Wistjij
Vakantie

Visum aanvragen Turkije

Op reis naar Turkije
Wie is tegenwoordig nou nog nooit in Turkije geweest? Turkije is een aantrekkelijk vakantieland voor mensen die lekker en goedkoop van de zon willen genieten. In Turkije zijn prachtige stranden, mooie bezienswaardigheden gevangen met een rijke cultuur en historie. Turkije heeft ongeveer 74 miljoen inwoners, de meeste mensen wonen in grote steden. De rest van het land is dus niet zo dichtbevolkt. De temperaturen kunnen in de winter wel -35 graden oplopen tot 40 graden in de zomer. Zowel wintersport als een zomervakantie is dus mogelijk in Turkije.

Aankomst in Turkije
Het meest geschikte vervoermiddel om naar Turkije te gaan is toch het vliegtuig.
Wanneer u op het vliegveld aankomt is het belangrijk om te weten wat u moet doen.
Als u uit de terminal richting de bagageband loopt, moet u eerst door de paspoortcontrole heen. Alvorens de paspoortcontrole is het noodzakelijk om een visum te kopen. Het visum voor Turkije kunt u bij aankomst kopen voor 25 euro.

E-visum Turkije
Op het vliegveld moet u vaak lang in de rij staan om een visum te kunnen bemachtigen. Het Turkije visum is dan ook sinds kort online aan te vragen. De kosten voor het online aanvragen zijn € 24,95. Aanvragen van uw visum Turkije online is compleet veilig en simpel. De website maakt gebruik van een SSL-verbinding waardoor uw gegevens versleuteld zijn.

Wanneer u het visum online aanvraagt, moet u wat gegevens invullen, waaronder uw paspoortgegevens en NAW-gegevens. Vervolgens kunt u uw aanvraag laten controleren, zo worden eventuele fouten op het visum vermeden. Na dat uw aanvraag is gecontroleerd kunt u verder gaan naar de betaling. U heeft de keuze tussen iDeal of MisterCash

Na de betaling ontvangt u zo spoedig mogelijk uw visum, maar gegarandeerd binnen 24 uur.

Visum aanvragen Turkije