Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn ECO Tabs? En hoe gebruik je ze?

Wellicht heb je er al eens iets over gehoord en misschien ook nog helemaal niet. Maar ECO Tabs zijn de schoonmaakmiddelen van de toekomst. Nu milieuvriendelijkheid steeds een grotere rol begint te spelen in het leven is het tijd om daar op in te spelen. Dit kan je doen door gebruik te maken van ECO Tabs tijdens het schoonmaken. Maar wat is een ECO Tab nu eigenlijk en waar bestaat het uit? 

 

ECO Tabs zijn speciaal ontwikkeld om het milieu te beschermen tegen slechte chemische schoonmaakmiddelen die in het water terecht komen. Een ECO Tab bestaat uit eco-vriendelijke samenstelling en kan je vervolgens in een herbruikbare fles stoppen. Hierdoor maak je schoon met een 100% milieu vriendelijk schoonmaakmiddel. 

De voordelen van ECO Tabs

Er zijn diverse voordelen bij het gebruik maken van een ECO Tab. We zullen de voordelen op een rijtje zetten:

 

  • Gebruik maken van een eigen herbruikbare fles

  • Hierdoor gebruik je geen onnodig plastic en reduceer je het gebruik van plastic flessen

  • De ECO Tab is van 100% eco-vriendelijk materiaal gemaakt

  • ECO Tabs werken evengoed als normale schoonmaakmiddelen

  • ECO Tabs en sprays verkrijgbaar voor verschillende schoonmaak klussen

  • Eenvoudig in gebruik

Hoe kan je een ECO Tab gebruiken?

ECO Tabs kan je zowel voor particulier als zakelijk gebruiken. Het gaat namelijk om het schoonmaken van een bepaalde ruimte en dat kan je prima doen met een ECO Tab of spray. De tabs zijn erg makkelijk te gebruiken:

 

  1. Haal de tab uit de verpakking

  2. Stop het in een herbruikbare schoonmaakfles met een spuitje eraan

  3. Vul de fles met lauw water

  4. Klaar voor gebruik

 

Als je niet al het schoonmaakmiddel in 1 keer gebruikt dan is het geen probleem om het een tijdje te laten staan. Het voordeel van de ECO Tabs is dat het allemaal van natuurlijke producten gemaakt is, dus het zal niet snel bederven. Verder kan je het schoonmaakmiddel voor alles gebruiken; de keuken, badkamer, slaapkamer enz. 

Waar zijn ECO Tabs te koop? 

Op dit moment zijn er nog niet zoveel aanbieders die ECO Tabs verkopen. Er is één bedrijf die gespecialiseerd is in diverse ECO Tabs en eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit bedrijf genaamd Blinky is al een paar jaar bezig met ontwikkelen en produceren van milieubewuste schoonmaakmiddelen. Op de website van Blinky kan je al hun producten vinden. Bovendien verkopen ze ook de producten via resellers en Bol.com. 

{{external-image}}

https://blinky.nu/nl/eco-tabs/