Wistjij
Image default
Dienstverlening

Wil jij een Huwelijkscadeau?

Na een aantal jaar gaat één van mijn beste vrienden eindelijk trouwen! en voor hem moest ik een Huwelijkscadeau hebben. Nu ben ik opzoek naar iets speciaals, omdat dit een van mijn beste vrienden is wilde ik niet een standaard cadeau, zoals een tostiapparaat of een koffiezetapparaat. Hiervoor moest ik echt iets speciaals hebben. Ik wilde een soort van huwelijks boek kopen voor hun, met allemaal foto’s erin. Dus ik ben gaan zoeken naar Huwelijkscadeau magazine. Om te kijken of het überhaupt mogelijk was om te maken. Want ik heb natuurlijk nog niet zoveel ervaring met Huwelijkscadeau, dit is de eerste vriend van mij die gaat trouwen.

Het zoeken naar een tijdschrift

Na het zoeken van Huwelijkscadeau kwam ik terecht bij jilster.nl, via deze website kan je een magazine maken voor degene die gaat trouwen. Dit magazine kan je helemaal zelf ontwerpen, dit kwam natuurlijk perfect uit omdat ik zelf kan ontwerpen. Je kan zelf je tekst toevoegen en plaatsen op de plek waar jij dat wilt hebben. Op deze manier kon ik een mooi tijdschrift maken met foto’s van het bruidspaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheden om nog andere dingen te ontwerpen zoals: posters of voor je zakelijke kant. Ik heb gekozen om een tijdschrift te maken omdat ik erg veel foto’s van hun samen heb.

Bedankt jilster.nl

Op jilster.nl is de service erg goed, ik had een aantal vraagjes over hoe ik het moest opslaan en ontwerpen. Ook was het belangrijk dat mijn Huwelijkscadeau op tijd binnen zou zijn. Want ik wilde dit cadeau natuurlijk op de trouwerij geven aan mijn vriend. Door de goede service van jilster.nl kwam mijn magazine precies op tijd binnen, gewoon binnen een week. Tijdens de trouwerij heb ik het cadeau aan mijn vriend gegeven hij was er echt superblij mee. Niet alleen hij vond het helemaal geweldig ook zijn vrouw en familie wilde weten waar ik dit gemaakt had, bedankt jilster.nl!

Wil jij een Huwelijkscadeau?