Wistjij

Koeienhuid kopen, schapenvacht of beide?

Wil je een koeienhuid of een schapenvacht kopen of toch beiden? Ja dat is een goede afweging omdat je het beide toch voor andere aankleding gebruikt. In dit artikel lees je meer over hoe je een koeienhuid en schapvacht kan gebruiken voor de aankleding van je woning!

Waar kan je ‘naast een vloerkleed’ een koeienhuid nog meer voor gebruiken?

Een koeienhuid vloerkleed kopen is een term die je vaak hoort omdat dit toch wel het meeste gebruikelijke is. En dat terwijl je een koeienhuid voor veel meer kan gebruiken dan alleen maar als vloerkleed, denk bijvoorbeeld aan een poef van koeienhuid, een koeienhuid kussen of als wanddecoratie. Met natuurlijke huid of vacht kan je echt een landelijke en industriële sfeer creëren in je woning, maar je kan het ook gebruiken bij een modern en strak huis aangezien er zoveel veel kleuren en maten zijn.

Waar gebruik je een schapenvacht voor?

Ook een schapenvacht wordt gebruikt als vloerkleed, alleen zie je hier wel wat vaker dat het wordt gebruikt als decoratie. Het wordt vaak over een stoel of bank gelegd, op de tafel met wat extra decoratie erop, als kussen of voor op het vensterbank!

Een echte schapenvacht kopen is wel echt een must! Je voelt zo goed het verschil tussen een echte schapenvacht en een neppe! Een echte is heerlijk zacht, van een stevige kwaliteit en zal veel langer meegaan!

Huiden en vachten zijn dus echt voor veel te gebruiken en geven een warme sfeer in huis! 

Soorten schapenvachten

Bij koeienhuiden heb je alleen natuurlijke koeienhuiden en geverfde koeienhuiden, maar als we naar schapenvachten gaan kijken is er veel meer verschil. Bij een schapenvacht heb je net zo goed te maken met natuurlijke en geverfde, maar daarnaast ook nog in type schapenvacht. Zo heb je een Texelse schapenvacht, IJslandse schapenvachten en Tibet schapenvachten.

Je ziet het verschil goed. Je kan het zien aan de haar lengte, de zachtheid en Krul. Wil je hier meer over weten dan is er veel over te vinden op internet!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/


Tagged with

Kunstgras aanleggen

Wil je zelf een kunstgras mat in je tuin leggen? Het is prima te doen, als je maar een beetje inzicht en handigheid hebt. In dit artikel laten we je stap voor stap zien wat je nodig hebt aan gereedschap en welke werkzaamheden je uit moet voeren.

Welk gereedschap heb je nodig om kunstgras te leggen

Om zelf een kunstgrasmat in je tuin te leggen, heb je de volgende gereedschappen en materialen nodig:

• Kunstgras

• Stanleymes

• Onderdoek

• Reserve mesjes

• Hamer

• Bezem

• Kunstgraspinnen

• Kunstgrastape en kunstgraskit

• Kwartszand

Stabiele ondergrond

Voordat je begint is het belangrijk dat de ondergrond egaal en stabiel is. Is dit namelijk niet het geval, dan kan het gras gaan verzakken. Vervolgens plaats je een onder doek. Dit onder doek wordt ook wel geovlies of geotextiel genoemd. De optimale drukverdeling van het doek zorgt voor een stabiel oppervlakte. Ook zorgt het doek ervoor dat onkruid wordt tegengegaan, zodat de vezels van het kunstgras niet beschadigen. Zorg ervoor dat het doek zo dicht mogelijk aanligt tegen de omsluiting of de bestrating. Met het stanleymes kun je het onder doek eenvoudig op maat snijden.

Verlijmen van kunstgras

Wil je meerdere stukken gras naast elkaar leggen? Dan moeten deze gelijmd worden. Deze stukken zullen voorafgaand eerst schoon gesneden moeten worden. Met het mes kun je 1 of 2 stiknaden in lengte er af snijden. Als je dit doet in de richting van de vezels, dan snij je geen kunstgrasvezels af. Vervolgens kun je de stukken langs elkaar leggen met een speling van ongeveer 3 millimeter. Je kunt nu de stukken kunstgras aan elkaar plakken met kunstgras tape. Wil je een verbinding die extra stevig is? Dan kun je ook nog kunstgraskit gebruiken.

Het snijden van kunstgras

Ligt het gras en is het verlijmd? Dan kun je beginnen met het snijden van de randen, om een mooi passend geheel te maken. Heb je bijvoorbeeld een muur aan één kant? Je kunt het gras dan aan de onderkant op maat snijden. Wil je het kunstgras aanleggen rondom een opsluitband of bestrating? Dan kun je het vanaf de bovenkant op maat snijden. Dit doe je door je mes strak tegen de bestrating te houden en het gras af te snijden met een zagende beweging. Om ervoor te zorgen dat het gras goed op zijn plek blijft liggen en niet wegwaait, kun je de hoeken vastzetten met kunstgrashaken. Deze sla je er met een hamer in.

Het bezanden van kunstgras

Het is niet noodzakelijk om je kunstgras te bezanden, maar wel aan te raden. Kwartszand zorgt er namelijk voor dat de grasmat zwaarder wordt, waardoor deze minder snel weg kan waaien of verplaatst kan worden. Ook zorgt het kwartszand voor een betere ondersteuning, hierdoor blijven de kunstgrasvezels rechtop staan en zal er minder slijtage optreden. Voordat je het zand over je kunstgrasmat strooit, dien je eerst het kunst gras omhoog, tegen de vezel in, te vegen. Vervolgens strooi je het zand over het gras. Veeg je grasmat daarna intensief en je ziet niets meer van het zand. Kwartszand nestelt zich helemaal in de onderste laag van je kunstgrasmat, dus je loopt het ook niet zomaar mee naar binnen.

 

https://www.kunstgrasdirect.nl


Tagged with

Een winkel display leidt tot een stijging in omzet

Wilt u de omzet in uw winkel verhogen? U kunt de aandacht trekken van uw doelgroep door de juiste reclamemiddelen in te zetten. Door reclame in te zetten in de winkel worden impulsaankopen gestimuleerd door actieaankopen op een bepaalde manier onder de aandacht te brengen. Er zijn veel varianten van instore reclamemiddelen, zoals winkeldisplays, arcade bogen en vloerstickers. Interne reclame in een winkel wordt ook wel instore communicatie genoemd. Door interne reclame in een winkel te verwerken wordt ervoor gezorgd dat klanten die door uw winkel lopen, overgaan tot het doen van een aankoop van een product. Om de winkel reclame zo goed mogelijk op uw doelgroep aan te laten sluiten, dient u zich te verdiepen in uw doelgroep. Hierdoor zal de reclame beter presteren.

  

Hulpmiddelen zoals displays in uw winkel leidt omzetstijging

Winkeldisplays zijn belangrijke hulpmiddelen als u een groei van uw bedrijf wilt realiseren, omdat deze kunnen die leiden tot extra aandacht of verkopen van een bepaald producten. Een winkel display maken is een belangrijke vorm van retail reclame. Deze winkeldisplay trekt namelijk de aandacht van de klant in de winkel als deze gepresenteerd staat op een belangrijke plek in de winkel. U kent uw doelgroep natuurlijk het beste en daarom is het belangrijk dat de aanbieder van de winkel reclame de mogelijkheid biedt om u zelf het materiaal te laten ontwerpen. Bij Endless Branding kunt u uw winkel display op maat te maken met behulp van het gebruiksvriendelijke systeem. Als u er niet uitkomt is het gemakkelijk om contact op te nemen met het team.

De keuze tussen verschillende POS-materialen

POS-materiaal is een belangrijk onderdeel van de wijze waarop u reclame maakt. Er is veel keus in POS-materiaal. Een aantal vormen hiervan zijn: vloerstickers, wandstickers, plafondhangers, winkeldisplays, toonbankdisplays, kartonnen figuren en nog veel meer. De materialen worden vrijwel altijd gemaakt van soorten hoogwaardig karton. Daarnaast kunnen materialen vaak op maat gemaakt worden. Dit verschilt per aanbieder. Houd hier rekening mee bij uw keuze. Soms kunnen producten ook zelf ontworpen worden. Bij Endless Branding kunt u gemakkelijk uw eigen reclame materiaal zelf ontwerpen via het gebruiksvriendelijke systeem op de website.

 

 

 

https://endlessbranding.com/winkel-display/


Tagged with
Wistjij

Speeltjes in de slaapkamer – waarom niet?

Seksspeeltjes zijn van alle tijden. Zo ontstond de allereerste vibrator in het Amerika van 1869. Dit was in de eerste instantie een medicijn tegen vrouwen die leden aan hysterie. Door het hebben van een orgasme namen klachten als stress, irritatie en angst af. In het begin van de 20e eeuw kwam de vibrator op de markt en kon hij thuis worden gebruikt. Deze variant kon besteld worden via het postorderbedrijf. In die tijd was het vrij normaal dat vrouwen een vibrator hadden. In de jaren 70 ging men de vibrator gebruiken in pornofilms. Op dat moment ging de mens de vibrator als onfatsoenlijk beschouwen en werd het steeds meer een taboe. Tegenwoordig rust er nog steeds een taboe op het gebruik van seksspeeltjes. Mensen willen ze wel gebruiken maar er niet mee worden gezien. Wij vinden dat elke vrouw een vibrator in haar slaapkamer moet hebben.

Sindsdien zijn er natuurlijk heel wat speeltjes bijgekomen. Van dildo tot handboeien, ze zijn allemaal vrij verkrijgbaar in onze webshop. Ook vind u informatie over al onze producten zodat u weet wat u aanschaft. Bovendien kunt u heel makkelijk en discreet bij ons bestellen. U hoeft dus nooit meer met het schaamrood op uw gezicht naar de seksshop in de stad te gaan.

Het spel van de liefde is er één die we altijd blijven onderzoeken en ook al geven we het niet altijd toe, we vinden het heerlijk om erop los te experimenteren. Daarom bieden wij u een ruim assortiment seksspeeltjes. Bovendien is elk artikel voorzien van uitgebreide informatie zodat op al uw vragen antwoord gegeven zal worden.

Experimenteer er dus maar lekker op los zonder dat u de deur uit hoeft. Uw spullen worden discreet aan de deur geleverd en niemand zal weten wat u in de slaapkamer uitvoert.

Blaas uw seksleven nieuw leven in en blijf nieuwe dingen proberen. Uw partner zal u er dankbaar voor zijn en u er zeker voor belonen.

Speeltjes in de slaapkamer – waarom niet?

Wistjij

Whiskey glazen kopen

Whisky is langzamerhand de wijndrinkers in Nederland aan het inhalen. Steeds vaker staan er liefhebbers op van dit goudgele drankje. Whiskey glazen kopen zou dan ook geen slecht idee zijn. Je kan zo jouw favoriete drankje gewoon inschenken in een prachtig glas dat hiervoor gemaakt is. Welk whiskey glas is er nou echt gemaakt? Ondanks dat whisky zo enorm populair in Nederland begint te worden kom je er helaas nog maar weinig tegen in de winkels. Gelukkig kan je online wel whiskey glazen kopen. Het aanbod op het internet is een stuk uitgebreider vergeleken met de Blokker etc.

Whiskey glazen kopen van puur kristalglas.

Als je eenmaal whiskey glazen gevonden hebt, dan zijn ze meestal van slechte kwaliteit. Goedkoop glaswerk bevordert niet bepaalt de smaak en impressie van jouw favoriete whiskey. Gelukkig kan het ook anders want je kan ook whiskey glazen kopen van puur kristalglas. Kristal heeft als voordeel dat het jouw favoriete drankje prima op temperatuur kan houden. Nog een voordeel is dat het schittert bij ieder aanblik. Je hebt zo echt iets exclusiefs in huis. Helaas is het al lastig om aan whiskey glazen te komen. Laat staan aan glazen gemaakt van puur kristalglas. De Whiskey Glazen Shop kan eventueel een leuke oplossing zijn. Je kan zo alsnog jouw favoriete whiskey schenken in een glas die ervoor gemaakt is.

Whiskey glazen kopen met een karaf.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke handig, maar wat dacht je van een karaf? Een whiskey karaf staat bekend om de hoge kwaliteit en je kan hierin nog jaren een goede fles whisky drinken. Het karaf wordt namelijk luchtdicht afgesloten zodat jouw whisky geen aroma’s verliest. Onze karaffen zijn gemaakt van puur kristalglas en van een uitstekende kwaliteit. Geniet voortaan extra van jouw glaasje whiskey en koop een eigen whiskey karaf bij de Whiskey Glazen Shop.

Whiskey glazen kopen


Tagged with
Wistjij

alarmsystemen bij jaggsalarm.nl

Om uw bezittingen op de best mogelijke manier te beveiligen worden steeds nieuwe technieken ontwikkeld. Zo zijn de nieuwe generatie alarmsystemen vaak draadloos. Het nieuwe Eminent draadloze alarmsysteem werkt met een SIM-kaart en staat in directe verbinding met uw telefoon. Op deze manier heeft u altijd toegang tot het systeem en is het alarmsysteem niet afhankelijk van een telefoonlijn of internetkabel.

Het Eminent draadloze alarmsysteem is makkelijk te bedienen en eenvoudig uit te breiden zodat het niet alleen nu bij u past, maar ook met u mee kan groeien zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de beste beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Alle apparatuur wordt plug and play bij u afgeleverd, zodat u de verschillende onderdelen alleen maar hoeft te bevestigen op de door u gewenste plaats. Neem voor de vele verschillende mogelijkheden eens een kijkje in onze webshop.

alarmsystemen bij jaggsalarm.nl

Wistjij

Online sieraden shoppen

Het kopen van producten en diensten via internet is het proces dat online shoppen heet. Het positieve van deze online winkels is dat ze 24 uur per dag open zijn. Wanneer je een aankoop wilt doen in een reguliere winkel, moet je er naar toe en ben je gebonden aan de openingstijden. Misschien denk je dat online shoppen alleen mogelijk is voor producten als mobiele telefoons, computers of huishoudelijke apparaten, maar dan heb je het mis. Sieraden zijn een zeer belangrijk onderdeel van de online verkopen.

Inderdaad, je kunt nu ook shoppen voor je sieraden online. Sieraden en accessoires zijn zeer belangrijke items om je outfit compleet te maken. Vooral werkende vrouwen hebben het druk met hun werk en met de dagelijkse klusjes thuis. In hun drukke bestaan, hebben deze dames weinig of geen tijd om te gaan shoppen voor sieraden. Daarom is het winkelen voor sieraden online voor deze vrouwen een zegen. Ook voor huisvrouwen met een druk gezinsleven en geen tijd hebben om verschillende winkels af te struinen voor hun sieraden komt het online shoppen als een geschenk.

Als je naar sieraden online op zoek bent zijn er verschillende webwinkels waar je uit kunt kiezen. En elke sieraden webshop heeft zijn eigen unieke collecties met een scala aan mogelijkheden. En het fijne is, al deze sieraden webshops kunnen eenvoudigweg worden bekeken vanuit je eigen luie stoel. Afgezien van het grote aanbod dat deze sieraden webshops aanbieden, kun je ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om de prijzen van de verschillende sieraden en webshops met elkaar te vergelijken. Bij sommige sieraden webshops is het zelfs mogelijk om sieraden met elkaar te vergelijken. Dit is de snelste en de makkelijkste manier om tot een goede keuze te komen.

Het assortiment sieraden omvat alle producten variërend van kettingen tot oorbellen, van armbanden tot ringen en ga zo maar door. Als je denkt dat er online alleen maar dure diamanten en gouden sieraden worden verkocht, heb je het mis. Ook zilveren sieraden zijn volop verkrijgbaar voor zeer betaalbare prijzen.

Online shoppen voor sieraden is de beste optie wanneer je weinig tijd hebt en toch prachtige juweeltjes wilt dragen voor een betaalbare prijs. De inhoud van deze tekst is zeker niet alleen voor vrouwen van toepassing. Denk aan al die lieve heren die op jacht gaan naar het perfecte sieraad om indruk te maken op hun geliefden. Ook het online shoppen voor sieraden is een uitstekende keuze voor de man. Over het algemeen hebben deze sieraden webshops ook een beoordeling van voorgaande klanten. Op die manier krijg je een goed beeld van de sieraden die je online wilt kopen.

Online sieraden shoppen


Tagged with
Wistjij

Betaalbare zilveren sieraden

Zowel in het heden als in het verleden zijn mensen gefascineerd door sieraden. In het hele verre verleden werden sieraden gemaakt van allerlei natuurlijke materialen die voor handen waren zoals schelpen en hout. Later toen de dure edele metalen eenmaal ontdekt waren zoals goud, zilver en platina, waren deze sieraden alleen voor de welgestelde mens weggelegd. Tegenwoordig is een sieraad van het edelmetaal zilver prima te betalen en zijn deze sieraden ook bereikbaar voor niet zeer fortuinlijke mensen.

Wat veel mensen een groot voordeel vinden van zilveren sieraden is dat het verguld kan worden waardoor het een gouden sieraad lijkt. Op die manier lijkt het net alsof je een volledig gouden sieraad draagt terwijl het eigenlijk een zilveren sieraad is met een dun laagje goud.

Er zijn veel online sieraden webshops die exclusieve en prachtige collecties zilveren sieraden aanbieden. Wat dacht je van zilveren armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en hangers. Hoewel je zilveren sieraden kan kopen voor een fijn prijsje heeft het toch een rijke en welvarende uitstraling. Er is in online sieraden webshops een enorme hoeveelheid zilveren sieraden tegen mooie prijzen te vinden en soms worden er zelfs sieraden met een fikse korting aangeboden. Dus als je er aan denkt om jezelf te verwennen met een sieraad die een elegante en opvallende uitstraling geeft, dan zal een zilveren sieraad de uiteindelijke keuze zijn!

Betaalbare zilveren sieraden


Tagged with
Wistjij

LuxeSafaritanzania.nl

Droom je al heel je leven over het Afrikaanse Wildlife? Wil je eens een safari beleven onder de Afrikaanse zon en wilde dieren met elkaar zien spelen van heel kortbij?
Dan is onze Safari Experience in Tanzania echt iets voor jou.

Klik hier om onze safari te ontdekken

Bekijk onze 10 speciale safarireizen waarin de dieren echt op de voet gevolgd worden. Alle reizen zijn met een 4×4 landcruiser met open dak zodat je het gehele Afrikagebeuren van heel dichtbij kan meemaken. Al onze reizen zijn speciaal gericht om de natuur- en dierliefhebber zo dicht mogelijk bij het Afrikaanse Wildlife te beleven. Alle accommodatie is afgestemd op onze safaritours zoals slapen in de meest luxueuze tenten met alle comfort voorhanden. De veiligheid is ten alle tijde steeds gewaarborgd door onze professionele rangers die de kampen bewaken en voor jullie veiligheid ter plekke zorgen.

LuxeSafaritanzania.nl

Wistjij

Openingstijden

Openingstijden

Ik ben legendarisch slecht in het onthouden van openingstijden. Het schijnt bijvoorbeeld heel normaal te zijn dat de meeste winkels op maandag pas rond een uur of twaalf open gaan. Kijk, dat wist ik dus niet. Nu wil het geval dat de maandagochtend een van de weinige momenten in de week is dat ik tijd heb om inkopen te doen. Het is alweer bijna Valentijnsdag en ik wilde alvast een cadeautje gaan kopen voor mijn vriendin. Voordat ik het zou vergeten. Zoals vorig jaar. Ahum. Had ik maar van te voren de openingstijden opgezocht van het winkelcentrum! Alles was natuurlijk dicht. Dat was flink balen natuurlijk. Nooit geweten dat de winkels andere openingstijden hanteren op maandag. Waarom is dat eigenlijk – dat ze op maandagochtend bijna allemaal gesloten zijn? Zijn er zo weinig mensen die gaan winkelen rond dat tijdstip? Dat zal dan haast wel. Of moeten de eigenaars en hun personeel nog bijkomen van het weekend? Het had geen zin om naar huis te gaan. Ik had geen zin om op en neer te rijden. Er zat dus niets anders op dan mijn ochtend kapot te slaan in een koffietentje dat geluk wel open was. Onder het genot van een heerlijke cappuccino probeerde ik op mijn telefoon uit te puzzelen hoe je het beste de openingstijden van de winkels bij jou in de buurt kon achterhalen. Zo kwam ik logischerwijs al snel uit op de website openingstijden.nl. Er ging een wereld voor me open. Nou ja, dat is misschien wat overdreven, maar ik wist meteen dat ik een heel erg handige site te pakken had en dat ik in het vervolg nooit meer fouten zou hoeven te maken met betrekking tot openingstijden. Met dank aan het internet hoef ik me nooit meer in openingstijden te vergissen. Waar zouden we als mensheid toch zijn zonder de digitale vooruitgang? Kijk op openingstijden.nl!

Alles over openingstijden vind je op openingstijden.nl

Op openingstijden.nl vind je alle openingstijden van een indrukwekkend groot aantal winkels en winkelketens in heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Den Helder tot Terneuzen. Zo kun je bijvoorbeeld de openingstijden vinden van bijna alle mogelijke supermarktketens in ons land en van een verrassend groot aantal kledingwinkels. En ook niet onbelangrijk: van juweliers – want dat was nou net de winkel waar ik die maandagochtend heen had gewild. Per filiaal van bijvoorbeeld de Albert Heijn krijg je een netjes overzicht van de openingstijden in die week. Daarnaast zie je ook wanneer het koopzondag is en wanneer koopavond. En als klap op de vuurpijl vind je een directe link naar de reclamefolder van de winkel in kwestie: weet je meteen wat er in de aanbieding is en kun je daar alvast rekening mee houden tijdens het opstellen van je boodschappenlijstje! Een indrukwekkend groot aantal winkels zei ik dus al, maar laat ik iets duidelijk zijn: om welke winkels gaat het zoal? Ik heb hier natuurlijk te weinig ruimte om ze echt allemaal op te sommen, en bovendien zou zo’n opsomming behoorlijk saai worden uiteindelijk, maar ik zal hier een kleine greep nemen uit het totale aanbod aan openingstijden op openingstijden.nl. Je vindt op deze onvolprezen site onder andere de openingstijden van winkelcentra en woonboulevards, maar ook van de volgende winkelketens.

  • Supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Plus, C1000, Deen, Dekamarkt, Digros, Dirk van den Broek en veel en veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt de supermarkt het dichtst bij jou in de buurt.
  • Kledingwinkels: H&M, C&A, Men At Work, Chasin Denim, Superstar, Didi, Coolcat, The Sting en nog een hele hoop meer.
  • Schoenenwinkels: Nelson, Sacha, Manfield, Frontrunner, Dolcis, Schoenenreus, Scapino en dat is nog lang niet alles.
  • Woonwinkels: Beter Bed, Brugman, Carpetright, Ikea, Jysk, Kvik, Lundia, Trendhopper en Swiss Sense om er maar een paar te noemen.
  • Elektronica en witgoed: onder andere Its, Expert, Dixons, Media Markt, Saturn en Staples.
  • Warenhuizen: V&D, De Bijenkorf, Hema, Euroland, Marskramer en de Kijkshop.
  • Tuincentra: Intratuin, Groenrijk en Tuinland.
  • Bouwmarkten: Gamma, Karwei, Praxis, Hubo en Hornbach.
  • En tot slot: juweliers: Lucardi, Strego, Six en Siebel.

En dat is echt nog lang niet alles. Je vindt hier echt bijna alle openingstijden van alle winkels in heel Nederland. Ik kan echt aanraden een keer een kijkje te nemen op de site, want het aanbod is gigantisch. En het vooruitzicht geweldig: je hoeft echt nooit meer voor een dichte deur te staan!

Koopavonden en koopzondagen

Maar behalve de openingstijden van een indrukwekkend groot aantal winkels in heel Nederland, vind je op openingstijden.nl dus ook informatie over koopzondagen en koopavonden. Als je bijvoorbeeld eens een dagje Groningen wilt doen, kun je van te voren opzoeken of er die dag koopzondag is. Zo kun je jezelf een teleurstelling besparen, want voor hetzelfde geld kom je daaraan en is alles dicht en dat zou toch knap lullig zijn. Echt iets dat mij voor de vondst van deze website overkomen had kunnen zijn! Je moet echter wel altijd van te voren goed controleren of de koopzondag ook daadwerkelijk doorgaat. De gegevens op openingstijden.nl zijn weliswaar altijd goed geverifieerd, maar het is uiteindelijk de gemeente die nog kan besluiten om de koopzondag af te gelasten. Bel daarom voor je vertrekt nog even naar de plaatselijke VVV of naar een winkelier van een van de deelnemende winkels om absolute zekerheid te krijgen. Je wilt immers niet voor niets dat hele eind reizen!

Openingstijden


Tagged with