Speeltjes in de slaapkamer – waarom niet?

Seksspeeltjes zijn van alle tijden. Zo ontstond de allereerste vibrator in het Amerika van 1869. Dit was in de eerste instantie een medicijn tegen vrouwen die leden aan hysterie. Door het hebben van een orgasme namen klachten als stress, irritatie en angst af. In het begin van de 20e eeuw kwam de vibrator op de markt en kon hij thuis worden gebruikt. Deze variant kon besteld worden via het postorderbedrijf. In die tijd was het vrij normaal dat vrouwen een vibrator hadden. In de jaren 70 ging men de vibrator gebruiken in pornofilms. Op dat moment ging de mens de vibrator als onfatsoenlijk beschouwen en werd het steeds meer een taboe. Tegenwoordig rust er nog steeds een taboe op het gebruik van seksspeeltjes. Mensen willen ze wel gebruiken maar er niet mee worden gezien. Wij vinden dat elke vrouw een vibrator in haar slaapkamer moet hebben.

Sindsdien zijn er natuurlijk heel wat speeltjes bijgekomen. Van dildo tot handboeien, ze zijn allemaal vrij verkrijgbaar in onze webshop. Ook vind u informatie over al onze producten zodat u weet wat u aanschaft. Bovendien kunt u heel makkelijk en discreet bij ons bestellen. U hoeft dus nooit meer met het schaamrood op uw gezicht naar de seksshop in de stad te gaan.

Het spel van de liefde is er één die we altijd blijven onderzoeken en ook al geven we het niet altijd toe, we vinden het heerlijk om erop los te experimenteren. Daarom bieden wij u een ruim assortiment seksspeeltjes. Bovendien is elk artikel voorzien van uitgebreide informatie zodat op al uw vragen antwoord gegeven zal worden.

Experimenteer er dus maar lekker op los zonder dat u de deur uit hoeft. Uw spullen worden discreet aan de deur geleverd en niemand zal weten wat u in de slaapkamer uitvoert.

Blaas uw seksleven nieuw leven in en blijf nieuwe dingen proberen. Uw partner zal u er dankbaar voor zijn en u er zeker voor belonen.

Speeltjes in de slaapkamer – waarom niet?

Ook uw wastafel voor een leuke prijs

Het aanbod aanwastafels is tegenwoordig zo groot dat er voor iedereen wel een mooie en betaalbare wastafels beschikbaar is. Kijk zeker eens bij uw specialist. Bent u op zoek naar een nieuwe wasbak, die er niet uit ziet zoals elke standaard wasbak? Een die een echte eye catcher is voor in uw badkamer, gemaakt van natuurlijke producten? Dan gaat u naar Thijs Noldus Art of Nature. Iedereen kan natuurlijke waskommen of wastafels in de badkamer hebben; daar hoeft u niet veel geld voor neer te tellen. Wij hebben namelijk waskommen en wastafels voor ieder budget; we bieden een betaalbare oplossing voor iedereen. Uw wasbak kunnen wij ook in de keuken plaatsen, of zelfs op een zuil of pilaar! Wij houden altijd rekening met uw wensen; we kunnen zelfs een kraangat plaatsen.

Een natuurlijke uitstraling met speciale wastafels, waskommen of een wasbak

Bij wastafels, waskommen of een wasbak, denkt u natuurlijk aan alledaagse voorwerpen. Klassiek wit, hoogglans en strak. Soms rond, soms vierkant. Maar een natuurlijke uitstraling van uw wasbak komt niet vaak voor. Hier kunt u voor terecht bij Thijs Noldus Art of Nature. Deze wastafels zijn namelijk verre van alledaags en strak. Het zijn natuurlijke producten, one-of-a-kind en nergens anders te vinden. U kunt bij Thijs Noldus Art of Nature ook nog eens terecht voor een erg ruim aanbod aan natuurlijke waskommen. Deze kunt u bekijken in de showroom in Maasbree of Venlo, maar ook gemakkelijk thuis laten bezorgen als u uw keuze al gemaakt heeft.

Bekijk de natuurlijke wasbak, wastafels en waskommen in de showroom

U kunt in de webshop de natuurlijke wasbak naar keuze uitzoeken. Daar vindt u een duidelijk overzicht van alle huidige producten en de mogelijkheden daarvan. U kunt vanuit hier uw bestelling plaatsen en thuis laten bezorgen. Maar de showroom van Thijs Noldus Art of Nature is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Hier vindt u niet alleen wastafels en waskommen, maar ook andere meubelen en accessoires. Hier vindt u ook nieuwe producten die niet op de website staan. Het is zeker de moeite waard om een bezoek aan de showroom te brengen. Dan kunt u de door u gekozen wastafels of waskommen direct mee naar huis nemen!

Ook uw wastafel voor een leuke prijs


Tagged with

Naar welke douchekraan gaat jouw voorkeur uit?

Weet je al naar welke douchekraan jouw voorkeur uitgaat? Er is ruime keuze uit het sanitair, waardoor er voor elke badkamer wel een oplossing is te vinden. Is de stijl van jouw douche klassiek of eerder modern? Voor iedere badkamer is een passende douchekraan te vinden. Op deze manier vormt de douchekraan een geheel met de rest van de douchemeubelen. Echter, naast een mooi design is het ook belangrijk dat de douchekraan comfort biedt en waterbesparend is. De douchekranen van Badkamerwinkel.nl hebben stuk voor stuk deze kwaliteiten. Dat maakt de keuze voor een douchekraan al iets gemakkelijker. Bij deze badkamerspecialist vind je diverse sanitair tegen scherpe prijzen. Jij maakt de keuze voor een douchekraan uit een groot assortiment.

Douchekraan: inbouwkraan of thermostaatkraan?

Naast dat douchekranen in diverse stijlen verkrijgbaar zijn, kan men tegenwoordig ook kiezen tussen verschillende technieken. Concreet betekent dit dat je kan kiezen voor een douchethermosstaatkraan en een inbouwkraan. Ieder soort heeft zijn eigen voordelen. Met een douchethermosstaatkraan kan eenvoudig de gewenste temperatuur ingesteld worden. Deze douchekraan is ook energiebesparend. Een inbouwkraan daarentegen zien er over het algemeen mooier uit en bespaart ruimte. Deze laatste kraan is uiterst geschikt voor kleine badkamers. Het is overigens ook mogelijk om een opbouwkraan te combineren met een regendouche. Wanneer de keuze voor een bepaalde kraan lastig is, schakel je het beste een specialist is. Denk bijvoorbeeld aan Badkamerwinkel.nl, een specialist op het gebied van sanitaire producten.

Maak jouw douche compleet met een douchekraan en aanverwante

Het belangrijkste element van de douche is natuurlijk de douchekraan. Echter, je wilt natuurlijk wel dat jouw badkamer volledig af is en dat je er met een comfortabel gevoel kan douchen. Diverse sanitaire voorzieningen kunnen daarvoor zorgen. Zo kan je bij het kopen van badkamermeubelen denken aan een douchecabine met een douchebak of een enkele douchewand. Diverse accessoires als baskets, sponshouders, flessenhouders en douchekrukken kunnen het douchen nog aangenamer maken. Een ruim scala aan sanitaire voorzieningen is te vinden bij Badkamerwinkel.nl, een badkamerspecialist waar klanten ook online producten kunnen bestellen. Dat, om het gemak voor de klant te vergroten.

Naar welke douchekraan gaat jouw voorkeur uit?


Tagged with

Wastafels, wasbak en waskommen: die vrijwel geen onderhoud vergen

Wastafels, wasbak en waskommen: die vrijwel geen onderhoud vergen. Dat is wel zo gemakkelijk.  Dit zorgt ervoor dat deze producten onderhoudsvriendelijk zijn. Zelfs als u ze buiten wilt plaatsen. De natuurlijke producten zijn namelijk uitstekend bestand tegen diverse weersomstandigheden en tegen intensief gebruik. De materialen die gebruikt zijn in deze producten, zijn onder andere steen, marmer en hout. U haalt dus niet alleen unieke producten in huis, maar ook producten waar u weinig aandacht aan hoeft te besteden op het gebied van onderhoud. Als u nog niet overtuigd bent, kunt u ook gewoon een kijkje nemen in de showroom in Maasbree of Venlo.

Een wasbak, wastafels en waskommen: dichtbij de makers blijven

Thijs Noldus van Thijs Noldus Art of Nature is regelmatig op reis om unieke waskommen, wastafels en een wasbak persoonlijk te selecteren. Veel van deze producten zijn afkomstig uit Indonesië. Thijs Noldus heeft veel contact met de vervaardigers van deze producten. Hij heeft al veel bezoeken aan dit land gebracht en is daardoor goed op de hoogte van de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thijs Noldus goede contacten heeft met de makers van een wasbak, wastafels en waskommen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de er te allen tijde een uitstekende kwaliteit kan worden geleverd tegen een scherpe prijs. Bovendien worden bij Thijs Noldus Art of Nature ook in eigen beheer producten gemaakt.

Wastafels, waskommen en een wasbak met natuurlijke vormen

Wastafels, waskommen of een wasbak hebben allemaal natuurlijke vormen. Iedereen denkt natuurlijk eerst aan alledaagse voorwerpen. Echter zijn deze producten bij Thijs Noldus Art of Nature dat juist niet. De wastafels, waskommen of een wasbak zijn hier juist natuurlijke producten met een verhaal. Deze producten zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt of (deels) door de natuur gevormd. Dit biedt natuurlijk de zekerheid dat deze producten nergens anders zijn te vinden en dat het ook echt one-of-a-kind producten zijn. Thijs Noldus Art of Nature heeft een zeer divers aanbod aan deze producten. Ze kunnen binnen Nederland en België worden geleverd tegen een kleine vergoeding. Natuurlijk kunnen klanten de producten ook ophalen in de showroom. Deze is gevestigd in Maasbree en in Venlo.

Wastafels, wasbak en waskommen: die vrijwel geen onderhoud vergen


Tagged with

Whiskey glazen kopen

Whisky is langzamerhand de wijndrinkers in Nederland aan het inhalen. Steeds vaker staan er liefhebbers op van dit goudgele drankje. Whiskey glazen kopen zou dan ook geen slecht idee zijn. Je kan zo jouw favoriete drankje gewoon inschenken in een prachtig glas dat hiervoor gemaakt is. Welk whiskey glas is er nou echt gemaakt? Ondanks dat whisky zo enorm populair in Nederland begint te worden kom je er helaas nog maar weinig tegen in de winkels. Gelukkig kan je online wel whiskey glazen kopen. Het aanbod op het internet is een stuk uitgebreider vergeleken met de Blokker etc.

Whiskey glazen kopen van puur kristalglas.

Als je eenmaal whiskey glazen gevonden hebt, dan zijn ze meestal van slechte kwaliteit. Goedkoop glaswerk bevordert niet bepaalt de smaak en impressie van jouw favoriete whiskey. Gelukkig kan het ook anders want je kan ook whiskey glazen kopen van puur kristalglas. Kristal heeft als voordeel dat het jouw favoriete drankje prima op temperatuur kan houden. Nog een voordeel is dat het schittert bij ieder aanblik. Je hebt zo echt iets exclusiefs in huis. Helaas is het al lastig om aan whiskey glazen te komen. Laat staan aan glazen gemaakt van puur kristalglas. De Whiskey Glazen Shop kan eventueel een leuke oplossing zijn. Je kan zo alsnog jouw favoriete whiskey schenken in een glas die ervoor gemaakt is.

Whiskey glazen kopen met een karaf.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke handig, maar wat dacht je van een karaf? Een whiskey karaf staat bekend om de hoge kwaliteit en je kan hierin nog jaren een goede fles whisky drinken. Het karaf wordt namelijk luchtdicht afgesloten zodat jouw whisky geen aroma’s verliest. Onze karaffen zijn gemaakt van puur kristalglas en van een uitstekende kwaliteit. Geniet voortaan extra van jouw glaasje whiskey en koop een eigen whiskey karaf bij de Whiskey Glazen Shop.

Whiskey glazen kopen


Tagged with

alarmsystemen bij jaggsalarm.nl

Om uw bezittingen op de best mogelijke manier te beveiligen worden steeds nieuwe technieken ontwikkeld. Zo zijn de nieuwe generatie alarmsystemen vaak draadloos. Het nieuwe Eminent draadloze alarmsysteem werkt met een SIM-kaart en staat in directe verbinding met uw telefoon. Op deze manier heeft u altijd toegang tot het systeem en is het alarmsysteem niet afhankelijk van een telefoonlijn of internetkabel.

Het Eminent draadloze alarmsysteem is makkelijk te bedienen en eenvoudig uit te breiden zodat het niet alleen nu bij u past, maar ook met u mee kan groeien zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van de beste beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Alle apparatuur wordt plug and play bij u afgeleverd, zodat u de verschillende onderdelen alleen maar hoeft te bevestigen op de door u gewenste plaats. Neem voor de vele verschillende mogelijkheden eens een kijkje in onze webshop.

alarmsystemen bij jaggsalarm.nl

Online sieraden shoppen

Het kopen van producten en diensten via internet is het proces dat online shoppen heet. Het positieve van deze online winkels is dat ze 24 uur per dag open zijn. Wanneer je een aankoop wilt doen in een reguliere winkel, moet je er naar toe en ben je gebonden aan de openingstijden. Misschien denk je dat online shoppen alleen mogelijk is voor producten als mobiele telefoons, computers of huishoudelijke apparaten, maar dan heb je het mis. Sieraden zijn een zeer belangrijk onderdeel van de online verkopen.

Inderdaad, je kunt nu ook shoppen voor je sieraden online. Sieraden en accessoires zijn zeer belangrijke items om je outfit compleet te maken. Vooral werkende vrouwen hebben het druk met hun werk en met de dagelijkse klusjes thuis. In hun drukke bestaan, hebben deze dames weinig of geen tijd om te gaan shoppen voor sieraden. Daarom is het winkelen voor sieraden online voor deze vrouwen een zegen. Ook voor huisvrouwen met een druk gezinsleven en geen tijd hebben om verschillende winkels af te struinen voor hun sieraden komt het online shoppen als een geschenk.

Als je naar sieraden online op zoek bent zijn er verschillende webwinkels waar je uit kunt kiezen. En elke sieraden webshop heeft zijn eigen unieke collecties met een scala aan mogelijkheden. En het fijne is, al deze sieraden webshops kunnen eenvoudigweg worden bekeken vanuit je eigen luie stoel. Afgezien van het grote aanbod dat deze sieraden webshops aanbieden, kun je ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om de prijzen van de verschillende sieraden en webshops met elkaar te vergelijken. Bij sommige sieraden webshops is het zelfs mogelijk om sieraden met elkaar te vergelijken. Dit is de snelste en de makkelijkste manier om tot een goede keuze te komen.

Het assortiment sieraden omvat alle producten variërend van kettingen tot oorbellen, van armbanden tot ringen en ga zo maar door. Als je denkt dat er online alleen maar dure diamanten en gouden sieraden worden verkocht, heb je het mis. Ook zilveren sieraden zijn volop verkrijgbaar voor zeer betaalbare prijzen.

Online shoppen voor sieraden is de beste optie wanneer je weinig tijd hebt en toch prachtige juweeltjes wilt dragen voor een betaalbare prijs. De inhoud van deze tekst is zeker niet alleen voor vrouwen van toepassing. Denk aan al die lieve heren die op jacht gaan naar het perfecte sieraad om indruk te maken op hun geliefden. Ook het online shoppen voor sieraden is een uitstekende keuze voor de man. Over het algemeen hebben deze sieraden webshops ook een beoordeling van voorgaande klanten. Op die manier krijg je een goed beeld van de sieraden die je online wilt kopen.

Online sieraden shoppen


Tagged with

Betaalbare zilveren sieraden

Zowel in het heden als in het verleden zijn mensen gefascineerd door sieraden. In het hele verre verleden werden sieraden gemaakt van allerlei natuurlijke materialen die voor handen waren zoals schelpen en hout. Later toen de dure edele metalen eenmaal ontdekt waren zoals goud, zilver en platina, waren deze sieraden alleen voor de welgestelde mens weggelegd. Tegenwoordig is een sieraad van het edelmetaal zilver prima te betalen en zijn deze sieraden ook bereikbaar voor niet zeer fortuinlijke mensen.

Wat veel mensen een groot voordeel vinden van zilveren sieraden is dat het verguld kan worden waardoor het een gouden sieraad lijkt. Op die manier lijkt het net alsof je een volledig gouden sieraad draagt terwijl het eigenlijk een zilveren sieraad is met een dun laagje goud.

Er zijn veel online sieraden webshops die exclusieve en prachtige collecties zilveren sieraden aanbieden. Wat dacht je van zilveren armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en hangers. Hoewel je zilveren sieraden kan kopen voor een fijn prijsje heeft het toch een rijke en welvarende uitstraling. Er is in online sieraden webshops een enorme hoeveelheid zilveren sieraden tegen mooie prijzen te vinden en soms worden er zelfs sieraden met een fikse korting aangeboden. Dus als je er aan denkt om jezelf te verwennen met een sieraad die een elegante en opvallende uitstraling geeft, dan zal een zilveren sieraad de uiteindelijke keuze zijn!

Betaalbare zilveren sieraden


Tagged with

LuxeSafaritanzania.nl

Droom je al heel je leven over het Afrikaanse Wildlife? Wil je eens een safari beleven onder de Afrikaanse zon en wilde dieren met elkaar zien spelen van heel kortbij?
Dan is onze Safari Experience in Tanzania echt iets voor jou.

Klik hier om onze safari te ontdekken

Bekijk onze 10 speciale safarireizen waarin de dieren echt op de voet gevolgd worden. Alle reizen zijn met een 4×4 landcruiser met open dak zodat je het gehele Afrikagebeuren van heel dichtbij kan meemaken. Al onze reizen zijn speciaal gericht om de natuur- en dierliefhebber zo dicht mogelijk bij het Afrikaanse Wildlife te beleven. Alle accommodatie is afgestemd op onze safaritours zoals slapen in de meest luxueuze tenten met alle comfort voorhanden. De veiligheid is ten alle tijde steeds gewaarborgd door onze professionele rangers die de kampen bewaken en voor jullie veiligheid ter plekke zorgen.

LuxeSafaritanzania.nl

Openingstijden

Openingstijden

Ik ben legendarisch slecht in het onthouden van openingstijden. Het schijnt bijvoorbeeld heel normaal te zijn dat de meeste winkels op maandag pas rond een uur of twaalf open gaan. Kijk, dat wist ik dus niet. Nu wil het geval dat de maandagochtend een van de weinige momenten in de week is dat ik tijd heb om inkopen te doen. Het is alweer bijna Valentijnsdag en ik wilde alvast een cadeautje gaan kopen voor mijn vriendin. Voordat ik het zou vergeten. Zoals vorig jaar. Ahum. Had ik maar van te voren de openingstijden opgezocht van het winkelcentrum! Alles was natuurlijk dicht. Dat was flink balen natuurlijk. Nooit geweten dat de winkels andere openingstijden hanteren op maandag. Waarom is dat eigenlijk – dat ze op maandagochtend bijna allemaal gesloten zijn? Zijn er zo weinig mensen die gaan winkelen rond dat tijdstip? Dat zal dan haast wel. Of moeten de eigenaars en hun personeel nog bijkomen van het weekend? Het had geen zin om naar huis te gaan. Ik had geen zin om op en neer te rijden. Er zat dus niets anders op dan mijn ochtend kapot te slaan in een koffietentje dat geluk wel open was. Onder het genot van een heerlijke cappuccino probeerde ik op mijn telefoon uit te puzzelen hoe je het beste de openingstijden van de winkels bij jou in de buurt kon achterhalen. Zo kwam ik logischerwijs al snel uit op de website openingstijden.nl. Er ging een wereld voor me open. Nou ja, dat is misschien wat overdreven, maar ik wist meteen dat ik een heel erg handige site te pakken had en dat ik in het vervolg nooit meer fouten zou hoeven te maken met betrekking tot openingstijden. Met dank aan het internet hoef ik me nooit meer in openingstijden te vergissen. Waar zouden we als mensheid toch zijn zonder de digitale vooruitgang? Kijk op openingstijden.nl!

Alles over openingstijden vind je op openingstijden.nl

Op openingstijden.nl vind je alle openingstijden van een indrukwekkend groot aantal winkels en winkelketens in heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Den Helder tot Terneuzen. Zo kun je bijvoorbeeld de openingstijden vinden van bijna alle mogelijke supermarktketens in ons land en van een verrassend groot aantal kledingwinkels. En ook niet onbelangrijk: van juweliers – want dat was nou net de winkel waar ik die maandagochtend heen had gewild. Per filiaal van bijvoorbeeld de Albert Heijn krijg je een netjes overzicht van de openingstijden in die week. Daarnaast zie je ook wanneer het koopzondag is en wanneer koopavond. En als klap op de vuurpijl vind je een directe link naar de reclamefolder van de winkel in kwestie: weet je meteen wat er in de aanbieding is en kun je daar alvast rekening mee houden tijdens het opstellen van je boodschappenlijstje! Een indrukwekkend groot aantal winkels zei ik dus al, maar laat ik iets duidelijk zijn: om welke winkels gaat het zoal? Ik heb hier natuurlijk te weinig ruimte om ze echt allemaal op te sommen, en bovendien zou zo’n opsomming behoorlijk saai worden uiteindelijk, maar ik zal hier een kleine greep nemen uit het totale aanbod aan openingstijden op openingstijden.nl. Je vindt op deze onvolprezen site onder andere de openingstijden van winkelcentra en woonboulevards, maar ook van de volgende winkelketens.

  • Supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Plus, C1000, Deen, Dekamarkt, Digros, Dirk van den Broek en veel en veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt de supermarkt het dichtst bij jou in de buurt.
  • Kledingwinkels: H&M, C&A, Men At Work, Chasin Denim, Superstar, Didi, Coolcat, The Sting en nog een hele hoop meer.
  • Schoenenwinkels: Nelson, Sacha, Manfield, Frontrunner, Dolcis, Schoenenreus, Scapino en dat is nog lang niet alles.
  • Woonwinkels: Beter Bed, Brugman, Carpetright, Ikea, Jysk, Kvik, Lundia, Trendhopper en Swiss Sense om er maar een paar te noemen.
  • Elektronica en witgoed: onder andere Its, Expert, Dixons, Media Markt, Saturn en Staples.
  • Warenhuizen: V&D, De Bijenkorf, Hema, Euroland, Marskramer en de Kijkshop.
  • Tuincentra: Intratuin, Groenrijk en Tuinland.
  • Bouwmarkten: Gamma, Karwei, Praxis, Hubo en Hornbach.
  • En tot slot: juweliers: Lucardi, Strego, Six en Siebel.

En dat is echt nog lang niet alles. Je vindt hier echt bijna alle openingstijden van alle winkels in heel Nederland. Ik kan echt aanraden een keer een kijkje te nemen op de site, want het aanbod is gigantisch. En het vooruitzicht geweldig: je hoeft echt nooit meer voor een dichte deur te staan!

Koopavonden en koopzondagen

Maar behalve de openingstijden van een indrukwekkend groot aantal winkels in heel Nederland, vind je op openingstijden.nl dus ook informatie over koopzondagen en koopavonden. Als je bijvoorbeeld eens een dagje Groningen wilt doen, kun je van te voren opzoeken of er die dag koopzondag is. Zo kun je jezelf een teleurstelling besparen, want voor hetzelfde geld kom je daaraan en is alles dicht en dat zou toch knap lullig zijn. Echt iets dat mij voor de vondst van deze website overkomen had kunnen zijn! Je moet echter wel altijd van te voren goed controleren of de koopzondag ook daadwerkelijk doorgaat. De gegevens op openingstijden.nl zijn weliswaar altijd goed geverifieerd, maar het is uiteindelijk de gemeente die nog kan besluiten om de koopzondag af te gelasten. Bel daarom voor je vertrekt nog even naar de plaatselijke VVV of naar een winkelier van een van de deelnemende winkels om absolute zekerheid te krijgen. Je wilt immers niet voor niets dat hele eind reizen!

Openingstijden


Tagged with

Beloon jezelf met een nieuwe damestas

Een goede tas maakt uw outfit compleet, maar hij moet natuurlijk ook functioneel zijn. Bent u op zoek naar een mooie damestas van goede kwaliteit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Marington vindt u een uitgebreide collectie stijlvolle tassen in vele modellen en kleuren, waar voor u ook zeker een geschikt model tussen zal zitten. U vindt hier damestassen van de merken Floto, Mique Design, Pratesi en van ons eigen merk Marington. Wij bieden voor elke gelegenheid een geschikte damestas. Zo vindt u hier elegante handtassen, die genoeg ruimte bieden voor de spullen die u nodig heeft voor een avondje uit, zoals uw portemonnee, sleutels en telefoon. Ook bieden wij aktetassen, die zorgen voor een professionele uitstraling en waarin u al uw zakelijke documenten en zelfs uw laptop mee kan nemen. Uiteraard vindt u bij ons ook de zeer populaire schoudertas, waarin u wat meer ruimte heeft dan in een handtas en die geschikt is voor bijna iedere gelegenheid. Al onze damestassen zijn uitgevoerd in leer en zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de tas een lange levensduur heeft. Alle modellen in onze webshop zijn tijdloos, dus hiermee slaat u de plank nooit mis. U kunt de damestassen op deze website 24 uur per dag bestellen en wij zorgen voor een zeer snelle verzending. Binnen 2-4 dagen heeft u de damestas van uw keuze in huis. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 14 dagen het artikel retour sturen en dan ontvangt u uiteraard uw aankoopbedrag terug.

Beloon jezelf met een nieuwe damestas


Tagged with

Lederen rugzak

De lederen rugzak is de laatste tijd helemaal terug van weggeweest…een ware comeback. De jonge modieuze zakenman en zakenvrouw hebben deze tas herontdekt vanwege zijn casual look en multifunctionaliteit. Wat alle rugzakken gemeen hebben, is dat ze voorzien zijn van een stevig handvat en verstelbare schouderbanden. U kunt de rugzak dus ook gewoon als tas gebruiken en in de hand dragen. Als u zich echter op de fiets of motor moet verplaatsen, of wanneer u gewoon even uw beide handen nodig heeft, is de leren rugzak echt een uitkomst.

De leren rugzakken hebben een elegante uitstraling en zijn bijzonder praktisch in gebruik. Afhankelijk van het model is de tas onderverdeeld in verscheidene compartimenten om bijvoorbeeld ook uw telefoon en tablet veilig op te kunnen bergen en daardoor ook zeer goed te gebruiken als aktetas. Er zijn ook leren rugzakken speciaal ontworpen om uw laptop in te vervoeren. Niet enkel de moderne zakenman of zakenvrouw kan goed uit de voeten met dit type tas, maar ook als u bijvoorbeeld graag fiets- of wandeltochten maakt, is de waterafstotende leren rugzak een uitkomst.

De rugzakken zijn te verkrijgen in diverse tijdloze en ‘strakke’ designs; van traditioneel tot hip. Iedereen kan hier een rugzak naar zijn smaak vinden. Marington heeft een groot assortiment rugtassen met een ruime diversiteit, zowel in tijdloze elegante rugtassen voor dames als stijlvolle stoere ontwerpen voor de heren.

Bij Marington.nl treft u een verrassend ruim aanbod aan lederen rugzakken van verschillende kwaliteitsmerken. De rugzakken zijn alle op ambachtelijk wijze gemaakt en zijn gelooid volgens een plantaardig proces, waardoor het milieu ontzien wordt.

Lederen rugzak


Tagged with