Drie voordelen van een professionele schoonmaakdienst

Het inhuren van een professionele schoonmaakservice om uw kantoor van boven naar beneden schoon te maken is niet alleen een kwestie van het vlekkeloos houden van het interieur. Hoewel schoonmaak op zijn eigen manier ontspannend kan zijn, neemt het ook uw aandacht weg van belangrijke aspecten van het bedrijf. Het managen van een schoonmaakploeg is extra werk en een onnodige hoofdpijn die buiten het doel van uw bedrijf valt; een afleiding die u goed kunt missen.

Hier zijn drie voordelen van het inhuren van een professionele schoonmaakdienst in plaats van het intern beheren van een professionele schoonmaakdienst.

Ze zijn schoon, zodat u niet hoeft schoon te maken.

Terwijl een professionele externe schoonmaakploeg de kantoren en toiletten kan schoonmaken, blijft uw team zich concentreren op de taken die ze moeten uitvoeren. Of het nu in het heetst van de strijd met een concurrent is of u op het punt staat een nieuw product te lanceren, het team kan alles in de gaten houden omdat niemand wordt afgeleid.

Professioneel gedrag

Vooraf gescreend professioneel schoonmaakpersoneel dat wordt geleverd door een gerespecteerde firma die hun medewerkers controleert voordat ze worden geselecteerd voor het schoonmaakrooster op uw kantoor, biedt een geruststelling. Het is niet nodig om 100 potentiële schoonmakers te screenen op de juiste ervaring en een onberispelijk arbeidsverleden. Het controleren van hun eerdere referenties is iets wat het schoonmaakbedrijf doet – niet uw mensen – wat voorkomt dat ze kostbare tijd nodig hebben om ze door het doorlichtingsproces te loodsen.

Reinigt en verwijdert bacteriën en bacteriën

Regelmatig schoonmaken van het pand zorgt ervoor dat er geen ophoping van bacteriën of een overdaad aan ziektekiemen is die meerdere medewerkers tegelijk ziek kunnen maken. Een gezonde werkomgeving is iets wat alle werknemers verwachten en verdienen. Met een professioneel reinigingsteam laat het bedrijf de medewerkers ook zien dat het bedrijf zich bekommert om hun gezondheid en welzijn.

Heeft u zelf nagedacht over schoonmakers Nederland? Kijk eens bij schoonmaakkaart.nl en vindt de meest geschikte organisatie voor u.

https://schoonmaakkaart.nl/

Conferentie hotel Amsterdam

Een conferentie organiseren kost veel tijd en inspanning. Het is daarom van groot belang om op tijd met de organisatie te beginnen en u aan een duidelijke en goede planning te houden. Na de algemene zaken zoals de planning, de datum en het budget is het kiezen van een doelgroep de volgende belangrijke stap. Wie is het meest relevant om aanwezig te zijn?

Functioneel en inspirerend

Een specifieke doelgroep is nodig om de conferentie ook echt een bijdrage te leveren. Wanneer de doelgroep bekend is moet er uiteraard een geschikte locatie worden gevonden. Een conferentieruimte moet functioneel zijn, maar zeker ook inspirerend. Wat niet vergeten mag worden bij het kiezen van een locatie zijn de faciliteiten, bereikbaarheid en parkeergelegenheid, aankleding en catering. Een conferentie is niet alleen van tevoren een grote organisatie, maar op de dag zelf moet ook nog aan veel gedacht worden.

Voor ieder budget

Lijkt het u fijn als er wat werk uit handen wordt genomen bij de organisatie van uw conferentie? Zowel voor als tijdens het evenement? Kijkt u dan eens naar het huren van een ruimte in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, het conference hotel van Amsterdam. Met een van tevoren bepaald budget kan worden bepaald wat er mogelijk is. Zijn de genodigden bekend? Dan kijkt het salesteam graag met u mee naar de passende zalen en benodigde catering.

Daarbij zijn alle zalen voorzien van de nieuwste en meest moderne audiovisuele faciliteiten. De hip ingerichte zalen en break-out ruimtes zorgen naast de verzorging van de gasten, ook voor het stukje inspiratie waarnaar u opzoek bent. Het hotel is perfect te bereiken met het OV of met  de auto. Ook heeft Van der Valk Amsterdam-Amstel een eigen, overdekte parkeergarage tegen betaling.  

Is uw interesse naar het huren van een ruimte in Van der Valk Amsterdam-Amstel gewekt? Neem dan een kijkje op de site of neem telefonisch contact op met het salesteam via 020 80 01 100.

Conferentie hotel Amsterdam


Tagged with

Bij Frigo Group Logistics is uw product in uitstekende handen

Familiebedrijf Frigo Group is marktleider op het gebied van diepgevroren levensmiddelen. Producten die deze firma met de grootste zorg opslaat en vervoert zijn onder meer patat, vlees en brood. Frigo Group Logistics beschikt over twee moderne vrieshuizen op strategische locaties. Van daaruit worden vrachten in zowel Nederland als het buitenland verspreid. Doordat opslag en koeltransport gecombineerd worden aangeboden, kan Frigo haar klanten diverse voordelen bieden.

Kwaliteit en nauwkeurigheid

Het team bestaat uit verantwoordelijke, enthousiaste, goed opgeleide medewerkers. Door jarenlange ervaring en training zijn zij op de hoogte van de eisen die aan verschillende producten worden gesteld. De ‘Frigo-filosofie’ kenmerkt zich door een continu streven naar hoge kwaliteit en een no-nonsense houding. Er wordt op de volgende wijze gewerkt: vlot, klantvriendelijk, duurzaam, efficiënt, veilig en gecertificeerd (ISO 22000 en HACCP).

Twee koelhuizen, internationaal transport

Diepvries logistiek vraagt om vakmanschap, toewijding en constante controle. En dit is precies waar Frigo Group Logistics in uitblinkt. Tot de vaste klantenkring behoren zowel multinationals als MKB-ondernemers. Kiest u voor Frigo dan kunt u rekenen op professionele bedrevenheid. De meest uiteenlopende artikelen kunnen worden opgeslagen in de koelhuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg. Het bewaren en transporteren wordt als gecombineerde dienst aangeboden. Voor u als klant betekent dat scherpe prijzen en snelle afhandeling.

Beide koelhuizen zijn uitgerust met een Warehouse Management Systeem (WMS) inclusief barcode-identificatie. Hiermee kunt u 24/7 inloggen om uw voorraad te bekijken. Heeft u een verzoek of wilt u een kennismakingsafspraak maken? U kunt bellen of mailen met Margreet van Elderen in Nieuw-Vennep: +31 252 419 017 / margreetvanelderen @ frigogroup.com. In ’s-Heerenberg is Henk van Veen de contactpersoon. Hij is bereikbaar via +31 314 66 51 25 en henkvanveen @ frigogroup.nl.

Bij Frigo Group Logistics is uw product in uitstekende handen


Tagged with

Paruzzi: voor elke Volkswagen het juiste onderdeel

Volkswagen auto’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. En dat is al decennialang zo. Vooral de oude, klassieke Volkswagens hebben een speciale aantrekkingskracht. Aangezien deze niet meer gebouwd worden, zijn dit de perfecte auto’s voor de sleutelaar. Maar om met je oude Volkswagen de weg op te kunnen, moeten alle onderdelen wel in goede staat zijn. Daarvoor heb je Paruzzi. Wij hebben tienduizenden verschillende onderdelen voor alle modellen Volkswagen zodat jouw wagen gewoon rond kan blijven rijden. 

Welk model Volkswagen staat er in jouw garage?

In de afgelopen 80 jaar heeft Volkswagen een aantal opvallende auto’s en busjes gebouwd. Misschien ben je wel de trotse bezitter van de zogenaamde Kübelwagen. Dit legervoertuig met het chassis van een Kever is één van de eerste modellen die Volkswagen produceerde. Met de juiste onderdelen voor de Kubel hoeft deze stoere wagen in ieder geval niet in de garage te blijven staan. Een ander populair model is de Karmann Ghia. Deze tweedeurs sportwagen laat nog steeds veel hoofden draaien als hij voorbijrijdt. Bestel het benodigde onderdeel voor je luchtgekoelde Volkswagen bij Paruzzi en de auto is weer zo goed als nieuw.

Vind de juiste onderdelen voor je geliefde Volkswagen

De iconische modellen van Volkswagen verdienen het om in het straatbeeld te blijven. Maar een vooras, remcilinder, krukas of olieslang gaat nu eenmaal niet eeuwig mee. Paruzzi heeft meer dan 60.000 verschillende onderdelen die stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn. Want wij weten wat een echte Volkswagen liefhebber nodig heeft.

Paruzzi: voor elke Volkswagen het juiste onderdeel


Tagged with

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken

Een huisnummer bij je voordeur is belangrijk. Het geeft sfeer en zorgt ervoor dat de pakketbezorger je altijd kan vinden. Maar waar te beginnen als je een nieuw huisnummer gaat uitzoeken? De Naambordenspecialist helpt je graag een handje. De bordjes en plaatjes in ons assortiment hebben we gecategoriseerd naar materiaal. Van emaille tot hout, van messing tot RVS en van staal tot kunststof. Als je klikt op het materiaal van jouw voorkeur zie je een hele serie huisnummers verschijnen. En klik je op dat ene nummer dat jou het best bevalt, dan kun je direct bestellen. Tot slot een tip. Denk er eens over na direct ook een nieuw naambordje te bestellen. Zo geef je de entree van je woning nog meer uitstraling! 

 

Huisnummer kopen, unieke collectie

Een huisnummer kopen, daar ga je de deur niet voor uit. Het is veel gemakkelijker en leuker om online een bestelling te plaatsen. Bij de Naambordenspecialist kun je al in een paar klikken een super origineel huisnummer bestellen. Een uniek exemplaar dat alleen bij jouw voordeur hangt. De volgende zaken bepaal je helemaal zelf: de afmeting van het bordje, de kleur van de cijfers, de grootte van cijfers en de uitlijning. Heb je iets heel persoonlijks voor ogen? Laat het ons weten, onze experts doen er alles aan jou een passend huisnummer te leveren. Tot slot wijzen we nog op een aantal artikelen die ook van pas kunnen komen: verlichte naamborden, uithangborden, dierenpenningen en metalen horeca naamborden. En dan vergeten we bijna onze populaire cadeaubonnen!

Huisnummers in eindeloos veel maten en smaken


Tagged with

Een goed begin is het halve werk

Het ontbijt – de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat is niet voor niets, want ontbijten zorgt voor een goede start van uw dag. Door goed te ontbijten, heeft u de hele dag meer energie en haalt u het meeste uit uw activiteiten! Ontbijten in Eindhoven bij Het Buffet voldoet aan alle eisen. Hier kunt u 7 dagen per week uitgebreid en onbeperkt ontbijten – en met uitgebreid bedoelen we écht uitgebreid. U heeft keuze uit diverse warme en koude gerechten, zoals gebakken eieren, worstjes, ontbijtspek, diverse soorten kaas en luxe soorten broodbeleg. Of kiest u voor een gezonde start met zuivelproducten met muesli, noten en fruit? Tot slot kunt u kiezen uit verschillende soorten thee, koffie, melk en vruchtensappen. Vroege vogels opgelet; het Buffet verwelkomt u elke dag al vanaf 06.30 tot 11.00 uur voor het lekkerste ontbijt in Eindhoven!

Speciaal voor de uitslapers

Blijft u liever nog even in bed liggen en begint u uw dag liever wat later? Voor de uitslapers biedt Het Buffet een culinair lunchbuffet aan. Het assortiment is breed en biedt gerechten om van te watertanden! Ook hier kunt u onbeperkt genieten van warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades, verschillende soorten vers brood en luxe assortiment aan broodbeleg. U kiest uw eigen gerechten en de chef-koks bereiden deze direct voor uw neus. Dat is lunchen in Eindhoven op een luxe manier! Restaurant Het Buffet opent haar deuren 7 dagen per week van 12.00 tot 14.00 uur voor het lunchbuffet.

Zondagsbrunch

Wilt u uitgebreid brunchen met de familie op zondag? Het Live Cooking concept bij restaurant Het Buffet is ideaal voor grotere groepen. Iedereen kan zijn eigen gerechten kiezen. Hier hoeft u nooit lang op te wachten want uw gerechten worden à la minute bereid. Bent u met kinderen? Speciaal voor haar jongste gasten biedt Het Buffet speciale kindergerechten tegen een gereduceerd tarief. 

Over restaurant Het Buffet

Restaurant Het Buffet is gevestigd in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven op Aalsterweg 322, te Eindhoven. Het restaurant is 7 dagen per week open van 06.30 tot 21.00 u door de weeks en 21.30 uur in weekend. Bent u benieuwd naar de prijzen of wilt u een tafel reserveren? Bezoek www.hoteleindhoven.nl voor informatie of bel 040 211 60 33.

Een goed begin is het halve werk


Tagged with

Cloud training

Het volgen van een Cloud training is momenteel erg aan te raden voor de ICT’ers die merken dat zij de ontwikkelingen binnen de ICT-branche niet langer bij kunnen benen. Binnen de branche vindt er een duidelijke ontwikkeling plaats richting de Cloud technologie, het is dus belangrijk om daarvoor de juiste kennis in huis te hebben.

Cloud training volgen om baan te houden

Als ICT-bedrijf merken wij het belang van een Cloud training. We merken dat de traditionele systeembeheerders steeds vaker de boot missen, omdat zij de technische kennis missen op het gebied van Cloud technologie. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de hedendaagse markt niet alleen vraagt om technische vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden worden steeds belangrijker voor ICT’ers. Vandaar dat wij zien dat er momenteel veel werkloze ICT’ers zijn, die niet weten wat zij aan moeten met hun toekomst. Voor hen is het belangrijk dat zij aanhaken bij de ontwikkelingen die er plaatsvinden.

Van systeemdenken naar service denken

Naast de ontwikkeling naar Cloud technologie, is de ontwikkeling van systeemdenken naar service denken voor de ICT’ers ook erg belangrijk. In de Cloud training van Cloudbeheerder.it, wordt er aan beide ontwikkelingen veel aandacht besteed. Dit houdt in dat er op technisch gebied veel kennis wordt bijgebracht om de ontwikkelingen binnen de Cloud computing te kunnen bijbenen. Daarnaast wordt er ook aan de sociale vaardigheden gewerkt, zodat ICT’ers beter kunnen voldoen aan de verwachtingen die bedrijven tegenwoordig stellen.

UWV

Om een Cloud training helemaal zelf te financieren als werkloze ICT’er is niet realistisch, maar het UWV kan daarbij helpen. Met een opleidingsvoucher van het UWV kunt u een groot deel van de kosten dekken en het andere deel hoeft u pas terug te betalen wanneer u een baan heeft gevonden. Dit opleidingstraject is inmiddels al een tijdje gaande en daadwerkelijk 80% van de deelnemers weet hiermee een baan te vinden.

 

Cloud training

Het belang van goed personeel en een OR cursus

Het is belangrijk om kundig personeel te hebben. Dit heeft een grote invloed op een aantal harde en zachte factoren. Hier onder is een overzicht van de verschillende factoren die beïnvloed kunnen worden door de bovenstaande personeelsindicator:

  • Sfeer op de werkvloer
  • Succes van samenwerkingsverbanden
  • Omzet
  • Winst

Hier toe kan bijgedragen door personeel juist op te leiden. Een optie met betrekking tot instituties en organen binnen een bedrijf is een OR cursus. Binnen deze OR cursus worden de verschillende vaardigheden en kennisthema’s met betrekking tot dit orgaan geleerd aan medewerkers (en eventueel ook werkgevers). Zo kan er geïnformeerd worden omgegaan in de dagelijkse praktijk.

Moeilijkheidsgraad van de lessen

De moeilijkheidsgraad van de lessen hangt van een aantal factoren af. In principe is het voor veel mensen goed te begrijpen. Als het echter gaat om internationale concerns, dan kan een OR cursus een complexe wending nemen. Zoals ook in de OR cursus uitgelegd zal worden, is het namelijk zo dat internationale bedrijven ook onder de wetten van andere landen kunnen vallen. Zodoende kunnen de rechten en plichten met betrekking tot de OR afwijken van de Nederlandse richtlijnen.

Internationale complexiteit met betrekking tot het orgaan

Dit komt vooral voor als een bedrijf op de buitenlandse beurs genoteerd is. Met betrekking tot een fusie of overname, bijvoorbeeld, kan het in het buiteland gewoonlijk zijn (of zelfs verplicht) om alle zaken geheim te houden tot het moment dat de afspraak ook daadwerkelijk afgesloten wordt. Dit conflicteert natuurlijk met de Nederlandse rechten en plichten, daar het hier belangrijk is dat er open met de OR gesproken wordt. In zo een geval zal er delicaat moeten worden omgegaan met de verschillende aspecten en daartoe is het belangrijk om juist en correct opgeleid te zijn.

Het belang van goed personeel en een OR cursus


Tagged with

Zonneboiler. Wat is dat ?

Zonneboiler. Wat is dat ?

Een zonneboiler kan worden gebruikt bij het verzorgen van warm water. Bij zonnepanelen wordt er energie terug gegeven aan het energienet. Dit is bij een zonneboiler niet het geval. Het verwarmde water wat niet wordt gebruikt, gaat verloren.

Er wordt een zonnecollector geplaatst op het dak van de woning. Een stelsel van buizen met daarin een vloeistof wordt hierop aangesloten. De zonnecollector verwarmt vervolgens met de opgevangen zonne-energie de vloeistof in de buizen. De vloeistof transporteert de warmte, die via het buizenstelsel naar de boiler met leidingwater loopt. De warmte zorgt ervoor dat het water in de boiler wordt verwarmt. De boiler kan worden aangesloten op een cv-ketel. Deze zorgt er dan voor dat het water in de boiler, indien nodig, word na verwarmd. Op deze manier is er altijd warm water.

Het is ook een mogelijkheid om een zogenoemde ‘compacte zonneboiler’ te nemen. De watervoorraad zit dan in de collector die op het dak is gevestigd. Er is dan geen apart voorraadvat, wat een hoop ruimte scheelt.

Zonneboiler plaatsen

Het is belangrijk dat de zonnecollector op zo’n manier wordt gericht dat deze zo lang en veel mogelijk zonlicht kan opvangen. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de stand van de zon gedurende een etmaal. Maar ook verschilt de stand door de seizoenen heen. De warmte uit een zonneboiler kan ook worden gebruikt om een woning mee te verwarmen. Hij dient dan als ondersteuning van de cv-installatie.

Installeren

Een zonneboiler kan zelf worden geïnstalleerd door middel van een zelfinstallatiepakket. Echter kiezen de meeste consumenten ervoor om het installeren van een zonneboiler door een vakman te laten doen. Informeer hiervoor eens bij ElektrischeBoiler.EU. Voordat een collector wordt aangeschaft zijn de volgende punten belangrijk.

• Waar komt de collector te liggen?

• Hoeveel collectoren er op de beschikbare plaats passen?

• Hoe gaat de installatie vanaf het dak tot aan de binnenkant eruit zien?

Door antwoord te geven op deze vragen is sneller duidelijk welke zonneboiler het beste kan worden gekozen.

Zonneboiler. Wat is dat ?


Tagged with