten, regels en voorschriften binnen uw branche. Daarnaast dient het verbeteren van uw processen niet te veel ongemak op te leveren. Het Lean Management systeem biedt dan uitkomst. Dit systeem kan direct worden ingevoegd in uw bestaande managementsysteem en proces flow.

De voordelen van een Lean Management systeem


Tagged with

Afvalcontainer huren? Huur een container online via onze gebruiksvriendelijke website

Afvalcontainer huren?

Wilt u een afvalcontainer huren in Twente en omgeving? Wij willen u graag hiermee verder helpen. Bij ons bent u op het juiste adres voor het huren van een container in regio Twente. Voor het huren van een container kunt u een kijkje nemen op onze website. U kunt eenvoudig een keuze maken door eerst op ‘Container huren‘ te klikken. Vervolgens krijgt u enkele contaners te zien waar u uit kunt kiezen. Selecteer de gewenste afbeelding en plaats een bestelling door uw gegevens achter te laten. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een verdere procedure.

Welke container moet u huren?

Welke container moet nou echt huren? Heeft u bedrijfsafval of thuisafval? Hoelang bent u bezig en wat voor een afval verwacht u de komende tijd te hebben? Wij kunnen u hiermee helpen. U kunt eenvoudig op onze website op zoek naar meer informatie over het huren van een container. Wat u ook kunt doen is ons bellen op onze telefoonnummer. Deze is te vinden op onze contactpagina. Wij zullen u goed te woord staan zodat u al uw vuil eenvoudig kunt wegwerken. Wacht dus niet langer en huur eenvoudig en snel een container via onze website.

Meer informatie over containerverhuur?

U wilt een container huren maar wilt graag meer informatie over de containers. Hoe nu verder? Neem hiervoor gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u van maandag tot en met zaterdag graag te woord met al uw vragen over het huren van een container. Ook kunt u bij ons terecht als een zakelijke partner waarbij wij periodiek een contact voor u kunnen klaarzetten. Op zoek naar een container voor al uw vuil? Kijk niet verder en bezoek onze website voor meer informatie. Een container huren in enschede doet u eenvoudig via onze geoptimaliseerde website. Ook zijn wij het aanspreekpunt als het gaat om zand, tuinaarde, tuinmest en transport.

Afvalcontainer huren? Huur een container online via onze gebruiksvriendelijke website


Tagged with
Wistjij

Iets willen promoten? Gebruik een baliedisplay!

Baliedisplays

Je hebt ze vast wel eens gezien baliedisplays, misschien als je iets wilde afrekenen bij de kassa, een vvv-kantoor of misschien ergens bij een receptie. Je hebt baliedisplays  in verschillende vormen en maten. Zo kan een baliedisplay bij een restaurant een wijnkaart kunnen zijn die simpel van papier is gemaakt en standaard op elke tafel gestationeerd is. Ook wordt een baliedisplay vaak gebruikt als reclame, zo kan het verticaal staan op een standaard waardoor deze rechtop kan blijven staan, ook is het mogelijk dat hier dan een bakje aan vast zit. Maar ook kan het een langwerpig bakje zijn die hier op leunt en de achterkant is dan even iets hoger dan de zijkanten zodat het de aandacht trekt en mensen kunnen lezen wat het is. Ook deze bakjes kunnen verschillen van maat. 

Als een bedrijf baliedisplays drukken laat/kan het bedrijf dit zelf naar eigen smaak ontwerpen en personaliseren. Vaak liggen of staan in deze bakjes als ze er bij gemaakt zijn visite kaartjes of folders om reclame te maken en voor eventuele verdere informatie. Op een camping staan vaak meerdere van deze baliedisplays uitgestald omdat die vaak veel reclame maken voor bedrijven en activiteiten in de buurt die aantrekkelijk kunnen zijn voor de camping gasten.

Waar wordt het voor gebruikt?

Maar baliedisplays drukken wordt niet alleen gedaan om visitekaartjes of folders door te laten verspreiden ook worden ze gebruikt om producten te verkopen vaak zijn dit kleine producten die hier in gestald worden zoals make-up, nagellak, lijmstiften of om de nieuwe parfum geuren tentoon te stellen voor het publiek. Ook kan het nog zo ontworpen zijn dat het een soort trap is waar bijvoorbeeld tijdschriften of folders in kunnen worden geplaatst. Maar ook kan baliedisplays drukken gedaan worden gewoon voor die sier of door een particulier gedaan worden.

Waar vindt je baliedisplays?

Laat je baliedisplays drukken dan wordt dit veel online besteld, maar natuurlijk kan je ook nog steeds ontwerpen aan winkels geven zodat deze de displays voor je maken. laat je de displays online drukken dan kan je met verschillende stappen aangeven hoe deze display er uit moet komen te zien. Zo kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit het materiaal of het enkel of dubbel gedrukt moet worden het formaat en hoeveel oplages er gedrukt moeten worden van de displays. Ook zijn er nog extra opties dit is hoe het moet uitgesneden wordt en hoe hoog de kartonnen standaard moet worden.

Iets willen promoten? Gebruik een baliedisplay!


Tagged with
Wistjij

incassobureau nodig

Gisteren ben ik op zoek gegaan naar een incassobureau, want ik had er een nodig. Ik heb namelijk last van een debiteur. De situatie zal ik in dit blogje even uitleggen. Hierover later dus meer. Ook zal ik vertellen voor welk incassobureau ik heb gekozen.

De situatie

Zelf ben ik een groothandelaar in telefoonhoesjes. Nu hadden wij een overeenstemming bereikt over een bepaald aantal hoesjes die ik zou leveren en om precies welke telefoonhoesjes het zou gaan. Ik heb mij hier netjes aan gehouden en alles precies, zoals afgesproken, op een bepaalde datum geleverd. Echter bleef de betaling uit. Er waren van tevoren afspraken gemaakt over de facturering. Dit had aan betalingstermijn van 30 dagen. De betaling was dus niet op tijd en dus ben ik een eerste keer gaan bellen; er werd niet opgenomen. Hier heb ik, voor een later eventueel incassobureau, maar even de datum van genoteerd. Ook heb ik een brief gestuurd waarin ik refereer naar de gemaakte afspraken. Naar nog vele keren gebeld te hebben was ik het beu en ben ik gaan Googelen.

Incassobureau

Ik ben gaan Googelen op incassobureau en vond al gauw Van Loon Incasso Advocaten. Dit klonk al goed! Vervolgens ben ik op de website gaan kijken en dat zich er allemaal zeer vertrouwd uit. Vooral de methode no cure no pay. Zo garanderen zij natuurlijk wel kwaliteit! Anders zouden zij veel tijd en energie steken in iets waar ze later mogelijk niets aan verdienen. Daarom besloot ik om contact met dit incassobureau op te nemen. Zij begrepen mijn situatie direct en vroegen om alle administratie die ik heb. Dingen zoals de factuur, wanneer ik de product heb geleverd en wanneer ik ben gestart met nabellen.

 

Uiteindelijk zijn de Van Loon incasso advocaten hier dus aan de slag gegaan. En met resultaat! De debiteur heeft betaald. In de toekomst zal ik beter gaan inschatten naar de financiële situatie.

 

incassobureau nodig

Wistjij

Waar Arbodiensten vergelijken?

Laatst ging ik arbodiensten vergelijken op de site van Arbomakelaar.nl. Om drie onafhankelijke offertes te ontvangen moest ik alleen het contactformulier invullen. En al snel werd er contact met mij opgenomen, en een paar dagen later ontving ik de offertes, die geheel op mijn wensen en behoeften waren aangesloten. Ben jij geïnteresseerd in mijn ervaringen met de arbomakelaar? Lees dan verder!

Google: Arbodiensten vergelijken

Afgelopen week Googlede ik op: Arbodiensten vergelijken. Want sinds een jaar ben ik in het bezit van een eigen, kleinschalige supermarkt in het noorden van het land. In mijn winkel verkoop ik vooral streekproducten en het gaat daarom ook steeds beter. Tot voor kort had ik maar 2 werknemers in dienst, maar sinds 2 maanden zijn wij verhuisd naar een groter pand, en heb ik inmiddels al veel meer werknemers in dienst. Maar om bijvoorbeeld het ziekteverzuim tegen te gaan was ik opzoek naar een arbodienst, welke mij daarmee van dienst kan zijn. Echter heb ik geen idee op welke criteria ik daarbij op moet letten en ben ik dus opzoek naar een partij waar arbodiensten vergelijken hoog op het takenlijstje staat.

Contact met de Arbomakelaar

Nadat ik dus bij de arbomakelaar uit was gekomen, en de website eens goed bekeken had, besloot ik om het contact formulier op de website in te vullen. Hierop moest ik het aantal medewerkers van mijn onderneming invullen, mijn speciale wensen en voor welke dienst ik interesse had. Na het klikken op versturen kon het wachten op een reactie beginnen.

Al snel nam arbodiensten vergelijken, de arbomakelaar contact met mij op en nam nogmaals mijn wensen met mij door. Daarnaast namen we nog wat vragen met elkaar door en was ik overtuigd dat ik de offertes wilde ontvangen. Weet jij ook niet wat je moet zoeken in een arbodienst, neem dan eens contact om met Arbodiensten vergelijken, de arbomakelaar.

Waar Arbodiensten vergelijken?