Leuke spullen voor je fiets

Wij Nederlanders fietsen er wat af. Van heel de wereld zijn wij de enige die zo vaak de fiets pakken. Maar waarom ook niet? Fietsen is gezond en vaak ben je in de stad nog sneller met de fiets dan met de auto. Daarnaast is fietsen ook nog eens beter voor het milieu en bespaar je brandstofkosten en dure verzekeringen. Reden genoeg dus om ook in de toekomst maar in je fiets te investeren!

Een Nederlander is eigenlijk weer heel anders dan al die andere aardbewoners. Zo vinden Nederlanders het bijvoorbeeld belangrijk en leuk om hun woning te voorzien van gezellige woonaccessoires, hun tuin sfeervol met tuinbeelden en mooie planten aan te leggen en hun auto elke week door de wasstraat te halen. Zo zijn echt niet alle aardbewoners hoor! Het gros interesseerd het niets hoe hun woning er van binnen en buiten uit ziet, laat staan de tuin….

Toeristen vinden het dan ook maar wat leuk om eens een blik bij ons Nederlanders naar binnen te werpen. Maar niet alleen dat, ze bewonderen ook onze fietsen. Want die zijn niet kaal en simpel zoals ze in andere landen meestal wel zijn… Nee, onze fietsen zijn onze pronkstukken. Die moeten leuk zijn! En dus versieren wij Nederlanders onze fietsen met fietsaccessoires.

We zorgen dat er een leuke, kleurrijke fietstas aan de achterzijde op de bagagedrager hangt, we zorgen voor leuke fietsstickers die we her en dier op het frame en de kettingkast plakken. We zorgen voor een van tafelzeil gemaakt zadelhoesje welke niet alleen het zadel droog houdt bij een regenbui, maar tevens de fiets personaliseert. Verder kiezen we voor een fietsmand of fietskrat voor de voorkant van de fiets en zoeken we een fietsbel die leuk bij de elementen van de andere fietsaccessoires passen. Tot slot, als finishing touch worden er nog enkele bloemenslingers gekocht en worden deze rond de fietsmand, het stuur en fietsframe gedraaid.

Fiets pimpen dat is leuk! En dat doen we graag. En de fietswinkels geven ons inspiratie genoeg. Heb jij onlangs ook nog je fiets gepimpt??


Voordelen van een verhuisbedrijf in Amsterdam inhuren

Verhuizen in Amsterdam is een hele opgave, alles inpakken en dan natuurlijk ook nog overbrengen. Het vergt veel dozen en enig sjouwwerk zeker met betrekking tot de vaatwasmachine, wasmachine, droger en natuurlijk de grote meubelen zoals banken en kasten. Als u hoog woont of hoog gaat wonen kan het lastig zijn de grote spullen op hun plek te krijgen. Soms is er immers geen lift voorhanden en zijn de trappen erg smal. Er zijn gevallen dat u er niet aan zult ontkomen om verhuisliften in te huren om de grote spullen via ramen de woning uit en/of in te krijgen. Natuurlijk brengt dit risico’s (vallen van de spullen) met zich mee. Mede hierom is het soms handig een verhuisbedrijf in te huren.

Verhuisbedrijf in Amsterdam

In Amsterdam zijn er natuurlijk veel verhuisbedrijven. Wij als verhuisbedrijf in Amsterdam bieden enkele voordelen welke goed van pas komen tijdens het verhuizen. Zo zullen wij alle spullen voor u verzekerd verhuizen. Mocht er ondanks onze expertise toch iets fout gaan, iets breken of zoek raken dan zijn uw spullen verzekerd en krijgt u gegarandeerd een vervanging. Wij begrijpen heel goed dat uw spullen kostbaar zijn voor u en zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw spullen omgaan. Schades komen vrijwel nooit voor en ook verlies is buitengewoon zelden aan de orde. Wij kunnen dozen verzorgen welke u kunt labelen zodat wij deze in de juiste ruimte voor u kunnen neerzetten bij het verhuizen. Grote meubels zoals kasten demonteren wij en monteren wij vervolgens op de plek van bestemming. Op deze manier hoeft u vrijwel niets zelf te doen.

Verhuisliften

Natuurlijk beschikken wij ook over verhuisliften welke u bemand kan huren. Doordat ons personeel goed op de hoogte is van de werking van de lift kunnen ze gemakkelijk al uw spullen naar beneden en naar boven brengen met behulp van de lift. De kans op val of andere schade is hierdoor minimaal. Uw bankstel, tafel, wasmachine en droger komen zonder probleem op de plek van bestemming. Indien nodig kunnen wij ook een ruit verwijderen en terugplaatsen als er geen groot genoeg opengaand raam is voor de spullen. Ook hierin hebben wij een ruime ervaring wat ervoor zorgt dat alles er weer prima bijstaat nadat wij aan uw woning gewerkt hebben.

Verhuizen in Amsterdam is gemakkelijk en snel met de verhuizer

Wij van Heboverhuizingen begrijpen als geen ander dat u er het liefst zo kort mogelijk over doet om alles te verhuizen. Om dit te realiseren werken wij volgens het een dag principe. Dit houd in dat wij vroeg beginnen met verhuizen en pas stoppen op het moment dat de gehele verhuizing klaar is. U kunt dus dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe woning met alle spullen er in. Mede door onze grote verhuiswagens kunnen wij snel van a naar b met al uw spullen.

https://heboverhuizingen.nl/

Checklist voor een bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vergt een grondige voorbereiding. Om u tijd en stress te besparen, helpt Keurmerkverhuizer, verhuisbedrijf Rotterdam, u met behulp van de volgende checklist. We hebben deze lijst verdeelt in de volgende vier onderdelen: 

  1. Zoek een geschikte bedrijfsruimte
  2. Bereidt de nieuwe bedrijfsruimte voor
  3. Tijdens de bedrijfsverhuizing
  4. Na de bedrijfsverhuizing

Zoek een geschikte bedrijfsruimte

De eerste stap is de zoektocht naar een bedrijfsruimte die voldoet aan uw noden. Denk hierbij aan de bereikbaarheid van het pand en de parkeerruimte, of aan de aanwezigheid van een receptie, bureauruimtes, vergaderruimtes en een keuken. Tijdens het eerste bezoek stelt u een inventarisatie op met de locatie van de stopcontacten, de aanwezigheid van airco en zonwering, de beveiliging en de brandbeveiliging, de locatie van de centrale verwarming en de aanwezigheid van een pantry en een koelkast in de keuken. Daarnaast onderzoekt u of verbouwingen aan het pand of grote aanpassingen aan de elektrische installaties nodig zijn. U onderhandelt de huurprijs per maand en legt een betalingstermijn vast, bijvoorbeeld maandelijks of driemaandelijks. Bovendien controleert u de extra kosten, zoals servicekosten, en de huurvoorwaarden, zoals de huurtermijn, de verlengingstermijn en de opzegtermijn. Daarnaast stelt u een projectcoördinator op die alvast de verhuizing voorbereidt. 

Bereidt de nieuwe bedrijfsruimte voor

De tweede stap is het voorbereiden van de bedrijfsruimte door het opstellen van een ruimtelijke indeling van het pand en het doorvoeren van aanpassingen. Geef elke kamer een functie, bijvoorbeeld kantoorruimte, vergaderruimte, keuken, kantine en opslagruimte. Daarna stelt u voor elke kamer een lijst op van de vereiste aanpassingen. Voorbeelden hiervan zijn de aanleg van extra stopcontacten, een telefoonaansluiting of een intercomaansluiting en het aanpassen van verlichting, toevoegen van raambekleding en het vervangen van vloerbekleding. Daarnaast legt u de inrichting vast en koopt u eventueel nieuwe spullen, zoals bureau’s, printers, telefoons en kasten. 

Tijdens de bedrijfsverhuizing

De derde stap is het opzeggen van de huurovereenkomst van het huidige pand en het uitvoeren van de verhuizing, onder leiding van de projectcoördinator. De projectcoördinator stelt een draaiboek op dat in chronologische volgorde de verhuis beschrijft en contacteert ons, verhuisbedrijf Rotterdam, voor het maken van afspraken. Het draaiboek legt voor elke afdeling enkele dagen vast voor het inpakken van alle spullen, geeft inpakinstructies zoals het coderen van de verhuisdozen, en vermeldt wie hiervoor verantwoordelijk is. Voor de demontage van het meubilair kan u van ons vakkundige ondersteuning aanvragen. Daarnaast leggen we samen met u een verhuisdatum vast voor elke afdeling. U organiseert voor het personeel een rondleiding in het nieuw pand en contacteert de buren van het nieuwe en het oude gebouw van de verhuizing. Vervolgens haalt ons bedrijf alle verhuisdozen bij u op en leveren wij dit bij het nieuwe bedrijfsgebouw. 

Na de bedrijfsverhuizing

Op aanvraag helpt Keurmerkverhuizer Rotterdam u bij de montage van het meubilair, zodat u optimaal kan starten op uw nieuwe locatie. Neem nu contact met ons op voor bijkomende vragen of een prijsindicatie via het contactformulier op www.keurmerkverhuizer.nl/contact/ of telefonisch op het nummer 010 – 751 1414.

Checklist voor een bedrijfsverhuizing

Goed advies bij een tractor kopen, zowel nieuw als tweedehands

Het kopen van een tractor, of dat nu nieuw of tweedehands is, doet u niet zomaar. Het is niet dat u even een brood bij de bakker gaat kopen. Er zijn een hoop specificaties om rekening mee te houden. Daarnaast zijn er nog allerlei verschillende modellen die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten werk. Welke tractor u het beste kunt kopen is dus geen eenvoudige beslissing. Gelukkig kunt u deskundig advies van Jan Peters & Zonen krijgen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Deze expert biedt al meer dan 35 jaar alle modellen van de MF tractor te koop aan. Deze ervaring maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van de toepassingsmogelijkheden en specificaties van alle MF tractoren die vandaag de dag op de markt zijn.

Bij de expert staat altijd een MF tractor te koop die past bij uw wensen!

Wanneer u een tractor gaat kopen zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden. Gaat u de tractor nieuw of tweedehands kopen? En gaat u de tractor vooral gebruiken voor landbewerking of voor lichter werk, bijvoorbeeld in de fruitteelt? Wat is uw budget? Heeft u nu al een tractor of gaat u er voor de eerste keer een kopen? Dit zijn allemaal vragen waarvan het antwoord uw uiteindelijke keuze bepaald. Kom daarom eens langs bij Jan Peters & Zonen voor een advies op maat. Deze expert in Dreumel heeft alle modellen van de Massey Ferguson tractor te koop staan en heeft ook regelmatig tweedehands modellen in de aanbieding.

Tractor kopen? Kom hem helemaal in het nieuw bekijken bij de experts

Wilt u een tractor kopen, kom hem dan eens helemaal in het nieuw bekijken bij de expert. Bij Jan Peters & Zonen kunt u langskomen, op afspraak, om het aanbod van nieuwe tractoren te bekijken. Hier worden alle modellen van de wereldberoemd MF tractor te koop aangeboden. Door langs te komen kunt u niet alleen een indruk opdoen van het aanbod. U kunt ook om advies vragen aan de professionals die hier werkzaam zijn. Deze tractoren worden hier al 35 jaar verkocht en het personeel is daardoor uitstekend op de hoogte van de specificaties van ieder model. Kom snel langs!

Goed advies bij een tractor kopen, zowel nieuw als tweedehands


Tagged with

Veilig werken met een omsnoeringsmand

Werkt u regelmatig met een omsnoeringsband? Dan kunt u deze het beste aanschaffen bij een echte specialist op dit gebied. Waarom? Bij de specialist bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Een omsnoeringsmachine wordt dan ook in diverse soorten industrieën gebruikt, u kunt hierbij denken aan een grote verscheidenheid. Denk aan de transportsector, maar ook de maritieme sector. Daarnaast wilt u zelf ook wel een bepaalde kwaliteit van de omsnoeringsband die u aanschaft. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart bepaalde producten kan laten vervoeren zonder dat u zichzelf druk hoeft te maken over het feit of dit wel op een juiste wijze gaat.

Diverse maten voor uw omsnoeringsband

U heeft heel wat te kiezen als u omsnoeringsband gaat aanschaffen. Dat blijkt maar weer uit het ruime aanbod van de specialist. U kunt omsnoeringsband in diverse soorten en maten aanschaffen bij een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. Er zijn dan ook diverse soorten en maten aanwezig bij een specialist op het gebied van de aankoop van deze desbetreffende producten. Dit zorgt er mede voor dat het soms wel verstandig is om in zee te gaan met de diensten en service van een professional. Zij kunnen u met het nodige advies helpen en zorgen ervoor dat u precies de juiste maat krijgt voor uw gewenste omsnoeringsband. Dit zorgt ervoor dat u met een goed gevoel terug kan kijken naar de diensten van zo een specialist, denk hierbij bijvoorbeeld aan Fixpack.

Veilig uw spullen of materiaal vervoeren met omsnoeringsband

Vindt u ook dat veiligheid het allerbelangrijkste is? U wilt immers niet onnodig risico lopen als u materiaal of bepaalde spullen gaat vervoeren. Om zeker te weten dat het vervoeren van materialen veilig gebeurt, is het aan te raden een speciale omsnoeringsband voor transportmateriaal te gebruiken. Zodoende kunt u gemakkelijk pallets of andere grote vrachten insnoeren. Wanneer dit op dagelijkse basis gebeurd is het zeker raadzaam om misschien een omsnoeringsmachine aan te schaffen als bedrijf. Dit bespaart natuurlijk heel veel tijd en logischerwijs is tijd ook geld. U bent dan ook altijd wel goedkoper uit. Deze producten kunt u aanschaffen bij een specialist zoals Fixpack. Zij kunnen u voorzien in uw omsnoeringsmachine of omsnoeringsband.

Veilig werken met een omsnoeringsmand


Tagged with

Kies voor goede nieuwe autobanden: veiligheid voorop

Kies voor goede nieuwe autobanden. De veiligheid staat immers voorop. Het is dan ook aan te raden de banden bij een specialist te kopen, zoals Pneus Online. Hier bent u verzekerd van kwaliteit. Waarom zou u nieuwe autobanden aanschaffen bij Pneus Online en laten monteren? Wat zijn daar de voordelen van? Allereerst is het duidelijk dat het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk vergroot. Versleten banden hebben veel minder grip op de weg en vergroten de kans op een klapband. Nieuwe autobanden zorgen dus voor een betere wegligging, verhoogde veiligheid en een beter rijgedrag mits de banden een juiste bandenspanning hebben. Als u kiest voor all weather banden, dan krijgt u nog extra voordeel. U hoeft dus geen aparte set winterbanden aan te schaffen en u hoeft niet elk seizoen weer banden te laten verwisselen.

Juiste bandenspanning voor autobanden

Om de veiligheid van autobanden te handhaven, is het van belang dat de banden een juiste bandenspanning hebben. Is de spanning te laag of juist te hoog, dan komt het wel eens voor dat uw auto meer brandstof verbruikt en de banden sneller slijten. Daarnaast hebben ze minder grip op de weg en vergroot het de kans op een klapband. Banden met een goede bandenspanning hebben betere wegligging, rijden comfortabeler en zuiniger en zorgen voor een beter remgedrag. Pneus Online biedt u graag advies op maat over hoe u de bandenspanning kunt achterhalen en hoe vaak u dit dient te controleren voor een optimale veiligheid.

Autobanden geschikt voor alle seizoenen

Wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt, dan is het vaak aan te raden om uw autobanden te wisselen. Er zijn autobanden beschikbaar die speciaal op de zomer en de winter zijn afgestemd. Door deze zomer- en winterbanden te plaatsen in het desbetreffende seizoen vergroot het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk. Daarnaast zijn er ook all weather autobanden beschikbaar. Deze kunnen het hele jaar door onder de auto geplaatst worden. Elk seizoen kan met deze banden gereden worden. Bij Pneus Online vindt u al deze banden en heeft u keuze uit wel 8 miljoen verschillende soorten autobanden. Veiligheid tijdens het rijden is van groot belang!

Kies voor goede nieuwe autobanden: veiligheid voorop


Tagged with

Taxi Cromvoirt

Taxi Cromvoirt

Zoekt u een taxi in Cromvoirt en omgeving Den Bosch? Taxi Cromvoirt brengt u van van deur tot deur in heel ‘s-Hertogenbosch. Wij hebben vakkundige, betrouwbare taxichauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service en stiptheid staat bij ons centraal. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de taxi den bosch. Ook voor groepsvervoer, Schiphol-taxi en zakelijk contract-vervoer staan wij u van dienst.

Wij doen ons uiterste best om u een uitstekende service te verlenen. Zo wordt u rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd. Taxi Centrale Cromvoirt brengt u direct van uw huis/hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Amsterdam Schiphol Airport tegen zeer scherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt.

De wagens van Taxi Service Cromvoirt zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer in Cromvoirt en omgevingCromvoirt. Zowel voor- als achterin is de wagen voorzien van hoofdsteunen en leesverlichting, zodat u ook achterin verzekerd bent van optimaal comfort en ook ’s avonds ongestoord kunt werken. Om het comfort te verhogen zijn al onze wagens voorzien van een automatische transmissie, airconditioning en telefoon, alsmede geavanceerde GPS-navigatiesystemen welke de chauffeurs ondersteunen bij het bepalen van de meest optimale route.

Taxi Cromvoirt


Tagged with

GoedkoopVerhuizen als jouw verhuisservice

Een verhuizing is vaak een nieuw begin in je leven. Een nieuwe plaats, nieuwe mensen ontmoeten, misschien een nieuwe baan: veel zaken zullen jouw aandacht vragen. Hulp bij het verhuizen is dan zeker geen zinloze luxe. GoedkoopVerhuizen ontneemt jouw deze zorgen. Het verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen staat bekend om het gemak, de garantie en een gratis extra service. Wij beschikken over een breed netwerk van erkende verhuizers en een uitstekende verhuisdienst regel jij de verhuizing online! Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen doen. Lees hieronder meer!

De vakkundige verhuizer

De Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen zijn niet alleen actief in jouw omgeving, maar behalve dit ontzorgd GoedkoopVerhuizen je meer. Denk aan het mee verhuizen van je energie- en kabelabonnementen,  het werken met transparante, vaste verhuisprijzen, een aanbetalingsgarantie en een volledige verzekering. Ook zal je er zeker van zijn niks te vergeten als je onze verhuischecklist gebruikt. Voor, tijdens en na de verhuizing zijn zo alle verhuiskwesties het verhuizen voor jou overzichtelijk te houden. Weet je al dat je gaat verhuizen, maar heb je verder nog niets specifieks bekeken? Onze checklist voor het verhuizen leidt je stap voor stap door je verhuizing, van begin tot eind. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!  

Maak gratis een exacte verhuisberekening

Het is logisch dat je wil weten wat je verhuizing zal gaan kosten. Op de website van GoedkoopVerhuizen kun je gratis een exacte berekening laten maken van je verhuiskosten, binnen 15 minuten. Ook vind je op de site van GoedkoopVerhuizen geld- en tijdbesparende tips. Verder is in de Verhuiswinkel alles te vinden wat je nodig hebt voor een zorgeloze verhuizing. Nog liever vandaag dan morgen verhuizen? Via de website van GoedkoopVerhuizen kan je snel en voordeling jouw verhuizing te boeken!

Opslag bij jouw verhuizing

GoedkoopVerhuizen verzorgt ook eventueel de inboedelopslag. Wil je een tijdelijke opslagruimte huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al jouw inboedels en andere persoonlijke bezittingen veilig opslaan in flexibele, veilige en schone opslagruimtes, zo lang en waar je maar wilt. Een tijdelijke opslagruimte huren of opslag voor je inboedel regelen is via GoedkoopVerhuizen dan ook zo gedaan.

Jouw verhuizing, onze zorg!

 

GoedkoopVerhuizen als jouw verhuisservice


Tagged with