Wistjij

Veranderende tijden

Vergeleken met 10 jaar geleden, is er binnen de online wereld heel erg veel veranderd. Vandaag de dag is de website voor uw bedrijf dan ook meer dan alleen een visitekaartje. Buiten de bezoeker te informeren over uw diensten en producten, wilt u uw bezoeker ook aanzetten tot actie! Dit doet u door zorgvuldig uitgekozen vormgeving, indeling van de knoppen en mooi geschreven teksten. Maar nu komt natuurlijk de vraag: Bij welk bedrijf laat u een mooi webdesign en goed geschreven teksten maken? Dit kunt u laten doen bij een online marketing bedrijf in uw omgeving.

Prachtig ontwikkelde websites door ervaren webdesigners
U heeft online vast al een beetje vooronderzoek gedaan naar een geschikte webdesigner. U bent dan honderden webdesigners tegen gekomen, van zzp’ers tot grote full-service marketing bureaus. Maar welke partner is het meest geschikt voor u? Het is belangrijk dat u kiest voor een zzp’er of bureau dat goed naar uw wensen luistert en deze kan vertalen naar een mooie website. Webdesign Eindhoven zou voor u de oplossing kunnen zijn. Deze professionals uit de Brainportregio hebben een passie voor webdesign en zijn goed op de hoogte van nieuwste trends.

Waarom online marketing van groot belang is
Aan een mooi ontwikkelde website heeft u niets als deze niet ook daadwerkelijk gevonden wordt. U kunt veel tijd kwijt zijn aan mond-tot-mond reclame om zo uw bedrijf aan de man te brengen. U kunt ook kiezen voor een goede online marketing strategie. Daarom is het ook van groot belang dat de online marketingstrategie wordt meegenomen tijdens het realiseren van uw website. Met een goed uitgedachte online marketingstrategie bereikt u binnen no time de juiste doelgroep. Hierdoor leidt u de juiste bezoeker naar uw website. En dit resulteert natuurlijk in meer en betere verkoop! Maar wat houdt een online marketingstrategie in? Met een goede online marketingcampagne communiceert u uw boodschap over het internet, met als doel klanten naar uw website te halen. Dit kunt u doen met Google Ads, een social media campagne en tegenwoordig kunt u zelfs via WhatsApp klanten werven.

Hoe stelt u een online marketing strategie op?
Online marketing begint met het opstellen van een goede strategie. U kunt u zelf de volgende vragen stellen:

–        Wie is uw doelgroep?
–        Welke product of dienst wilt u aanbieden?
–        Welk doel wilt u bereiken?
–        Wat is uw budget?

Op basis hiervan kunt u bepalen welke vorm van online marketing voor u het beste werkt. Na verloop van tijd kunt u de resultaten op deze verschillende kanalen (met elkaar) vergelijken en bepalen op welke punten u uw strategie kunt aanscherpen. Het is belangrijk dat u hier op blijft letten. Dit is omdat de online wereld zich continue blijft ontwikkelen. Heeft u geen zin of tijd om hier uw aandacht aan te besteden? Dan is online marketing Eindhoven voor u een goede oplossing.

Veranderende tijden


Tagged with
Wistjij

Van een webshop beginnen naar online groeien

Een webshop beginnen is niet zo ingewikkeld. Je sluit een contract af bij een online webwinkel systeem zoals die van Shoptrader en je kunt aan de slag. Maar dan begint het echte werk. Je moet jouw producten op orde hebben, artikelen invoeren in het systeem, orders afhandelen en ga zo maar door. Dat is in het begin eenvoudig, maar dan ga je groeien. Kan jouw site de druk aan van veel klanten? Als jij offline gaat verlies je klanten. Denk daarom bij een webshop beginnen ook aan de webhosting, backups en andere zaken.

 

Het begint met het juiste platform

Omdat je als ondernemer je bezig wilt houden met ondernemen besteed je soms te weinig tijd aan de techniek. Dat is begrijpelijk, de techniek moet voor jou werken, niet andersom. Bij een webshop beginnen zul je daar toch rekening mee moeten houden. Als je erg technisch aangelegd bent en veel tijd tot je beschikking hebt bouw je alles zelf, maar dat is voor de meeste mensen niet de beste keuze. Zelfs niet als je technisch onderlegd bent. Een gespecialiseerd online platform zoals Shoptrader is dan veel eenvoudiger. Je kunt er direct mee aan de slag. Maar wat gebeurt er wanneer je gaat groeien? Bij een webshop beginnen moet je ook rekening houden met groei.

 

Webhosting is de sleutel tot succes

Groeien met Shoptrader is niet zo ingewikkeld. De meeste ondernemers zullen een webshop beginnen met een basispakket, als je meer functies nodig hebt, of jouw aantallen stijgen kun je upgraden. Er zijn drie abonnementen dus dat is geen bezwaar, je kunt gewoon omschakelen. De webhosting is ook erg belangrijk. Het voordeel van een online platform als Shoptrader is de combinatie met hosting. Je hoeft geen hosting pakket af te sluiten, je hoeft je geen zorgen te maken over hoge bezoekersaantallen. Vanaf het moment van jouw webshop beginnen met enkele bezoekers tot opschalen met wellicht honderdduizenden bezoekers per maand, moet de webshop op dezelfde snelheid blijven draaien. Gelukkig werkt het Shoptrader platform met hosting provider Netground die erg betrouwbaar is en goed samenwerkt met jouw shopping platform.

 

Na de webshop beginnen wil je ook groeien, zorg dat je een webshop hebt die meegroeit met jouw ambities!

Van een webshop beginnen naar online groeien

Wistjij

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken voor mijn bedrijf, zoiets als SiteToGo.nl. Daarvoor heb ik een webdesign bureau nodig die mij daar bij kan helpen. Ik heb geen groot budget dus ik wil graag een goedkope, maar toch wel complete website. Misschien iets met een of ander webbeheersysteem dat ik iets kan aanpassen wanneer dat nodig is, dan hoef ik ook niet telkens dat bureau in te schakelen om mij te helpen, ze hebben natuurlijk ook niet 24 uur per dag de tijd voor je. Maar om zo een bedrijf te zoeken ben je toch wel even bezig, om de juiste te vinden althans. Ik woon in Rhenen, dus ik wil graag een bedrijf waar ik terecht kan wanneer dat nodig is, dus het liefst moet die in de buurt van Rhenen zitten. In dit blogje lees je wel webdesignbureau ik heb gekozen.

 

Zoeken op goedkope website laten maken

Ik ben gaan zoeken op goedkope website laten maken, omdat dat precies is wat ik wil. Maar al vrij snel kwam ik op de website van SiteToGo uit. Zij maken voor 450 euro een complete website voor je die ook nog eens responsive is. Responsive houdt in dat de website ook voor mobiel en tablet gemaakt word. Dat je dus altijd de website kan bezoeken waar je ook bent, je hoeft dus niet te wachten tot je weer achter een laptop zit. Ook ideaal voor (potentiele) klanten dus. SiteToGo vraagt die 450 euro en daarbij een bedrag van 10 tot 30 euro per maand om alles bij te houden. Daarbij kan je een keuze maken uit het aantal pagina’s, tweets op pagina’s, aantal mailadressen etc.

 

SiteToGo

SiteToGo heeft mij goed geholpen met het maken van een website en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik wil iedereen die een goedkope, responsive website wilt die op elk toestel werkt graag SiteToGo aanbevelen voor goede service en mooie websites!

Goedkope website laten maken