Het uitkiezen van een schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam is niet gemakkelijk. Er zijn een groot aantal opties en deze bedrijven geven allemaal aan de beste en de goedkoopste te zijn. Als er één schoonmaakbedrijf is dat kwaliteit, flexibiliteit, volledige ontzorging en een scherpe prijs met elkaar weet te combineren bij de schoonmaak van kantoren, dan is het Directschoon wel. Zij geven je een vast team van gediplomeerde schoonmakers die een deel gaan uitmaken van jouw bedrijf. Dagelijks bespreek je met ze wat ze wel en niet gaan doen en betaal je alleen voor de gemaakte uren. Je krijgt voor de schoonmaak van kantoren een contract op maat, verscheidene diensten en schoonmakers met kennis voor een heel gunstig prijskaartje.

Flexibiliteit en een ruim aanbod diensten

Directschoon staat, naast om haar gunstige prijzen en kwalitatieve dienstverlening, er bekend om bijzonder flexibel te zijn. Je krijgt voor de schoonmaak van kantoren een contract op maat dat je tussentijds kunt aanpassen en met een maand opzegtermijn. De uren in het contract zijn flexibel; je betaalt voor de uren die zijn gedraaid, ook als dat minder is dan wat er in het contract is opgenomen. Dit schoonmaakbedrijf is in de buurt van Rotterdam ook werkzaam.

Ontdek de vele diensten

Bij Directschoon, een schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam, is er maar weinig wat niet kan. Ze zijn uiteraard in te huren voor de standaard schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor extra diensten zoals het lappen van de ramen en het schoonmaken van de vloer. Heb jij een specifiek verzoek, dan is dat met dit schoonmaakbedrijf nabij Rotterdam altijd bespreekbaar. Ook het aanvullen van je sanitaire artikelen pakken ze graag voor je op. Met deze lage prijzen en een opzegtermijn van een maand heb je weinig te verliezen. Directschoon staat voor je klaar om jou een contract op maat aan te bieden, je je eigen schoonmaakteam aan te leveren en je volledig te ontzorgen.

 Tagged with