Tips voor bij een bezichtiging

Een nieuw huis kopen of huren is altijd een spannende periode. Er komt veel op u af en dat maakt het soms moeilijk om alles te vragen en/of te zien. Makelaar Roeststaalduinen & Vijverberg geeft een aantal tips waar u precies op moet letten bij het bezichtigen van een voor u nieuwe woning.

Checklist 

Het is soms lastig om vast te stellen bij wie de verantwoordelijkheid ligt wanneer er verborgen gebreken aan het licht komen na de koop van een woning. Een goede tip is dus om een checklist mee te nemen naar de bezichtiging. Ga eens op onderzoek uit via bijvoorbeeld google om te kijken wat veelvoorkomende problemen zijn die te laat aan het licht komen. Ook is het natuurlijk mogelijk om ervaring op te doen naar aanleiding van bezichtigingen van andere mensen. Op deze manier kunt u alle kleine details bekijken zodat deze niet pas zichtbaar worden wanneer u het huis gekocht heeft. Ook kunt u door een checklist mee te nemen geen dingen vergeten omdat u de checklist steeds kan controleren. Op de checklist kunt u ook uw eigen wensen opschrijven. Op deze manier verliest u uw eigen wensen ook niet uit het oog.

Luister naar uw gevoel

Het is zeer belangrijk om te luisteren naar uw eigen gevoel. Anderen kunnen het huis enorm mooi vinden, maar u bent degene die er uiteindelijk in gaat wonen. Luister dus absoluut naar uw eigen gevoel en laat u alleen lichtelijk beïnvloeden door de meningen van anderen. Vaak is luisteren naar het gevoel iets wat de mens niet altijd doet. Toch merkt u het vanzelf als het huis goed aanvoelt.

Kritische vragen stellen

Denk van te voren goed na over de vragen die u wil stellen. Er is bijna altijd een makelaar of consulent mee bij het bezichtigen. Deze persoon moet op de hoogte zijn van het huis. Ook kan het zijn dat de (oud) bewoners van het huis bij de bezichtiging aanwezig zijn. Stel vooral kritische vragen over uw eigen wensen. Dit kan zorgen bij u wegnemen. Stel bijvoorbeeld vragen over de staat van het huis, maar ook over de buurt en eventuele overlast. Het is natuurlijk belangrijk om te weten of de buurt of buren overlast veroorzaken. Wellicht is er een speciale reden waarom de bewoners verhuizen en deze wilt u natuurlijk weten voor u het huis betreed.

Tot slot

Het belangrijkste blijft om goed te luisteren naar uw eigen gevoel en een goede controle te houden over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Niets is vervelender dan achter verborgen gebreken komen wanneer u het huis al gekocht heeft.

https://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl

Tips voor bij een bezichtiging


Tagged with

Beveiligen van je woning door een echte slotenmaker

Voor het beveiligen van je woning kan je een slotenmaker Den Haag inschakelen. Die gaat dan het huis beveiligen met sloten op de deuren en ramen. Wat voor soort slot dit word hangt van de woning en je budget af. Er zijn namelijk veel verschillende soorten sloten tegen inbraak. Een gewone slot kan makkelijk geforceerd worden. Dit gebeurd vaak met een boormachine of gewoon een koevoet. De sloten dat een goedkope slotenmaker Den Haag plaatst zijn veel moeilijker te forceren. Voor de meeste sloten hebben de inbrekers zo een tien minuten nodig en deze tijd zijn ze vaak niet bereid te nemen. Er zijn nog duurdere sloten dat een slotenmaker kan plaatsen en die zijn al helemaal niet te forceren. Als je wil weten wat het gaat kosten en wat je ervoor terug krijgt kun je het beste een offerte aanvragen. Dit kun je doen door op de websites van verschillende slotenmakers Den Haag te kijken. Je kunt ook op de websites zien welke sloten een slotenmaker Den Haag kan plaatsen. Vaak staan er afbeeldingen van de sloten met foto’s erbij. Zo krijg je een beter idee om wat voor sloten het gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Beveiligen van je woning door een echte slotenmaker


Tagged with

warmtemeter ook voor u

Warmtemeters voor accuraat inzicht
Warmteverbruik inzichtelijk maken kan een effectief middel zijn om het daadwerkelijke warmteverbruik in te zien. De warmtemeters van VWV bieden een duidelijke meerwaarde voor situaties waarin sprake is van centrale opwekking. Door de eenvoudige interface en het compacte design bieden de warmtemeters de mogelijkheid om heel gespecificeerd data beschikbaar te maken wat betreft het warmteverbruik. Op deze wijze heeft u een goede mogelijkheid om accuraat metingen te verrichten om, waar mogelijk, een grotere besparing te realiseren. De warmtemeters helpen daarnaast om meer transparantie te genereren om zodoende ook individueel verbruik inzichtelijk te maken. Het maken van een effectief kostenbesparend beleid komt hiermee binnen handbereik.

Individueel verbruik wordt meetbaar
Door het uitgekiende ontwerp van de warmtemeters van VWV en de achterliggende techniek zijn ze geschikt voor een groot aantal doeleinden en praktijk situaties. Het is daarnaast mogelijk voor individuele gebruikers om online het eigen warmteverbruik zelf op te volgen. Dat geldt overigens niet enkel voor de bewoner(s), in de meeste gevallen kunnen de meterstanden op afstand worden uitgelezen. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk voor de meteropnemer om de standen persoonlijk op te nemen.

Milieuvriendelijke oplossingen
Het verminderen van de milieubelasting heeft bij VWV altijd prioriteit gehad. Bij de nieuwe generatie warmtemeters is dat principe goed doorgevoerd in de leverbare modellen. De batterij die de warmtemeter gebruikt voor de eigen voeding heeft een levensduur van maar liefst tien jaar. De ultrasone uitvoering heeft daarnaast nog een reserve van 2 jaar. De tijd dat batterijen met regelmaat vervangen moesten worden ligt daarmee gelukkig ver achter ons.

De voordelen in het kort
Zeer gevarieerd assortiment aan warmte en koude meters, leverbaar in diverse doorstroomgroottes.
Communicatie via IrDa. De modellen zijn tevens voorzien van radiografische mogelijkheden, M-bus, wireless M-bus, puls of LON.
De leverbare modellen voldoen aan de EN1434 norm.
Inbouw is mogelijk, zowel horizontaal als verticaal.
ISO9001 gecertificeerd
De meter kan zowel als warmte- en koudemeter worden ingezet.
Lange levensduur van de batterij, in theorie tot 16 jaar

warmtemeter ook voor u

Weinig voorkomende slotenmakers-gereedschappen

De mens heeft altijd al verschillende gereedschappen gebruikt om hem te helpen in zijn dagelijkse werk. Dit gebeurt al sinds de uitvinding van het wiel en het vuur. Het gereedschap van slotenmakers is hierop geen uitzondering. Het gereedschap van slotenmakers ontwikkelt zich continue waardoor de slotenmakers nog meer kunnen doen en hun horizon nog meer kunnen verbreden. Ook al het nog steeds om hetzelfde principe gaat, is er heel weinig gelijkenis tussen de gereedschappen van vroeger en nu. Aangezien technologie zich steeds meer ontwikkelt gaat de techniek van slotenmakers mee. Dankzij deze ontwikkelen kunnen slotenmakers nu meer doen dan ooit te voren. We verwachten dat dit in de toekomst alleen nog maar beter wordt.

Wat doet een slotenmaker nou eigenlijk? Zoals we nu weten maken ze niet alleen maar sloten kapot. Ze doen alles van kantoorbeveiliging tot het verplaatsen van de sloten bij huizen en van het onderhouden van radars en slotchips tot je helpen wanneer je je sleutel weer eens kwijt bent. Ze hebben het altijd gedaan en blijven het in de toekomst ook altijd doen. Dit is precies waarom slotenmakers nu meer gezien worden als beveiligings ingenieurs in plaats van de simpele naam: “slotenmaker”. Het gereedschap varieert van een haarspeld tot een computerchip. Om te begrijpen hoe geniaal hun gereedschap is gaan we er nu een paar bekijken. Maar voor we dat doen: de reden van dit artikel is om te bekijken welke innovatieve gereedschappen slotenmakers gebruiken bij hun speciale technieken bij het vervangen van sloten op een huis. Er is een gezegde dat zegt dat de meest talentvolle vakman met zelfs een grassprietje zijn taken kan uitvoeren en zijn uitdagende doelen kan bereiken. De gereedschappen variëren van een simpele schroevendraaier en bijtel tot gereedschap dat veel ingewikkelder is. Een aantal van deze gereedschappen zijn:

-Professionele plug spinners – Dit gereedschap wordt gebruikt bij sloten die verkeerd gerepareerd zijn en niet meer werken. Wanneer dit gebeurt kun je dit gereedschap gebruiken om het slot weer te repareren.

-Lab slotenmaker smeermiddel: een smeermiddel dat is gemaakt met DuPont Teflon poeder. In tegenstelling tot grafiet komt hier geen vorming in het slot waardoor het slot beter werkt en makkelijker te repareren is.

 -Slotenmaker autolampen- gebruikt door auto-slotenmakers om te bekijken hoe ze het beste de deur van de auto kunnen openen en zo weinig mogelijk schade aan de panelen van de deur kunnen achterlaten.

-De Keycheck – een gereedschap wat gebruikt wordt om te kijken of het gereedschap wat gebruikt wordt wel in het slot past.

-Slim-Jims en pick guns

-Slotenmaker pincets en draaigereedschappen – hoofdzakelijk gebruikt om sloten te openen

-Hamers

-Koevoeten

-Magnetische hamers 

-Elektrische boren

-Sleutel decoders 

-Tankdop sleutels

-Cylinder dop verwijder gereedschap

-Follower verwijder gereedschap 

-Raam zwengel gereedschap

-Pinning blok

-Sleutel en kluis scopes

-Pick guns

-Sleutel machines en sleutel maatlijnen

Deze gereedschappen worden niet alleen gebruikt om sloten te openen maar ook voor veel andere slotenmaker doeleinden. Danzkij dit gereedschap is het mogelijk geworden om ingewikkelde beveiligingssystemen te maken.

Michael Schapkun is een professionele slotenmaker in Den Haag met meer dan 6 jaar ervaring in Den Haag en omstreken. Michael heeft allemaal verschillende sloten gerepareerd en geïnstalleerd.

Weinig voorkomende slotenmakers-gereedschappen


Tagged with