Wistjij
Image default
Vervoer en transport

Voordelen van een verhuisbedrijf in Amsterdam inhuren

Verhuizen in Amsterdam is een hele opgave, alles inpakken en dan natuurlijk ook nog overbrengen. Het vergt veel dozen en enig sjouwwerk zeker met betrekking tot de vaatwasmachine, wasmachine, droger en natuurlijk de grote meubelen zoals banken en kasten. Als u hoog woont of hoog gaat wonen kan het lastig zijn de grote spullen op hun plek te krijgen. Soms is er immers geen lift voorhanden en zijn de trappen erg smal. Er zijn gevallen dat u er niet aan zult ontkomen om verhuisliften in te huren om de grote spullen via ramen de woning uit en/of in te krijgen. Natuurlijk brengt dit risico’s (vallen van de spullen) met zich mee. Mede hierom is het soms handig een verhuisbedrijf in te huren.

Verhuisbedrijf in Amsterdam

In Amsterdam zijn er natuurlijk veel verhuisbedrijven. Wij als verhuisbedrijf in Amsterdam bieden enkele voordelen welke goed van pas komen tijdens het verhuizen. Zo zullen wij alle spullen voor u verzekerd verhuizen. Mocht er ondanks onze expertise toch iets fout gaan, iets breken of zoek raken dan zijn uw spullen verzekerd en krijgt u gegarandeerd een vervanging. Wij begrijpen heel goed dat uw spullen kostbaar zijn voor u en zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw spullen omgaan. Schades komen vrijwel nooit voor en ook verlies is buitengewoon zelden aan de orde. Wij kunnen dozen verzorgen welke u kunt labelen zodat wij deze in de juiste ruimte voor u kunnen neerzetten bij het verhuizen. Grote meubels zoals kasten demonteren wij en monteren wij vervolgens op de plek van bestemming. Op deze manier hoeft u vrijwel niets zelf te doen.

Verhuisliften

Natuurlijk beschikken wij ook over verhuisliften welke u bemand kan huren. Doordat ons personeel goed op de hoogte is van de werking van de lift kunnen ze gemakkelijk al uw spullen naar beneden en naar boven brengen met behulp van de lift. De kans op val of andere schade is hierdoor minimaal. Uw bankstel, tafel, wasmachine en droger komen zonder probleem op de plek van bestemming. Indien nodig kunnen wij ook een ruit verwijderen en terugplaatsen als er geen groot genoeg opengaand raam is voor de spullen. Ook hierin hebben wij een ruime ervaring wat ervoor zorgt dat alles er weer prima bijstaat nadat wij aan uw woning gewerkt hebben.

Verhuizen in Amsterdam is gemakkelijk en snel met de verhuizer

Wij van Heboverhuizingen begrijpen als geen ander dat u er het liefst zo kort mogelijk over doet om alles te verhuizen. Om dit te realiseren werken wij volgens het een dag principe. Dit houd in dat wij vroeg beginnen met verhuizen en pas stoppen op het moment dat de gehele verhuizing klaar is. U kunt dus dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe woning met alle spullen er in. Mede door onze grote verhuiswagens kunnen wij snel van a naar b met al uw spullen.

https://heboverhuizingen.nl/