Wistjij

Alweer lijmspray dat uithard, is er een alternatief?

Deze week wilt u met uw doe-het-zelf-project beginnen en u wilt een goede en praktische lijm kopen. U vindt een compressor systeem luidruchtig en onhandig met zijn lijm afval. U denkt aan lijm uit een blik. Hiervoor heeft u een kwast nodig om lijm op het oppervlak aan te brengen, maar dan krijgt u weer te maken met lijmafval dat uithard. U ziet het werk niet meer zitten. Gelukkig bestaat er nu lijmspray in een spuitbus of drukvat.

Een lijmspray is vochtbestendig en u kunt deze zowel eenzijdig of tweezijdig aanbrengen. Het kan op een schone en snelle wijze aangebracht worden. Het heeft een hoge plakkracht en het lijm wordt gelijkmatig verdeeld. Er zijn lijmsprays die geschikt zijn voor het tijdelijk of permanent lijmen van verschillende soorten materialen zoals folies, karton, hout, textiel, papier en verschillende plasticsoorten. Het is een handige product voor al uw lijm werkzaamheden en klussen. Zorg wel altijd ervoor dat de lijmspray geschikt is voor het materiaal dat u wilt plakken, want niet alle lijmspray is geschikt voor bijvoorbeeld PVC materialen. U kunt kiezen tussen spuitbussen met een inhoud van 200ml, 500ml en 750ml.

Wanneer u lijmspray wilt gebruiken, is het handig om het spuitbus goed te schudden. Houd deze schuin ongeveer 90° graden ten opzichte van het oppervlakte waar u lijm wilt aanbrengen. Als u het te schuin houdt, merkt u dat er geen goede lijm straal meer wordt uitgespoten. Heeft u een grotere klus, koop een drukvat. Het bevat meer lijm. Een drukvat heeft een spuit slang en spuitpistool die u moet aansluiten. Wanneer je de kraan van het drukvat openzet, vloeit de lijm in de slang en kunt u beginnen spuiten. Als u klaar bent, doet u het spuit pistool op slot tot de volgende keer. Bij beide systemen verliest u geen lijm, want ze worden leeggespoten.

Alweer lijmspray dat uithard, is er een alternatief?

Aluplast is gelijk aan kwalitatieve aluminium ramen en deuren

Dat raamprofielen belangrijk zijn bij het isoleren van je woning, dat is al lang duidelijk. Kwalitatieve ramen en deuren kunnen dan ook stevig je energierekening drukken. Bij raamwinkel.be vind je die profielen. Ze hebben er onder meer het toonaangevende merk Aluplast. Aluplast heeft heel wat kwalitatieve aluminium raamprofielen in de aanbieding en bovendien koop je ze aan fabrieksprijzen.

Aluplast voor de zelfplaatser

Ben je iemand met gouden handen en ben je niet bang om zelf je ramen en deuren te installeren, dan kan je bij raamwinkel.be echte koopjes doen. Je vindt er immers zeer voordelige ramen en deuren. Naast Aluplast hebben ze er ook een heleboel andere topmerken, die stuk voor stuk bijzonder scherp geprijsd zijn. Bij raamwinkel.be mikken ze op de zelfplaatser. Omdat ze geen dure showrooms hebben kunnen ze de prijzen stevig drukken.

Ben je dus op zoek naar betaalbare aluminium, kunststof of pvc ramen en deuren, neem dan zeker eens een kijkje op de site. Check ook zeker het aanbod van Aluplast eens.

Kies voor Aluplast

Waarom je zou kiezen voor Aluplast ramen en deuren? De profielen van Aluplast zijn bijzonder energie-efficiënt en isoleren voortreffelijk. Op langere termijn ga je er dus geld mee besparen. Daarnaast zijn ze ook bijzonder esthetisch en is de keuze enorm. Door steeds te innoveren worden de proflelen van Aluplast ook steeds beter. Als je weet dat ze bijzonder stevig zijn en uiterst betaalbaar, dan weet je meteen waarom heel veel klanten van raamwinkel.be kiezen voor de aluminium ramen en deuren van Aluplast. Het gaat trouwens om een Duits bedrijf en we weten allemaal dat Duitsers belang hechten aan uitmuntende kwaliteit.

Bestel vandaag nog je aluminium ramen en deuren

Nood aan een gratis offerte? Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op raamwinkel.be. Je vindt er ontelbare ramen en deuren van topmerken als Aluplast. Vergelijk gerust de prijzen met deze van reguliere winkels. Ben je niet handig? Weet dan dat de ramen ook geplaatst kunnen worden door de professionals van raamwinkel.be zelf. Dit kost iets meer, maar je bent dan wel zeker van een piekfijne plaatsing. Laat je vandaag nog overtuigen door het aanbod van raamwinkel.be en tik spotgoedkoop je ramen en deuren op de kop.

Aluplast is gelijk aan kwalitatieve aluminium ramen en deuren


Tagged with