Wistjij

Bij het uitkiezen van een dekbed is het materiaal essentieel

Is het tijd om een nieuw dekbed te kopen, dan hangt het succes van je aankoop voor een groot gedeelte af van het materiaal dat je besluit te kiezen. Want er zijn dekbedden van wol, bamboe, dons, katoen, zijde, tencel en synthetische materialen die je allen een andere ervaring kunnen bieden. Daarnaast wil je in de zomer misschien een ander dekbed dan in de winter, of kies je voor gemak en neem je een 4 seizoenen deken waarmee je het hele jaar uit de voeten kunt. We hebben hier bepaalde belangrijke kenmerken van dekbedden genomen en de materialen er aan gekoppeld die dan relevant zijn. Dit geeft jou de mogelijkheid je keuzemogelijkheden alvast aanzienlijk in te krimpen.

 

Een dekbed dat wasbaar is

Het is een eigenschap dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar het is bijzonder handig als je een dekbed gewoon kunt wassen. Dat is voor als je kinderen hebt een fijn idee, maar ook voor volwassenen zijn schone dekbedden heerlijk. De materialen met de beste wasbaarheid zijn (tencel) katoen, bamboe dekbedden en de synthetische materialen. Een dekbed van dons of wol is minder geschikt om gewassen te worden.

 

Warmteregulatie

Heb jij het ’s nachts graag warm, dan zoek je een dekbed uit dat warmte minder goed isoleert. Dat betekent dat deze beter afgevoerd kan worden en jij het dus automatisch minder benauwd hebt onder je deken. Voor deze situaties zijn katoen, zijde, bamboe en de synthetische materialen de beste optie. Ben je juist iemand die het in bed gauw koud heeft, dan wil je de warmte beter bewaren. In dat geval zijn wol en dons een uitstekende keuze. Net als dat ze de dieren warm houden tijdens de winter, houden ze jou ook warm tijdens je slaap.

 

Anti-allergie dekbedden

Er zijn ook dekbedden die beter geschikt zijn voor slapers die allergisch zijn. Door voor een anti-allergie dekbed te kiezen maak je het deze persoon aanzienlijk gemakkelijker en comfortabeler. De dierlijke materialen zoals wol en dons zijn dan minder goede opties en je kunt beter denken aan een synthetische optie of katoen en bamboe. Deze zullen de slaper minder irriteren en dus een heerlijke nachtrust bezorgen.

 

Andere kenmerken

Er zijn nog voldoende andere kenmerken te noemen waarin het ene materiaal uitblinkt en het andere materiaal minder goed scoort. Denk dan bijvoorbeeld aan het gewicht, want wol kan erg zwaar zijn terwijl dons juist licht is. Ook de vochtopname is belangrijk en dan zijn katoen, synthetische materialen en zijde een wat minder goede keuze. Als je op zoek bent naar een natuurlijk dekbed, dan zijn de synthetische varianten uitgesloten.

 

Het begint bij een goede specialist

Het beste ga je op zoek naar een goede specialist met een breed assortiment en laat je je goed voorlichten over de mogelijkheden die je hebt. Je brengt een lijstje met wensen met je mee en de specialist vertelt je welk dekbed hier het beste bij aansluit.

 Tagged with

Een tegelspecialist benaderen loont

Tegels zijn voor veel ruimtes een essentieel onderdeel. Het zorgt voor extra afwerking, en het heeft daarna ook nog een heleboel andere functies. In dit blogartikel geven we je tips op het gebied van tegels voor de badkamer en andere woontoepassingen.

De juiste tegels kiezen.

Je hebt wanneer het aankomt op het kiezen van de beste tegels allerlei soorten mogelijkheden tot je beschikking. Je vraagt je al gauw af, mede vanwege het grote aanbod aan keuze, welke soort tegel je moet kiezen. Dit is natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk.

 • Het hangt er natuurlijk van af op welke ruimte de keuze van toepassing is. Voor een badkamer kies je niet dezelfde soort tegels als voor een keuken. Kijk daarom van te voren of het soort tegel wel goed van toepassing is op de desbetreffende ruimte.
 • Wat soorten betreft is er dus ook heel veel mogelijk. Keramische tegels bijvoorbeeld is veruit het meest gebruikte materiaal tegels in een badkamer. Dit vooral vanwege het feit dat ze makkelijk te reinigen zijn, en je hebt ze in allerlei kleuren en formaten. Daarentegen zijn keramische tegels wel relatief duur, daarom moeten de voor- en nadelen goed tegen elkaar worden afgewogen.
 • In ruimtes die wat vochtiger zijn, dan is het belangrijk dat je tegels kiest die een hoge slipweersrand hebben. De slipweerstand is bepaald door de oppervlakteruwheid, de slijtage- en vuilweerstand van de tegel. Ook het formaat van de tegel kan invloed uitoefenen op slipweerstand.
 • Iedere fabrikant probeert telkens het productieproces te innoveren, desondanks zijn verschillen nooit uitgesloten. Er zijn altijd verschillen te merken in de vorm van lichte afwijkingen van kleuren en afmetingen. Deze verschillen kunnen naargelang ingedeeld worden in de eerste en de tweede keus. De eerste keus tegels hebben een minimale afwijking wat deze verschillen betreft, en de kwaliteit van het type tweede keus tegel is sterk afhankelijk van de producent die hem gemaakt heeft.

Specialisme komt altijd van pas.

Keuze voor de juiste tegel is dus nog niet zo simpel als het daadwerkelijk lijkt te zijn, daarom is het altijd handig een tegelspecialist te benaderen. De Tegel Boutique heeft voor vrijwel iedere toepassing, op het gebied van zowel badkamers als andere woonruimtes. Of je nu op zoek bent naar tegels voor de vloer van de woonkamer, of tegels voor de wand in de keuken, tegels voor in de badkamer, tegelspecialist detegelboutique heeft het in huis.
Tegels kennen de laatste jaren steeds meer een opmars wat betreft toepassing in woonruimtes. En dit is ook volkomen logisch! Vroeger werden tegels vooral gekozen vanwege hun praktische voordelen. Je kunt ze makkelijk schoonmaken, en ze zijn slijtvast. Vandaag de dag kiezen we ze niet alleen voor de praktische functies, maar ook vanwege het uiterlijk. Je kunt vandaag de dag uit de voeten met zo veel verschillende stijlen, soorten en afmetingen. Tegels zijn ook steeds makkelijker toe te passen doordat ze telkens weer een stuk dunner worden.

De tegel kent verandering, eerst had deze een absolute noodzakelijke functie in de badkamer, en nu is deze het belangrijkste element binnen een woonkamer.
Er is zo veel aanbod in mogelijkheden. We hebben het al meermaals benoemd, er zijn diverse maten, kleuren soorten en diverse designs. Je hebt de bekende en klassieke vierkante tegels, maar tegenwoordig heb je ook tegels verkrijgbaar in de vorm van een hexagon, of hele mooie Portugese tegels met andere unieke vormen.
Detegelboutique kent ook een heel ruim aanbod in A-merken, tegen vrij leuke en scherpe prijzen. Je kunt de tegelspecialist ook benaderen, en dat loont!
Detegelboutique biedt uitstekende service en hulp bij het regelen van de betegeling van de woonruimte. Je kunt een bezoekje brengen aan de website, en daar een afspraak maken, of je kunt ook een keer langs komen in de showroom. Dit is misschien nog wel handiger, dan kun je het aanbod en de vele keuzemogelijkheden direct in het echt aanschouwen, misschien ben je wel direct verkocht op het gebied van een bepaalde tegel!

https://www.detegelboutique.nl/

Vochtschade door vochtige muren en andere vochtproblemen

Vochtige muren en vochtschade aan vloeren en plafonds kunnen vele oorzaken hebben. Daarom horen ze thuis in de handen van ervaren en gediplomeerde bouwkundige specialisten.

Zelfs kleine defecten in een gebouw kunnen na verloop van tijd uitgroeien tot aanzienlijke schade. Vochtproblemen zoals vochtige muren of schimmelaantasting, is meestal gemakkelijk te herkennen voor de getroffenen, maar helaas zijn de oorzaken niet altijd duidelijk!

Niet elk type schimmel is een gevaar voor de gezondheid, maar elke bron van schimmel in het interieur moet permanent worden geëlimineerd om elk risico voor de eigen gezondheid te voorkomen. In het ergste geval zijn de gevolgen voor de gezondheid allergieën, aandoeningen van de luchtwegen en zelfs hartritmestoornissen. Daarom raad ik ook aan om een specialist in te schakelen voor het verwijderen van schimmel bij een besmetting van een halve vierkante meter of meer. Vocht in huis kan leiden tot schimmelvorming en na een professionele schimmelsanering kunt je hygiënisch veilig en gezond leven. 

 

Zoek de oorzaak van de vochtproblemen

Het maakt niet uit wat voor soort vocht je in huis hebt, je moet altijd tot op de bodem uitzoeken wat de oorzaak is. Omdat je eigendommen en je gezondheid worden aangetast. Voor een duurzame renovatie en een permanent droge en schimmelvrije woning raad ik je aan om altijd een specialist te raadplegen.

Aan het begin van elke succesvolle renovatie is een gedetailleerde schadeanalyse ter plaatse nodig om de oorzaak vast te stellen. Voor een blijvend succes van de sanering moeten passende maatregelen worden genomen en moet de juiste volgorde worden aangehouden.

De muur in de kelder of het woongedeelte voelt klam aan, de kamerlucht lijkt vochtig en ruikt muffig. Nu nemen veel huiseigenaren passende (verkeerde) maatregelen.

Maar pas op! Een oppervlakkige behandeling, zoals een onjuiste verzegeling van het metselwerk, lost het probleem slechts kortstondig op en kan fatale gevolgen hebben. Het binnengehaalde vocht wordt slechts geconserveerd en zal na verloop van tijd opnieuw verschijnen. Een vochtige wand is slechts het eindproduct van diepgewortelde oorzaken, zoals opstijgend vocht, beschadigde afdichtingen of lekkende leidingen.

 

Risico’s van vochtproblemen

Je kunt het probleem niet te lang negeren. De risico’s van vochtig metselwerk zijn aanzienlijk, zowel voor de bruikbaarheid van de betroffenen leefruimte als voor je gezondheid. Schimmelvorming is het gevolg, wat weer kan leiden tot ziekten van de luchtwegen. Vooral voor kinderen en ouderen zijn er gezondheidsrisico’s.

Maar niet alleen voor de bewoners, ook voor de woning zelf zijn er vervelende problemen door vochtige muren: 

 • Golvend behang
 • Vernietiging van coatings, afschilfering van verf
 • Schimmelvlekken
 • Vorm
 • Salpeter – efflorescentie (door schadelijke zouten in het doordringende water)
 • Spreiding van het gips
 • Vochtige muren, , bouwgrond en funderingen
 • Beschadigd metselwerk
 • Roestige metalen dragers
 • Droogrot

Door deze schade zijn er nog meer gevolgen voor je en je woonruimte: Meubels kunnen beschadigd raken, het leefklimaat verslechtert en de stookkosten nemen toe. Als je niet snel handelt, verliest het object enorm aan waarde. In extreme gevallen kan het huis onbewoonbaar worden of slechts zeer beperkt gebruikt worden.Tagged with
Wistjij

Goedkope betonreparatie in Den Haag laten uitvoeren door een specialist

Wist u dat er bedrijven zijn die een betonreparatie in Den Haag verzorgen? Vooral wanneer een gevel schade heeft opgelopen is het nodig om een reparateur in te schakelen. Deze persoon is vaak gespecialiseerd in het repareren en restaureren van gevels. Sommige gevels zijn echt aan vervanging toe of hebben een nieuwe buitenlaag nodig. Dit kan zijn in het geval van een buitenmuur. Regen en andere vochtige weersomstandigheden krijgen vat op het beton, waarna het begint af te brokkelen en vochtig wordt. Dit kan vervelende problemen geven binnen een gevel. U kunt sommige betonreparatiebedrijven in Den Haag met spoed raadplegen, vooral als het echt te vochtig is in huis.

Met spoed betonreparatie in Den Haag nodig?

Bent u gelijk op zoek naar een bedrijf die u kan helpen, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. De specialist komt gelijk naar u toe, waarna hij de situatie opneemt. Zo kan hij een inschatting maken van welke materialen er nodig zijn en wat de kosten zijn voor de reparatie. Dat is van tevoren ook wel prettig om te weten als klant. Is de situatie opgenomen, dan kan het bedrijf vaak op zeer korte termijn voor u aan de slag. Het kan zijn dat er aan de binnenkant van uw woning of pand ook herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Het ligt er net aan hoe erg de schade is die u hebt ondervonden.

Hoeveel kost een betonreparatie?

U bent natuurlijk benieuwd hoeveel een reparatie van uw beton ongeveer kost. Dit kunt u vinden op internet, of u kunt een offerte opvragen. Er zijn wel tarieven bekend. Het ligt eraan welk uurtarief het bedrijf hanteert en hoeveel uren men met de betonreparatie in Den Haag bezig is. Meer informatie hierover kunt u het beste online opvragen. Bellen is wel nog sneller, dus dan kunt u dat het beste doen. Kijk eens op GRT-gevelwerken.nl voor informatie. Tagged with
Wistjij

De voordelen van eetkamerstoelen met wieltjes en armleuning

Er zijn tal van keuzes wanneer het gaat om het kiezen van eetkamerstoelen. Welk materiaal kiest u? Wilt u met of zonder wieltjes? Kiest u voor zwart, grijs, wit of juist een andere kleur? En hoe zit het met een armleuning, is dit nou juist wel of niet handig? Wij geven graag de voordelen van stoelen met wieltjes en/of armleuningen. Wie weet helpt dit u verder in uw zoektocht naar de perfecte eetkamerstoelen, en misschien vindt u ze wel bij Van de Pol Meubelen

De voordelen van eetkamerstoelen met wieltjes

Heeft u kinderen die vaak stoelen verplaatsen bij de tafel of naar een andere plek in huis? Dan is de kans groot dat u last heeft van veel krassen op de vloer. Door middel van de juiste eetkamerstoelen met wieltjes eronder kunt u deze krassen voorkomen. Het is namelijk een stuk makkelijker om de stoelen te verplaatsen. Ook als u vrienden of familie op bezoek krijgt en graag wat stoelen bij de bank zet, dan zijn wieltjes erg handig. U hoeft zware stoelen niet meer op te tillen en dit bespaart een hoop energie. Alles staat ook binnen een mum van tijd weer terug op zijn plek. Het eenvoudig verplaatsen en minder krassen op de vloer zijn de meest gekozen redenen om te kiezen voor stoelen met wieltjes.

Een eetkamerstoel met armleuningen, wat zijn de voordelen?

Laat uw tafel het toe om eetkamerstoelen met armleuning neer te zetten in verband met de hoogte van de tafel? Dan kan dit extra comfort geven wanneer u plaatsneemt in de stoel. Ook voor kinderen die nog wat kleiner zijn kan dit een voordeel zijn, omdat zij niet uit de stoel kunnen vallen zolang deze netjes aangeschoven staat. Een combinatie van beiden zorgt natuurlijk voor het ultieme comfort en houdt krassen op uw vloer tegen.


De vele mogelijkheden met draadjesgordijnen

Draadjesgordijnen zijn gordijnen met allemaal hele dunne draadjes. Dit soort gordijnen worden vaak voor deuren gehangen om de doorgang te blokkeren voor insecten. Natuurlijk wordt de doorgang met een draadjesgordijn niet geheel blokkeerd. Want elk zuchtje wind doet de draadjes bewegen en op zulke momenten is het dan toch mogelijk dat er vliegen naar binnen komen. Maar als goedkoop vliegengordijn worden deze gordijnen toch best wel vaak ingezet. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden met dit soort gordijnen, hierop zullen we in dit blog nader ingaan.

 

 

Draadjesgordijnen als afscheiding van je slaapkamer

Veel studenten wonen in een klein kamertje waarbij het bed zich vaak in het zelfde kamertje bevindt. Wil je toch een soort van aparte slaapkamer creëeren, dan kunnen draadjesgordijnen daarbij goed helpen. Hiermee kun je namelijk van één ruimte, twee ruimtes creëeren. Bij Vliegengordijnkopen.nl vind je dit soort gordijnen in diverse afmetingen. De langste is maar liefst 5 meter. Als je deze aan een roede hangt en aan het plafond bevestigd, heb je een perfecte afscheiding tussen slaapkamer en huiskamer. Een andere benaming voor zo’n afscheiding is roomdivider. Het is een van de meest voordelige oplossingen om toch wat meer privé te creëeren.

 

Draadjesgordijnen bij winkel etalage

Winkels maken ook graag gebruik van draadjesgordijnen. Zo kunnen ze namelijk een afscheiding creëeren tussen de etalage en de winkel zelf. mensen die dan van buiten naar binnen kijken, kijken dan ook veel minder rommelig in de etalage. Bovendien wordt hierdoor het accent veel meer gelegd op de producten die de winkel in de etalage wilt tonen. De meeste winkeliers gebruiken hiervoor witte draadjesgordijnen, maar in sommige gevallen kan een grijs of zwart exemplaar ook heel erg mooi zijn.

 

Draadjesgordijnen op de beurs stand

Draadjesgordijnen worden ook vaak op beurzen en evenementen ingezet. Wil je een lelijke wand weg werken? Hang dan eenvoudig zo’n gordijn voor de wand en alles ziet er weer netjes uit. Houdt er wel rekening mee dat bedrijven vaak aan bepaalde eisen moeten voldoen als ze met materialen willen werken. Zo wordt er soms van de ondernemer verwacht dat zij niet gewone draadgordijnen gebruiken, maar brandvertragende. Dit heeft alles met de veiligheid te maken. Brandvertragende vliegengordijnen bestel je ook in verschillende lengte en breedte maten. Stel je hebt een hoog gordijn nodig voor een hoge hal? Dan kun je voor een variant met een hoogte van 3 meter gaan. Kijk voor alle mogelijkheden maar eens op de website van Vliegengordijnkopen.nl


Wistjij

Stroom voorziening voor in een Tiny House

Moderne apparaten op batterijen hebben genoeg vermogen om in de woningbouw te kunnen worden gebruikt. En: De kleine, handige apparaten kunnen ook optimaal worden gebruikt in schuine hoeken en zonder stroomkabels. Perfect voor hen die hun eigen Tiny House in Lisse bouwen. Het wordt pas echt duurzaam als de apparaten op elkaar zijn afgestemd. 

Waarom is het zinvol om apparaten op batterijen te gebruiken?

Als u wilt helpen bij de bouw van uw eigen huis, heeft u professionele apparatuur nodig. Of het nu gaat om een tuinhuisje, een boomhut, een Tiny House met of zonder chassis: Het moet gezaagd, geschroefd, geboord, gefreesd, geschuurd, geschuurd worden. Alles vereist apparatuur die duurzaam is en meestal veel ruimte in beslag neemt: Boormachine, hamerboor, decoupeerzaag en cirkelzaag, slijpmachine, enz.

Apparaten op batterijen zijn meestal iets kleiner en lichter dan conventioneel elektrisch gereedschap met kabels. Omdat ze speciaal ontworpen zijn voor gebruik op de weg (“bij montage”). Ze moeten gemakkelijk te vervoeren zijn, mogen niet te zwaar zijn en mogen vooral niet te veel ruimte innemen. Zeker als u geen grote werkplaats wilt inrichten of de hele kelder niet wilt vullen met apparaten, zijn batterijgevoede apparaten een goede keuze. Ze zijn beschikbaar als multifunctioneel gereedschap: Met de juiste hulpstukken kan één apparaat voor verschillende taken worden gebruikt.Tagged with
Wistjij

Waarom is gevelreiniging zo belangrijk?

Er gaat een gedachte door uw hoofd, mijn gevel is erg aangetast door vuil. Het is erg belangrijk dat uw gevel goed schoon is, dit voorkomt tenderende schade aan uw woning! Een schone gevel is een veilige gevel, maar hoe en wat kunt u hieraan doen en waarom is dit zo belangrijk?

Gevelonderhoud voorkomt vocht

De allergrootste reden waarom u uw gevel zou moeten laten onderhouden of reinigen, is er om vocht uit uw woning of bedrijfspand te houden. Vocht is een van uw grootste vijanden voor uw woning of pand: lastig te detecteren en verwoestende gevolgen. Het is dan ook erg verstandig dat u uw gevel laat reinigen, tevens is dit uiterst belangrijk! Wanneer uw woning een hoog vochtgehalte heeft, zal u al gauw merken dat er steeds meer ongedierte en insecten uw woning binnentreden, want dit is het leefklimaat van insecten en ongedierte. Houdt uw gevel schoon, laat deze tijden reinigen door een specialist in gevelreiniging en onderhoud. Immers, uw gevel onderhouden of reiniging zonder dat u beschikt over de juiste kennis of materialen is niet aan te raden. Beter nog: dit raden wij ten zeerste af!

Uw pand representatief houden

De gevel van uw woning of bedrijfspand is erg belangrijk, het zorgt ervoor dat uw woning niet het leefklimaat krijgt van ongedierte en insecten. Maar de gevel heeft ook een andere functie, namelijk het behouden van representativiteit van uw woning. Een mooi schone woning geeft een heel positieve indruk. Wanneer u uw woning wilt verkopen geeft een schone gevel een veel betere indruk op de potentiele koper of huurder. En wanneer u als bedrijf een belangrijke klant op bezoek krijgt, geeft dit een goede indruk af.

Uw woning in waarde houden

Door de jaren heen zien we veel vaker dat mensen niet aan hun gevel denken, maar een gevel is uiterst belangrijk. Voor uw woning en voor de uitstraling van uw woning is een schone gevel onmisbaar. Een woning behoudt zijn waarde veel beter met een schone gevel, een aangetaste gevel verlaagt het huis zijn waarde, niemand wil verlies maken op de verkoop van zijn huis. Wees verstandig en laat uw gevel reinigen door professionals.

Professionals uw gevel laten reinigen

De thuisklusser wil graag alles zelf doen, maar het reinigen van uw gevel vereist toch al gauw een professional. Er zijn vele manieren van gevelreiniging, er kan voor elke woning een manier van reinigen gebruikt worden zoals, chemische reiniging, stralen, stoomreiniging etc. Bedrijven zoals Altaclean weten elk manier van reinigen toe te passen. Altaclean is de gevelreiniger van Amersfoort en omgeving! Gaat u uw woning verkopen of verhuren en wilt u uw woning zijn waarde verhogen of behouden? Of heeft uw gevel echt een reiniging nodig? Neem vooral contact op met Altaclean!

Waarom is gevelreiniging zo belangrijk?


Tagged with
Wistjij

De voor- en nadelen van LED terrasoverkapping

Als je opzoek bent naar licht voor jouw terrasoverkapping dan is LED verlichting een van de opties, maar wat zijn hier eigenlijk de voor- en nadelen van? Deze hebben wij voor jou uitgezocht dat je een goede keus kan maken voor LED terrasoverkapping.

Voordelen van LED terrasoverkapping

Laten we eerst maar eens kijken naar alle voordelen die er zijn. Het eerste voordeel van een LED terrasoverkapping is dat deze lampen duurzaam zijn en dus veel langer meegaan. Zo hoef jij ze niet zo snel te vervangen en het is ook nog beter voor het milieu.

 

Hier komt nog bij dat LED lampen over het algemeen veel minder energie verbruiken en daardoor ook nog eens beter zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Als je geeft om het milieu dan zijn dit sowieso de lampen die je wilt kiezen.

 

Een laatste voordeel wat we hier noemen (ook al zijn er veel meer) is dat LED lampen verkrijgbaar zijn in alle vormen en kleuren. Zo heb je ze dus ook in de vorm van spots en kun je zelfs de kleur van het licht kiezen. Ook heb je bijvoorbeeld LED lampen die van kleur kunnen veranderen zodat je altijd de juiste kleur voor de situatie kunt kiezen.

Nadelen van LED terrasoverkapping

Natuurlijk heeft LED terrasoverkapping ook zo zijn nadelen, en die moeten even benoemd worden.

 

Als eerste kunnen LED lampen niet heel goed tegen hitte en zal de duurzaamheid flink afnemen wanneer ze te lang in een te warme omgeving zijn. Tijdens een warme zomer kun je hier dus wel mee te maken krijgen.

 

Een ander nadeel is dat ze wat duurder zijn dan halogeenlampen zijn. De investering die je doet in LED lampen worden over het algemeen wel snel terugverdient maar dan moet je wel het geld hebben om deze investering te doen. Houdt hier dus zeker rekening mee.

 

Met deze voor- en nadelen in je hoofd kun je een goede beslissing maken over het soort licht dat jij wil in jouw terrasoverkapping. Wil je nog meer informatie over LED terrasoverkapping, kijk dan vooral bij LEDlogic. Hier vind je nog meer informatie over LED licht en kun je meteen kijken naar het assortiment van LED lampen voor een terrasoverkapping die beschikbaar zijn.

De voor- en nadelen van LED terrasoverkapping


Tagged with
Wistjij

Parketvloeren Utrecht verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten

Op zoek naar parketvloeren Utrecht? Bekijk dan de mogelijkheden van AvanceFloors parketvloeren Utrecht. De houten vloeren worden geproduceerd in Schijndel, een dorp nabij den Bosch. Echter zijn de parketvloeren daarentegen wel verkrijgbaar op meerdere locaties, ook in de omgeving van Utrecht.  Bezoek een AvanceFloors verkooppunt en laat je uitgebreid adviseren door professionele medewerkers. 

 

Planken parketvloeren Utrecht

Er zijn vele aanbieders en keuzemogelijkheden voor parketvloeren, die ook in regio Utrecht verkrijgbaar zijn. De meeste gekozen parketvloeren zijn de eiken houten vloeren ofwel lamelparket. Dit is een samengesteld vloerdeel dat is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze zijn verkrijgbaar in planken, van extra smalle 6 cm brede delen tot super brede planken van maar liefst 38 cm. De grote vraag is natuurlijk: wat vind jij mooi en wat is de mooiste keuze voor in jouw woning? De houten vloerdelen met een breedte van 18 cm zijn de meest populaire. Het is een breedte die past in elke woning. Tegenwoordig zien we ook dat de plankbreedte van 24 cm voor de wat grotere ruimtes ook wint aan populariteit. Alle breedtes houten vloeren zijn verkrijgbaar in alle verschillende kleurtinten, van white wash tot populaire grijstinten. Welke kleur houten vloer kiezen? Dat bepaal jij! Bij AvanceFloors is alles mogelijk. 

 

Extra mogelijkheden parketvloeren Utrecht

Naast de verschillende kleurtinten zijn de parketvloeren Utrecht ook verkrijgbaar in verschillende extra afwerkingen. Wil je de nerfstructuur van het hout wat meer benadrukt hebben? Kies dan voor een geborstelde parketvloer. Nog net iets ruiger en doorleefder? Kies dan voor de parketvloeren met een fijnbezaagde toplaag. De zaagsnedes zijn erg goed zichtbaar wat een robuuste uitstraling geeft. Wat ook kan is de eiken houten vloer laten verouderen. Daarbij komen er putjes en oneffenheden in het oppervlak. Dit geeft een authentieke uitstraling. Vroeger was dit een erg populaire keuze. De verouderde eiken vloerdelen zijn vaak zonder velling. Dat geeft een nog mooiere en unieke uitstraling. 

De houten vloeren van AvanceFloors worden dus geproduceerd in Schijndel en hebben een uitgebreid assortiment. Laat je door ons team van professionals uitgebreid informeren over parketvloeren Utrecht.Tagged with