3 bijzondere vergaderlocaties voor een succesvolle vergadering

Je bent van plan om een vergadering te organiseren. Daarvoor ben je op zoek naar nét die ene bijzondere locatie waarbij iedereen blij verast wordt en er een onvergetelijke vergadering van start gaat. Het kan zijn dat je naar een kleinere vergaderlocatie op zoek bent, of juist een grootschalige locatie zoekt voor een congres of ander zakelijk evenement. Wij hebben 4 bijzondere en inspirerende vergaderlocaties voor jou op een rijtje gezet.

Waarom juist een bijzondere vergaderlocatie?

Vergaderingen zijn niet altijd leuk en kunnen soms een hoop energie vergen. Ze kunnen langdradig en saai zijn, terwijl ondertussen al je andere werk stil komt te liggen. Maar vergaderingen kunnen ook heel leuk, inspirerend en zinvol zijn. Deze zullen zeer effectief zijn en vol (goede) verassingen zitten. Deze vergaderingen gaan niet alleen om praten, ondertussen netwerken en verhalen aanhoren, ze kunnen zo veel meer zijn. Een grote rol hierin speelt de omgeving waarin jij een vergadering houdt of hebt. Het is namelijk een stuk interessanter, meer inspirerend en motiverend om op een locatie te vergaderen waarbij je goede koffie, een mooie (bijvoorbeeld natuur) omgeving hebt en wellicht een culinaire versnapering een rol speelt. Een bijzondere vergaderlocatie heeft een positief effect op je vergadering. Het zorgt voor inspiratie en energie, wat goede nieuwe ideeën kan opleveren.

 

#1: De Ruwenberg (Noord-Brabant)

In Noord-Brabant is businesshotel De Ruwenberg prachtig gelegen op landgoed De Ruwenberg. Je kunt er een ideaal vergaderarrangement starten, die tot in de puntjes verzorgt zal zijn. De locatie is goed te bereiken voor zowel auto, als openbaar vervoer. Wat De Ruwenberg uniek maakt is dat het in een rijk groene omgeving ligt die zal zorgen voor ontspanning en inspiratie. Het is er stil en rustgevend, want ideaal is als de focus volledig op jouw zakelijk event moet komen te liggen. Om het event tot een nog groter succes te maken, is het mogelijk om een culinaire beleving toe te voegen. Organiseer jij een vergadering voor medewerkers binnen jouw bedrijf en wil je verbintenis en effectieve samenwerkingen stimuleren? Dan is het ook mogelijk om teambuildingactiviteiten aan het zakelijk evenement toe te voegen.

#2: Grytte Bloemenheuvel (Driebergen-Zeist, Utrecht)

Grytte Bloemenheuvel zit gevestigd in Driebergen (Utrecht). Deze locatie is ideaal, want het treinstation (Drieberg-Zeist) ligt binnen 5 minuten loopafstand van deze prachtige en groene locatie. Ben je met de auto? De Bloemenheuvel ligt naast de A12, erg handig als jouw gasten met de auto reizen. Grytte Bloemenheuvel beschikt over verschillende ruimtes. Voor jou als loopbaan coach is er bijvoorbeeld een coachkamer die uitermate geschikt is voor 1-op-1 gesprekken, maar er zijn ook vergaderruimtes voor 8 – 12 personen. De ruimtes hebben een huiselijke, Scandinavische look die erg inspirerend is. Organiseer je een iets grotere vergadering? Dan is de prachtige serre ook beschikbaar. Deze is omringt met glazen ramen en deuren en geeft een vertrouwd en fijn gevoel. In de winter (of het najaar) is er de mogelijkheid om het openhaardje aan te steken. De ruimte is (net zoals alle andere vergaderruimtes) voorzien van IT-gemakken als een smartboard, whiteboard, beamer enzovoort. De achterzijde van het gebouw heeft een prachtig uitzicht over een rijkelijk groene omgeving inclusief golfbaan. Deze golfbaan zorgt niet voor afleiding, want deze hoort bij het landgoed en is niet in gebruik. Een echte aanrader, ja dat is deze handige en mooie locatie zeker.

 #3: Oranjerie Hydepark (Doorn, Utrecht)

Last but not least: Oranjerie Hydepark in Doorn. Deze prachtige en eeuwen oude oranjerie ligt op een uniek landgoed in midden-Nederland. Dit is echt een bijzondere locatie, want het is gebouwd in 1887 in de Franse Lodewijk XIV-stijl. Het landgoed is in 1885 gekocht door de Amsterdamse bankier Hendrik Maurits Jacobus van Loon. Hij liet vrijwel meteen deze oranjerie bouwen om zijn exclusieve Zuid-Europese planten en bomen te beschermen tegen het Nederlandse klimaat. Helaas is het landhuis in de Tweede Wereldoorlog volledig verwoest, maar gelukkig is de oranjerie wel intact gebleven. Deze is nu ter beschikking voor exclusieve, kleinschalige zakelijke bijeenkomsten (als vergaderingen). Even je hoofd legen tijdens de pauze? Loop een rondje op het landgoed. Deze heeft een prachtig prominent huis met gracht eromheen en is voorzien van een mooie en onderhouden tuin. Iets langer rondje lopen? Dan kun je altijd het prachtige bos in gaan. 

Kortom, 3 fraaie en unieke vergaderlocaties die op ieder zijn eigen manier inspirerend zijn en tegelijkertijd rust geven.


Wistjij

Een professionele autogarage in Nunspeet voor autoservice

Een veelzijdige garage in Nunspeet

Wilt u graag uw auto in onderhoud doen bij een professionele autogarage in Nunspeet met oog voor een autoservice op maat? Kies dan voor een veelzijdige garage. Ga op zoek naar merkdealers die ook andere merken auto’s repareert, keurt, aankoopt en verkoopt. Het streven van deze garages is om alle klanten een autoservice op maat te bieden. Zo staat het individu als autorijder centraal en kunt u rekenen op een optimale service gericht op u als klant. Waarvoor kunt u met autozaken en -vragen terecht bij de merkdealer?

 

Onderhoud & APK

Zoekt u een regionale autogarage in Nunspeet of direct omgeving voor het (apk-)onderhoud van uw persoonlijke trots, namelijk uw auto? Dan mag u kwaliteit verwachten voor een scherp. Als u deze eisen stelt, bent u Bij van de Bunte op de juiste plek. Zij onderhouden auto’s volgens de meest gangbare kennis en technieken. Daarbij bieden zij een voordelige apk aan voor alle automerken, dus niet alleen voor Nissans. Natuurlijk kunt u ook bij aankloppen als er – wat natuurlijk niet te hopen is – een onverwachte tussentijdse reparatie van uw auto plaats moet vinden.

 

Een nieuwe of gebruikte Nissan kopen of verkopen

Aangezien de  autogarage is gespecialiseerd in het Japanse automerk Nissan, kunt u vooral terecht voor alle nieuwe modellen Nissans als voor occasions van dit klassemerk. Dus zoekt u een goede Nissan die binnen uw budget valt, kom dan gerust een keer in de showroom langs. Bekijk alle voorradige modellen. Wilt u een gebruikte Nissan kopen of verkopen? Ook dan staat dit bedrijf voor u klaar!


Waarom we niet alleen sportkleding dragen tijdens het sporten

Er zijn heel veel momenten waarop we graag sportkleding dragen. En opvallend genoeg: lang niet al die momenten hebben met sport te maken. Sterker nog, zelfs tijdens de momenten waarop we het minst actief zijn trekken we maar wat graag sportkleding aan!

 

Lekker op de bank sporten?

Er is niets zo heerlijk dan om na een hele lange dag, vol werk en andere verplichtingen, op de bank neer te storten en helemaal niets meer te hoeven. Wat te drinken erbij, misschien wat te snoepen, een fijn boek of de afstandsbediening binnen handbereik en lekker helemaal niets meer hoeven te doen.

 

Grappig genoeg dragen we tijdens dit soort inactieve momenten het liefst kleding die eigenlijk ontworpen is om te dragen tijdens hele actieve momenten: sportkleding! Raar, toch? Dat valt eigenlijk wel mee. Voor sportkleding geldt in het algemeen namelijk dat het comfortabel moet zitten, zodat je je vrij kan bewegen zonder dat je kleding je irriteert of zelfs knelt. Dat is eigenlijk ook precies wat we willen als we lui op de bank liggen. Kleding die je niet voelt zitten en die lekker comfortabel om je heen valt: perfect!

 

Zo zijn er, dankzij het comfort, nog wel meer momenten te bedenken die we graag in sportkleding doorbrengen. Kijk eens rond in een vliegtuig, zeker op een wat langere vlucht. De kans is groot dat je veel sportbroeken of soepele sportshirts tegenkomt. Ook hier geldt weer dat dat zeker niet is vanwege de activiteiten die worden verricht, maar vooral omdat het lekker zit. Ook tijdens het klussen in huis of als we op vakantie zijn dragen we allemaal graag sportieve kleding, zodat we vrij kunnen bewegen en we zo min mogelijk worden gehinderd door wat we aan hebben.

 

Je mag er trots op zijn

Naast het comfort, zijn er natuurlijk nog meer redenen om sportkleding te dragen. Sterker nog, veel merken van sportieve kleding weten best dat hun kleding vooral in de vrije tijd gedragen zal worden, en niet op het sportveld. Zeker bij voetbalclubs is het zo dat fans graag een voetbaltenue dragen van hun favoriete club om te laten zien dat zij trots op ‘hun kluppie’ zijn. Dat kan zijn tijdens wedstrijden op de tribune of voor de tv, maar ook gewoon in de vrije tijd. Kom een willekeurige klas op een basisschool binnenwandelen, en de kans is groot dat je een Barcelona tenue tegen zal komen. Het dragen van een tenue van een bepaalde club is een manier om je te uiten, om te laten zien waar je bij hoort. Zelfs als je zelf helemaal niet sport.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Waarom we niet alleen sportkleding dragen tijdens het sporten

Wistjij

Drie voordelen van een professionele schoonmaakdienst

Het inhuren van een professionele schoonmaakservice om uw kantoor van boven naar beneden schoon te maken is niet alleen een kwestie van het vlekkeloos houden van het interieur. Hoewel schoonmaak op zijn eigen manier ontspannend kan zijn, neemt het ook uw aandacht weg van belangrijke aspecten van het bedrijf. Het managen van een schoonmaakploeg is extra werk en een onnodige hoofdpijn die buiten het doel van uw bedrijf valt; een afleiding die u goed kunt missen.

Hier zijn drie voordelen van het inhuren van een professionele schoonmaakdienst in plaats van het intern beheren van een professionele schoonmaakdienst.

Ze zijn schoon, zodat u niet hoeft schoon te maken.

Terwijl een professionele externe schoonmaakploeg de kantoren en toiletten kan schoonmaken, blijft uw team zich concentreren op de taken die ze moeten uitvoeren. Of het nu in het heetst van de strijd met een concurrent is of u op het punt staat een nieuw product te lanceren, het team kan alles in de gaten houden omdat niemand wordt afgeleid.

Professioneel gedrag

Vooraf gescreend professioneel schoonmaakpersoneel dat wordt geleverd door een gerespecteerde firma die hun medewerkers controleert voordat ze worden geselecteerd voor het schoonmaakrooster op uw kantoor, biedt een geruststelling. Het is niet nodig om 100 potentiële schoonmakers te screenen op de juiste ervaring en een onberispelijk arbeidsverleden. Het controleren van hun eerdere referenties is iets wat het schoonmaakbedrijf doet – niet uw mensen – wat voorkomt dat ze kostbare tijd nodig hebben om ze door het doorlichtingsproces te loodsen.

Reinigt en verwijdert bacteriën en bacteriën

Regelmatig schoonmaken van het pand zorgt ervoor dat er geen ophoping van bacteriën of een overdaad aan ziektekiemen is die meerdere medewerkers tegelijk ziek kunnen maken. Een gezonde werkomgeving is iets wat alle werknemers verwachten en verdienen. Met een professioneel reinigingsteam laat het bedrijf de medewerkers ook zien dat het bedrijf zich bekommert om hun gezondheid en welzijn.

Heeft u zelf nagedacht over schoonmakers Nederland? Kijk eens bij schoonmaakkaart.nl en vindt de meest geschikte organisatie voor u.

https://schoonmaakkaart.nl/

Conferentie hotel Amsterdam

Een conferentie organiseren kost veel tijd en inspanning. Het is daarom van groot belang om op tijd met de organisatie te beginnen en u aan een duidelijke en goede planning te houden. Na de algemene zaken zoals de planning, de datum en het budget is het kiezen van een doelgroep de volgende belangrijke stap. Wie is het meest relevant om aanwezig te zijn?

Functioneel en inspirerend

Een specifieke doelgroep is nodig om de conferentie ook echt een bijdrage te leveren. Wanneer de doelgroep bekend is moet er uiteraard een geschikte locatie worden gevonden. Een conferentieruimte moet functioneel zijn, maar zeker ook inspirerend. Wat niet vergeten mag worden bij het kiezen van een locatie zijn de faciliteiten, bereikbaarheid en parkeergelegenheid, aankleding en catering. Een conferentie is niet alleen van tevoren een grote organisatie, maar op de dag zelf moet ook nog aan veel gedacht worden.

Voor ieder budget

Lijkt het u fijn als er wat werk uit handen wordt genomen bij de organisatie van uw conferentie? Zowel voor als tijdens het evenement? Kijkt u dan eens naar het huren van een ruimte in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, het conference hotel van Amsterdam. Met een van tevoren bepaald budget kan worden bepaald wat er mogelijk is. Zijn de genodigden bekend? Dan kijkt het salesteam graag met u mee naar de passende zalen en benodigde catering.

Daarbij zijn alle zalen voorzien van de nieuwste en meest moderne audiovisuele faciliteiten. De hip ingerichte zalen en break-out ruimtes zorgen naast de verzorging van de gasten, ook voor het stukje inspiratie waarnaar u opzoek bent. Het hotel is perfect te bereiken met het OV of met  de auto. Ook heeft Van der Valk Amsterdam-Amstel een eigen, overdekte parkeergarage tegen betaling.  

Is uw interesse naar het huren van een ruimte in Van der Valk Amsterdam-Amstel gewekt? Neem dan een kijkje op de site of neem telefonisch contact op met het salesteam via 020 80 01 100.

Conferentie hotel Amsterdam


Tagged with
Wistjij

Bij Frigo Group Logistics is uw product in uitstekende handen

Familiebedrijf Frigo Group is marktleider op het gebied van diepgevroren levensmiddelen. Producten die deze firma met de grootste zorg opslaat en vervoert zijn onder meer patat, vlees en brood. Frigo Group Logistics beschikt over twee moderne vrieshuizen op strategische locaties. Van daaruit worden vrachten in zowel Nederland als het buitenland verspreid. Doordat opslag en koeltransport gecombineerd worden aangeboden, kan Frigo haar klanten diverse voordelen bieden.

Kwaliteit en nauwkeurigheid

Het team bestaat uit verantwoordelijke, enthousiaste, goed opgeleide medewerkers. Door jarenlange ervaring en training zijn zij op de hoogte van de eisen die aan verschillende producten worden gesteld. De ‘Frigo-filosofie’ kenmerkt zich door een continu streven naar hoge kwaliteit en een no-nonsense houding. Er wordt op de volgende wijze gewerkt: vlot, klantvriendelijk, duurzaam, efficiënt, veilig en gecertificeerd (ISO 22000 en HACCP).

Twee koelhuizen, internationaal transport

Diepvries logistiek vraagt om vakmanschap, toewijding en constante controle. En dit is precies waar Frigo Group Logistics in uitblinkt. Tot de vaste klantenkring behoren zowel multinationals als MKB-ondernemers. Kiest u voor Frigo dan kunt u rekenen op professionele bedrevenheid. De meest uiteenlopende artikelen kunnen worden opgeslagen in de koelhuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg. Het bewaren en transporteren wordt als gecombineerde dienst aangeboden. Voor u als klant betekent dat scherpe prijzen en snelle afhandeling.

Beide koelhuizen zijn uitgerust met een Warehouse Management Systeem (WMS) inclusief barcode-identificatie. Hiermee kunt u 24/7 inloggen om uw voorraad te bekijken. Heeft u een verzoek of wilt u een kennismakingsafspraak maken? U kunt bellen of mailen met Margreet van Elderen in Nieuw-Vennep: +31 252 419 017 / margreetvanelderen @ frigogroup.com. In ’s-Heerenberg is Henk van Veen de contactpersoon. Hij is bereikbaar via +31 314 66 51 25 en henkvanveen @ frigogroup.nl.

Bij Frigo Group Logistics is uw product in uitstekende handen


Tagged with
Wistjij

Paruzzi: voor elke Volkswagen het juiste onderdeel

Volkswagen auto’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. En dat is al decennialang zo. Vooral de oude, klassieke Volkswagens hebben een speciale aantrekkingskracht. Aangezien deze niet meer gebouwd worden, zijn dit de perfecte auto’s voor de sleutelaar. Maar om met je oude Volkswagen de weg op te kunnen, moeten alle onderdelen wel in goede staat zijn. Daarvoor heb je Paruzzi. Wij hebben tienduizenden verschillende onderdelen voor alle modellen Volkswagen zodat jouw wagen gewoon rond kan blijven rijden. 

Welk model Volkswagen staat er in jouw garage?

In de afgelopen 80 jaar heeft Volkswagen een aantal opvallende auto’s en busjes gebouwd. Misschien ben je wel de trotse bezitter van de zogenaamde Kübelwagen. Dit legervoertuig met het chassis van een Kever is één van de eerste modellen die Volkswagen produceerde. Met de juiste onderdelen voor de Kubel hoeft deze stoere wagen in ieder geval niet in de garage te blijven staan. Een ander populair model is de Karmann Ghia. Deze tweedeurs sportwagen laat nog steeds veel hoofden draaien als hij voorbijrijdt. Bestel het benodigde onderdeel voor je luchtgekoelde Volkswagen bij Paruzzi en de auto is weer zo goed als nieuw.

Vind de juiste onderdelen voor je geliefde Volkswagen

De iconische modellen van Volkswagen verdienen het om in het straatbeeld te blijven. Maar een vooras, remcilinder, krukas of olieslang gaat nu eenmaal niet eeuwig mee. Paruzzi heeft meer dan 60.000 verschillende onderdelen die stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn. Want wij weten wat een echte Volkswagen liefhebber nodig heeft.

Paruzzi: voor elke Volkswagen het juiste onderdeel


Tagged with

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken

Een huisnummer bij je voordeur is belangrijk. Het geeft sfeer en zorgt ervoor dat de pakketbezorger je altijd kan vinden. Maar waar te beginnen als je een nieuw huisnummer gaat uitzoeken? De Naambordenspecialist helpt je graag een handje. De bordjes en plaatjes in ons assortiment hebben we gecategoriseerd naar materiaal. Van emaille tot hout, van messing tot RVS en van staal tot kunststof. Als je klikt op het materiaal van jouw voorkeur zie je een hele serie huisnummers verschijnen. En klik je op dat ene nummer dat jou het best bevalt, dan kun je direct bestellen. Tot slot een tip. Denk er eens over na direct ook een nieuw naambordje te bestellen. Zo geef je de entree van je woning nog meer uitstraling! 

 

Huisnummer kopen, unieke collectie

Een huisnummer kopen, daar ga je de deur niet voor uit. Het is veel gemakkelijker en leuker om online een bestelling te plaatsen. Bij de Naambordenspecialist kun je al in een paar klikken een super origineel huisnummer bestellen. Een uniek exemplaar dat alleen bij jouw voordeur hangt. De volgende zaken bepaal je helemaal zelf: de afmeting van het bordje, de kleur van de cijfers, de grootte van cijfers en de uitlijning. Heb je iets heel persoonlijks voor ogen? Laat het ons weten, onze experts doen er alles aan jou een passend huisnummer te leveren. Tot slot wijzen we nog op een aantal artikelen die ook van pas kunnen komen: verlichte naamborden, uithangborden, dierenpenningen en metalen horeca naamborden. En dan vergeten we bijna onze populaire cadeaubonnen!

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken


Tagged with
Wistjij

Een goed begin is het halve werk

Het ontbijt – de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat is niet voor niets, want ontbijten zorgt voor een goede start van uw dag. Door goed te ontbijten, heeft u de hele dag meer energie en haalt u het meeste uit uw activiteiten! Ontbijten in Eindhoven bij Het Buffet voldoet aan alle eisen. Hier kunt u 7 dagen per week uitgebreid en onbeperkt ontbijten – en met uitgebreid bedoelen we écht uitgebreid. U heeft keuze uit diverse warme en koude gerechten, zoals gebakken eieren, worstjes, ontbijtspek, diverse soorten kaas en luxe soorten broodbeleg. Of kiest u voor een gezonde start met zuivelproducten met muesli, noten en fruit? Tot slot kunt u kiezen uit verschillende soorten thee, koffie, melk en vruchtensappen. Vroege vogels opgelet; het Buffet verwelkomt u elke dag al vanaf 06.30 tot 11.00 uur voor het lekkerste ontbijt in Eindhoven!

Speciaal voor de uitslapers

Blijft u liever nog even in bed liggen en begint u uw dag liever wat later? Voor de uitslapers biedt Het Buffet een culinair lunchbuffet aan. Het assortiment is breed en biedt gerechten om van te watertanden! Ook hier kunt u onbeperkt genieten van warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades, verschillende soorten vers brood en luxe assortiment aan broodbeleg. U kiest uw eigen gerechten en de chef-koks bereiden deze direct voor uw neus. Dat is lunchen in Eindhoven op een luxe manier! Restaurant Het Buffet opent haar deuren 7 dagen per week van 12.00 tot 14.00 uur voor het lunchbuffet.

Zondagsbrunch

Wilt u uitgebreid brunchen met de familie op zondag? Het Live Cooking concept bij restaurant Het Buffet is ideaal voor grotere groepen. Iedereen kan zijn eigen gerechten kiezen. Hier hoeft u nooit lang op te wachten want uw gerechten worden à la minute bereid. Bent u met kinderen? Speciaal voor haar jongste gasten biedt Het Buffet speciale kindergerechten tegen een gereduceerd tarief. 

Over restaurant Het Buffet

Restaurant Het Buffet is gevestigd in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven op Aalsterweg 322, te Eindhoven. Het restaurant is 7 dagen per week open van 06.30 tot 21.00 u door de weeks en 21.30 uur in weekend. Bent u benieuwd naar de prijzen of wilt u een tafel reserveren? Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor informatie of bel 040 211 60 33.

Een goed begin is het halve werk


Tagged with
Wistjij

Cloud training

Het volgen van een Cloud training is momenteel erg aan te raden voor de ICT’ers die merken dat zij de ontwikkelingen binnen de ICT-branche niet langer bij kunnen benen. Binnen de branche vindt er een duidelijke ontwikkeling plaats richting de Cloud technologie, het is dus belangrijk om daarvoor de juiste kennis in huis te hebben.

Cloud training volgen om baan te houden

Als ICT-bedrijf merken wij het belang van een Cloud training. We merken dat de traditionele systeembeheerders steeds vaker de boot missen, omdat zij de technische kennis missen op het gebied van Cloud technologie. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de hedendaagse markt niet alleen vraagt om technische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden worden steeds belangrijker voor ICT’ers. Vandaar dat wij zien dat er momenteel veel werkloze ICT’ers zijn, die niet weten wat zij aan moeten met hun toekomst. Voor hen is het belangrijk dat zij aanhaken bij de ontwikkelingen die er plaatsvinden.

Van systeemdenken naar service denken

Naast de ontwikkeling naar Cloud technologie, is de ontwikkeling van systeemdenken naar service denken voor de ICT’ers ook erg belangrijk. In de Cloud training van Cloudbeheerder.it, wordt er aan beide ontwikkelingen veel aandacht besteed. Dit houdt in dat er op technisch gebied veel kennis wordt bijgebracht om de ontwikkelingen binnen de Cloud computing te kunnen bijbenen. Daarnaast wordt er ook aan de sociale vaardigheden gewerkt, zodat ICT’ers beter kunnen voldoen aan de verwachtingen die bedrijven tegenwoordig stellen.

UWV

Om een Cloud training helemaal zelf te financieren als werkloze ICT’er is niet realistisch, maar het UWV kan daarbij helpen. Met een opleidingsvoucher van het UWV kunt u een groot deel van de kosten dekken en het andere deel hoeft u pas terug te betalen wanneer u een baan heeft gevonden. Dit opleidingstraject is inmiddels al een tijdje gaande en daadwerkelijk 80% van de deelnemers weet hiermee een baan te vinden.

 

Cloud training