Van een webshop beginnen naar online groeien

Een webshop beginnen is niet zo ingewikkeld. Je sluit een contract af bij een online webwinkel systeem zoals die van Shoptrader en je kunt aan de slag. Maar dan begint het echte werk. Je moet jouw producten op orde hebben, artikelen invoeren in het systeem, orders afhandelen en ga zo maar door. Dat is in het begin eenvoudig, maar dan ga je groeien. Kan jouw site de druk aan van veel klanten? Als jij offline gaat verlies je klanten. Denk daarom bij een webshop beginnen ook aan de webhosting, backups en andere zaken.

 

Het begint met het juiste platform

Omdat je als ondernemer je bezig wilt houden met ondernemen besteed je soms te weinig tijd aan de techniek. Dat is begrijpelijk, de techniek moet voor jou werken, niet andersom. Bij een webshop beginnen zul je daar toch rekening mee moeten houden. Als je erg technisch aangelegd bent en veel tijd tot je beschikking hebt bouw je alles zelf, maar dat is voor de meeste mensen niet de beste keuze. Zelfs niet als je technisch onderlegd bent. Een gespecialiseerd online platform zoals Shoptrader is dan veel eenvoudiger. Je kunt er direct mee aan de slag. Maar wat gebeurt er wanneer je gaat groeien? Bij een webshop beginnen moet je ook rekening houden met groei.

 

Webhosting is de sleutel tot succes

Groeien met Shoptrader is niet zo ingewikkeld. De meeste ondernemers zullen een webshop beginnen met een basispakket, als je meer functies nodig hebt, of jouw aantallen stijgen kun je upgraden. Er zijn drie abonnementen dus dat is geen bezwaar, je kunt gewoon omschakelen. De webhosting is ook erg belangrijk. Het voordeel van een online platform als Shoptrader is de combinatie met hosting. Je hoeft geen hosting pakket af te sluiten, je hoeft je geen zorgen te maken over hoge bezoekersaantallen. Vanaf het moment van jouw webshop beginnen met enkele bezoekers tot opschalen met wellicht honderdduizenden bezoekers per maand, moet de webshop op dezelfde snelheid blijven draaien. Gelukkig werkt het Shoptrader platform met hosting provider Netground die erg betrouwbaar is en goed samenwerkt met jouw shopping platform.

 

Na de webshop beginnen wil je ook groeien, zorg dat je een webshop hebt die meegroeit met jouw ambities!

Van een webshop beginnen naar online groeien

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken voor mijn bedrijf, zoiets als SiteToGo.nl. Daarvoor heb ik een webdesign bureau nodig die mij daar bij kan helpen. Ik heb geen groot budget dus ik wil graag een goedkope, maar toch wel complete website. Misschien iets met een of ander webbeheersysteem dat ik iets kan aanpassen wanneer dat nodig is, dan hoef ik ook niet telkens dat bureau in te schakelen om mij te helpen, ze hebben natuurlijk ook niet 24 uur per dag de tijd voor je. Maar om zo een bedrijf te zoeken ben je toch wel even bezig, om de juiste te vinden althans. Ik woon in Rhenen, dus ik wil graag een bedrijf waar ik terecht kan wanneer dat nodig is, dus het liefst moet die in de buurt van Rhenen zitten. In dit blogje lees je wel webdesignbureau ik heb gekozen.

 

Zoeken op goedkope website laten maken

Ik ben gaan zoeken op goedkope website laten maken, omdat dat precies is wat ik wil. Maar al vrij snel kwam ik op de website van SiteToGo uit. Zij maken voor 450 euro een complete website voor je die ook nog eens responsive is. Responsive houdt in dat de website ook voor mobiel en tablet gemaakt word. Dat je dus altijd de website kan bezoeken waar je ook bent, je hoeft dus niet te wachten tot je weer achter een laptop zit. Ook ideaal voor (potentiele) klanten dus. SiteToGo vraagt die 450 euro en daarbij een bedrag van 10 tot 30 euro per maand om alles bij te houden. Daarbij kan je een keuze maken uit het aantal pagina’s, tweets op pagina’s, aantal mailadressen etc.

 

SiteToGo

SiteToGo heeft mij goed geholpen met het maken van een website en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik wil iedereen die een goedkope, responsive website wilt die op elk toestel werkt graag SiteToGo aanbevelen voor goede service en mooie websites!

Goedkope website laten maken