Wistjij
Image default
Dienstverlening

Verschillende categorieën naamborden bij Naambordkopen.nl

Het team van naambordkopen.nl heeft zijn assortiment naamplaten en huisnummers netjes in groepen verdeeld. Dit maakt het zoeken naar dat ene – voor u perfecte – naambord een stuk eenvoudiger!

Dit zijn een paar populaire categorieën op naambordkopen.nl:

-met de hand gegoten cottage naambord;
-email naamborden;
-glaslook plaat;
-nostalgisch uithangbord.

Altijd zichtbaar: bordjes met ledverlichting of werkbaar op zonne-energie

Zoekt u een bord dat dag en nacht goed zichtbaar is? Er zijn twee opties: naamborden die op zonne-energie werken en borden met ledverlichting. Laatstgenoemde platen zijn gemaakt van duurzaam acryl. Het zijn doorzichtige naamborden met de tekst in een van deze kleuren: blauw, geel / oranje, groen, rood, roze, warm wit, wit. De led-borden zijn in meerdere maten leverbaar waaronder 30 bij 20 cm, 25 bij 20 cm, 25 bij 15 cm, 20 bij 20 cm en 20 bij 15 cm. In alle gevallen is er meer dan voldoende ruimte voor zowel uw naam (en eventueel de voornamen) als het huisnummer. Het plaatsen van naam en nummer gebeurt aan de achterkant. Letter voor letter en cijfer voor cijfer wordt de door u opgegeven tekst in het acryl gegraveerd. Dit is precies werk, er komt een professionele graveernaald aan te pas. Qua lettertype bent u vrij. De volgende fonts worden vaak gekozen: Arial, Comic Sans MS en Times New Roman. Als u dit naambord bestelt, krijgt u er een 12 Volt omvormer en RVS bevestigingsmateriaal bij geleverd.

Naamplaten op zonne-energie worden ook wel solar borden genoemd. Voordeel ten opzichte van de led-platen is dat u geen draden hoeft aan te leggen. De automatisch opladende batterij zit in het bord verwerkt. Het bord licht vanzelf op zodra het donker wordt. De borden zien er modern uit. De post- en pakketbezorgers zullen uw adres zeker weten te vinden met een solar verlicht naambord aan de gevel. Een tip voor iedereen die een bedrijf / praktijk aan huis heeft en ook af en toe ’s avonds klanten / cliënten ontvangt: bestel een solar bord met daarop de naam van uw firma. U bent goed vindbaar én u maakt gratis reclame.

 

https://naambordkopen.nl/