Wistjij

Tiny House als grootse vakantiebeleving in Twente

Je kunt er niet omheen dat Nederland een grote woningnood kent. Mede vanwege het tekort aan woningen zijn tiny houses in rap tempo erg populair geworden. Inmiddels zijn het niet alleen meer woningzoekenden die het tiny house hebben ontdekt. Ook als vakantiehuisje doen tiny houses het goed.

Ergens is het gek dat het tiny house niet veel eerder massaal als vakantiebestemming werd ontdekt. Een tiny house is meestal 40-50 vierkante meter groot (soms kleiner). Voor stellen is dit ruim genoeg, maar niet iedereen kan op zo’n klein oppervlakte wonen. Maar voor een vakantiehuisje is dit formaat echt perfect!

In Twente zijn verschillende tiny houses te huur als vakantiebestemming. Elk tiny house heeft zijn eigen sfeer en karakter, maar er zijn ook overeenkomsten: alles is erop gericht jullie verblijf zo fijn mogelijk te maken. Dat betekent dat je erop mag vertrouwen dat je tiny house alles heeft wat je nodig hebt. Nee, geen Amerikaanse koelkast en ook geen walk-in closet. Maar alles wat je écht nodig hebt is aanwezig. Het grappige is, doordat je minder spullen hebt, gaat je aandacht vanzelf naar wat écht belangrijk is: je reisgenoten.

Tiny house: bewuster vakantie vieren

Wellicht is dat een van de mooiste dingen van een tiny house, of dat nu in Twente staat of elders. Een tiny house is een bewustere manier om ergens te verblijven. Dat komt deels voort uit de oorsprong; tiny houses waren eerst vooral een manier om duurzamer te leven en te wonen.

Het tiny house past ook perfect in de trend van minimalisme. Deze stroming heeft als uitgangspunt dat je alles wat overbodig uit je leven verwijdert, waardoor je tijd en energie overhoudt voor de belangrijke dingen in het leven. Doordat je niet door allerlei prikkels wordt afgeleid ben je in een tiny house veel bewuster in het hier en nu.

Romantisch

Wil je romantisch genieten van elkaar? Boek dan een tiny house in Bossem. Dankzij de sterrenkoepel heb je, gewoon vanuit bed, vrij uitzicht op de sterrenhemel boven Twente. Of geniet samen van het uitzicht over het Twentse coulissenlandschap met tiny house De Bosuil bij de Holtweijde. Dit tiny house is perfect om tijdens je verblijf in Twente lekker van elkaar te genieten.

De leukste tiny houses in Twente

Heb je zin gekregen om tiny house in Twente te boeken? Goed zo! We verwelkomen je graag en hebben het boekingsproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Ga gewoon naar www.visittwente.nl en kies je favoriete tiny house. Als het je gelukt is te kiezen (dat kan nog best lastig zijn) boek je jullie verblijf in een paar muisklikken. Niet via allerlei tussenpersonen, maar gewoon bij de verhuurder zélf.

Tot snel, in je tiny house in Twente.


Wistjij

Trekkershutten in Overijssel

Back-to-basics, dat is voor veel mensen de aantrekkingskracht van kamperen. Door er een week (of langer) op uit te trekken en een eenvoudiger leven te leiden kun je inderdaad helemaal tot rust komen. Maar je hoeft niet gelijk in een simpel tentje te slapen. De verschillende trekkershutten die je in Overijssel vindt bieden je de rust van eenvoud, maar dan met alle comfort.

Van basic tot super-de-luxe Trekkershutten

De ene trekkershut is de andere niet. Is voor de een basic trekkershut meer dan genoeg, de ander wil het maximale comfort en kiest voor glamping. Sommige van onze gasten willen privé sanitair, terwijl anderen het geen probleem vinden om gebruik te maken van een gemeenschappelijk toiletgebouw.

Wat je voorkeur ook is (en wat je budget ook toelaat), ook voor jullie staat een trekkershut klaar op een van de betere campings van Overijssel.

Waar in Overijssel staan de trekkershutten?

In Overijssel staan trekkershutten op campings, vakantieparken en op bungalowparken. Daardoor heb je ook wat te kiezen als het gaat over de faciliteiten waar je van kunt genieten.

Prachtige omgeving

De grootste troef die de aanbieders van trekkershutten kunnen spelen zijn natuurlijk niet de huisjes zelf. Je komt niet naar Overijssel vanwege een huisje, maar vanwege de omgeving. Overijssel is het mekka voor de liefhebber van natuur en cultuur. Het Vechtdal, Nationaal Park de Weerribben-Wieden en de vele landgoederen verleiden je tot eindeloze wandel- en fietstochten. Andere dagen kun je jezelf helemaal onderdompelen in de historische Hanzesteden Elburg,Hasselt, Hattem en Zwolle.

Hoe die perfecte trekkershut te vinden?

Wil jij ook overnachten in een of meerdere trekkershutten in het prachtige Overijssel, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen nood. Begin gewoon op www.visitoost.nl en blader door onze selectie. Gebruik de filters om alleen de trekkershutten in Overijssel te vinden die aan jullie specifieke wensen voldoen. Zo ontdek je heel snel de trekkershut die perfect past voor jullie romantische weekend, of juist de zomervakantie met het hele gezin. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is boeken zó gepiept en kan de voorpret beginnen.


Wistjij

Fietsen in Nederland

Stap jij graag op de fiets in Nederland? Dan is een vierdaagse fietsvakantie in Oost-Nederland een leuke aanrader. In ons eigen land valt nog zoveel moois te ontdekken. Je ontdekt ons land nog beter door gewoon eens op de fiets te stappen. Vanaf je eigen fiets kan je op je gemak de omgeving ontdekken en langs de mooiste plekjes fietsen. Je hoeft dus eigenlijk helemaal niet naar een tropische bestemming af te reizen. In ons eigen land is het namelijk heerlijk vertoeven. Op de fiets kan je de mooiste plekjes ontdekken en genieten van de prachtige natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld. Je kan zo heerlijk fietsen in Nederland in je eigen tempo. Maak je er meteen een fietsvakantie van? Dan regelen wij alles van A tot Z op de route. Zo verzorgen we de fietsen en brengen we je bagage alvast naar het volgende hotel. Je hoeft dus nergens naar om te kijken en je kan heerlijk genieten op de fiets.

Vierdaagse fietsvakantie geeft echt een goed beeld van ons eigen land

Blijf je dit jaar lekker in eigen land? Met een Vierdaagse fietsvakantie in Oost-Nederland weet je pas echt wat genieten is. Op de fiets kan je heerlijk genieten van de prachtige natuur en zien wat het oosten van ons land te bieden heeft. Ons land heeft namelijk meer te bieden dan je ooit gedacht had. Met een vierdaagse fietsvakantie in Oost-Nederland is het heerlijk genieten op de fiets. Je kan ons eigen land nog beter leren kennen vanaf je eigen fiets of één van onze leenfietsen. Ga ook eens fietsen in Nederland en ontdek het zelf!Tagged with
Wistjij

Veilig rendement behalen uit uw vermogen door in vastgoed te investeren

Vindt u het vervelend dat uw vermogen steeds minder rendement opbrengt als het bij de bank staat? Bent u op zoek naar veilige manieren om te investeren, waarbij u een gegarandeerd rendement ontvangt? Center Parcs Vastgoed heeft de oplossing voor u: investeren in recreatief vastgoed. Duizenden investeerders zijn u al voorgegaan en hebben geïnvesteerd in de vakantieparken van Center Parcs. Deze experts hebben jarenlange ervaring in recreatief vastgoed én toeristisch management, waardoor u verzekerd bent van deskundige begeleiding en advies wanneer u ervoor kiest om in vastgoed te investeren. Hieronder zetten we de voordelen graag voor u uiteen.

Ontdek de voordelen van recreatief vastgoed bij Center Parcs

Center Parcs Vastgoed geeft zes duidelijke redenen om in recreatief vastgoed op hun parken te investeren. Allereerst is Center Parcs een zeer sterk merk en heeft zich de laatste jaren geprofileerd als duurzaam vakantiepark door heel Europa. Daarnaast ontvangt u professionele begeleiding omdat deze professionals al jaren ervaring hebben met toeristisch management en recreatief vastgoed. Niet geheel onbelangrijk is de derde reden: een vast rendement van 4,5% gegarandeerde huur of 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet. Bovendien ontvangt u dit voor een langjarige periode van circa 15 jaar. Ten vijfde ontvangt u gegarandeerd rendement, ongeacht de bezetting. De laatste reden om te kiezen voor investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is het zorgeloze beheer – u heeft geen omkijken naar onderhoud, exploitatie en leegstand.

Vraag het portfolio aan en maak een afspraak met de adviseur

Bent u overtuigd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed? Dan is het mogelijk om een duidelijk portfolio aan te vragen waarin alle beschikbare recreatiehuisjes staan, zowel in Nederland als in het buitenland. Wacht niet langer om contact op te nemen en maak direct een afspraak met een van de financieel adviseurs bij Center Parcs Vastgoed. Behaal een hoog rendement op uw vermogen zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.  

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/


Tagged with
Wistjij

Wat te doen in Volendam?

Wat te doen in Volendam? Het is iets wat iedereen zich wel afvraagt die bijvoorbeeld tijdens zijn of haar vakantie een uitstap of een verblijf heeft gepland in Volendam. Gelukkig kan er worden vastgesteld dat er in Volendam behoorlijk veel te beleven valt. Het is dan ook niet voor niets dat bijzonder veel mensen er elk jaar opnieuw voor kiezen om naar deze plaats af te reizen. Ben jij ook benieuwd naar alle toeristische hoogtepunten die je kan beleven tijdens een verblijf in het prachtige vissersdorp Volendam? Lees dan zeker even deze pagina grondig door.

            Algemene kennismaking met Volendam

Laat ons in eerste instantie even een algemeen beeld schetsen van wat je in het Nederlandse Volendam allemaal kan verwachten. Allereerst zal namelijk blijken dat je er eigenlijk het hele jaar door van alles kan beleven. Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen in de gezellige jachthaven, maar is het daarnaast ook mogelijk om een boottochtje te maken naar Marken. Nog een andere mogelijkheid die veel mensen wel leuk vinden is zich laten fotograferen in een traditionele Volendammer klederdracht. Zou je graag meer te weten willen komen over de geschiedenis van Volendam? In dat geval is het een aanrader om ervoor te kiezen om een bezoek te brengen aan één van de verschillende musea die je hier terug kan vinden. Met deze eerste kennismaking is de vraag “Wat te doen in Volendam” ongetwijfeld reeds deels beantwoord, maar het spreekt voor zich dat we nog meer voor jou in petto hebben.

            Welke bezienswaardigheden ontdekken in Volendam?

Je zal tijdens een bezoek aan Volendam kunnen vaststellen dat er verspreid over deze plaats tal van verschillende bezienswaardigheden zijn terug te vinden. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het in dit gezellige vissersdorpje eveneens een mogelijkheid om een uitstap te ondernemen naar de omgeving. Enkele van de zaken die echt ongelofelijk leuk zijn om te doen in Volendam en omgeving zijn de volgende:

 

  • Breng een bezoek aan één van de verschillende musea en kom meer te weten over de historie van Volendam, de traditionele klederdracht en de Volendamse kaas;
  • Ga mee aan boord van de Volendam – Marken Express en maak in een half uurtje tijd een uitstap naar het dorpje Marken;
  • Maak een wandeling door Het Doolhof en door de Oude Kom;

 

Naast bovenstaande zal je kunnen vaststellen dat je in Volendam ook nog eens op een bijzondere manier kan verblijven. Dit kan onder meer gebeuren in het bekende kunstenaars hotel Spaander. In ieder geval benadrukt bovenstaande eens temeer dat er in Volendam eigenlijk altijd wat leuks te beleven en te ondernemen valt.

            Een fijne en gezellige bestemming het hele jaar door

Ondertussen is de vraag “wat te doen in Volendam” ongetwijfeld voor de meeste mensen wel grotendeels beantwoord. Een bijkomende vraag die veel mensen zich echter nog stellen heeft te maken met de beste periode om een bezoek te brengen aan dit vissersdorp. In principe kan dat zonder probleem het hele jaar door gebeuren. Uiteraard spreekt het voor zich dat elk seizoen over diens eigen, specifieke charmes beschikt, maar Volendam is altijd een geweldige plaats om te vertoeven. Het mag dan ook duidelijk zijn, heb je nog geen bestemming gekozen voor je volgende uitstapje? Dan kan Volendam zeker het overwegen waard zijn!

 

Meer informatie over gratis parkeren in Volendam, vind je hier.Tagged with

Beleef Sri Lanka door middel van een rondreis

Bent u ook zo benieuwd naar de parel van de Indische Oceaan? Dan is het doen van een rondreis door Sri Lanka echt een goed idee voor u! Deze locatie is een erg populaire bestemming voor een reis. Ontdek de prachtige en gevarieerde natuur van dit eiland ter grootte van de Benelux met eigen ogen. Gaat u voor de ongerepte stranden of toch voor de theevelden in de bergen? Natuurlijk moet u ook een bezoek brengen een het regenwoud van Sinharaja en de prachtige vlaktes van het Yala National Park. Wat voor rondreis u ook wilt maken door Sri Lanka, Original Asia uit Zevenhuizen helpt u hier graag bij.

Laat een reis voor u organiseren

Original Asia is dé partner voor u als u een rondreis wilt maken door prachtige gebieden in Sri Lanka, maar ook Bali en andere locaties. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het samenstellen van verschillende soorten reizen. Denkt u hierbij aan gezinsreizen, familiereizen maar ook huwelijksreizen. Geen reis is te lastig voor dit bedrijf. Laat aan de deskundige medewerkers weten wat u voor ogen heeft en zij gaan direct voor u aan de slag. Zij zorgen ervoor dat al uw wensen en eisen worden verwerkt in uw rondreis door Bali of een andere locatie.

Laat u inspireren door alles wat er mogelijk is

Kunt u nu al niet meer wachten om op rondreis te gaan door Bali, Sri Lanka of een andere locatie? Dat is zeer begrijpelijk. Er zijn namelijk zo ontzettend veel mooie plekken om te ontdekken. Of u nu voor een rustige of avontuurlijke vakantie gaat: Original Asia uit Zevenhuizen staat voor u klaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is en voorzien u van persoonlijk advies.Tagged with
Wistjij

Logeren bij de boer in Zeeland? Hier vindt u alle rust in een prachtige omgeving

Heeft u wel eens gedacht aan logeren bij de boer in Zeeland? Geniet dan van een heerlijk ontspannende tijd bij Appartement de Graanzolder! Hier verblijft u in een prachtig en comfortabel appartement op de zolder van een oude graanschuur, een originele manier om er eens lekker tussenuit te gaan. Bovendien is de omgeving waar u overnacht ideaal voor een ontsnapping aan het dagelijkse leven, want het boerenland biedt precies de rust die u en uw gezelschap nodig hebben. U heeft hier bovendien de mogelijkheid om mee te draaien en kennis te maken met het boerenleven. Denkt u bijvoorbeeld aan het voeren van de dieren en een ritje maken op de tractor.  

Op een comfortabele manier logeren bij de boer in Zeeland

Tom en Angelé Mocking wonen sinds 1997 in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Zij beheren een melkveebedrijf en een kapsalon en verbouwen gras en maïs voor hun eigen koeien. Wanneer u graag een keer wilt logeren bij de boer in Zeeland, bieden zij daarvoor de ideale mogelijkheid. Het appartement bevindt zich op de zolder van hun graanschuur en is op zo’n manier ingericht dat u van alle gemakken voorzien bent. U maakt hier bijvoorbeeld gebruik van een magnetron, oven, elektrische kookplaat en zelfs een vaatwasser. Ook de badkamer is luxe ingericht en u kunt gebruikmaken van de televisie en gratis WiFi. Sta op met het kraaien van de haan en help mee met het melken van de koeien, melk geven aan de kalfjes en nog veel meer.

Ontdek al het moois van het boerenleven

Wilt u graag met uw familie of vrienden logeren bij de boer in Zeeland? Bij Appartement de Graanzolder ontvangen ze u graag met veel gastvrijheid. Op de website kunt u eenvoudig uw reservering plaatsen. Ook neemt u eenvoudig contact op met de eigenaren om uw vragen te stellen over het verblijf en alle mogelijkheden die zij bieden. Kies voor een onvergetelijk verblijf in een prachtige omgeving en maak kennis met al het moois van het boerenleven!

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/


Tagged with

Het perfecte hotel voor uw verblijf in vestigingsstad Sluis

Sluis is een prachtige vestigingsstad in Zeeuws-Vlaanderen. Letterlijk gelegen op de grens met België is verblijven in een hotel in Sluis de perfecte gelegenheid om de kust in zowel Zeeland als de Belgische provincies Oost- en West-Vlaanderen te verkennen. Enkele bekende badplaatsen liggen op een steenworp afstand van Sluis. Denk hierbij aan Cadzand (NL), Breskens (NL), Knokke-Heist (BE) en Blankenberge (BE). Vooral Knokke-Heist is bekend als een van de Belgische kustplaatsen waar luxe centraal staat. Door te kiezen voor een hotel in Sluis hoeft u geen hoofdprijs te betalen voor een prettig verblijf, maar heeft u wel de mogelijkheid om naar al deze unieke badplaatsen te gaan. Ook heeft Sluis zelf genoeg bezienswaardigheden, zoals het enige Nederlandse belfort en de rijke nautische geschiedenis die u terugziet in de oude Wallen van Sluis. Met andere woorden: genoeg te beleven ‘Sluus’.

Een hotel met een restaurant waar u heerlijk kunt eten

Als u op zoek bent naar een prachtig hotel in Sluis dat karakter uitstraalt, dan is Rivers Hotel & Restaurant de perfecte keuze voor uw verblijf. De luxe ingerichte kamers hebben een adembenemend zicht over het water waardoor de rijke geschiedenis van Sluis zo uw hotelkamer indrijft. Naast dat u in dit hotel kunt overnachten op de zachte bedden, heeft u ook de mogelijkheid om hier te eten of een drankje te doen voor het slapengaan. De heerlijke gerechten zijn samengesteld op basis van seizoensingrediënten en vers klaargemaakt – dat proeft u! Van cocktails tot écht Zeeuwse hoofdgerechten en van een zalig dessert tot een smaakvolle café au lait gemaakt van verse koffiebonen – alles wat u hier eet of drinkt heeft een rijke, volle smaak.  

Boek nu uw verblijf!

Of u nu een langdurig verblijf voor bijvoorbeeld uw zomervakantie wilt boeken bij dit hotel in Sluis of juist een last-minute overnachting tijdens een weekendje weg, u bent altijd gegarandeerd van ultiem comfort. Boek uw verblijf via het reserveringssysteem op de website of neem contact op. De contactgegevens van Trivers Hotel & Restaurant zijn tevens te vinden op de website.

https://rivers.nl/


Tagged with

Met een goede campingstoel brengt u comfortabel uw vakantie door

Eindelijk: we kunnen weer gaan kamperen! Het zomerse weer is aangebroken en mensen trekken massaal naar de leukste plekken om daar hun vakantie door te brengen. Echter is er wel het een en ander nodig om uw kampeervakantie goed door te komen. Slaap in een caravan of in een knus tentje om vervolgens in de ochtend zelf uw ontbijtje te maken. Dan wilt u natuurlijk wel in een comfortabele stoel ploffen om uw zelfgebakken eitje op te peuzelen. Maar waar haalt u deze?

Een speciaalzaak voor al uw kampeerbenodigdheden

Bij TEUN helpen ze u graag om uw kampeervakantie onvergetelijk te maken.TEUN is een initiatief van zes samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. In hun uitgebreide webshop vindt u een ruime selectie van de beste producten die door deze specialisten zijn uitgekozen. Wanneer u een campingstoel zoekt, zit u bij hen dus helemaal goed! Campingstoelen zijn er in verschillende soorten. Denk hierbij aan een kleine kindercampingstoel maar ook krukjes, opvouwbare, met voetensteun en lichtgewicht campingstoelen. Wellicht bent u op zoek naar een opvouwbare campingstoel, of juist naar klapstoelen? Naast de gangbare stoelen zijn er ook andere varianten zoals een regisseursstoel, relaxstoel, visstoel, kinderstoelen of krukje en strandstoelen.  Teun heeft dit en nog veel in het assortiment. Bovendien heeft u bij het uitkiezen van uw campingstoel ook de mogelijkheid om te kiezen uit diverse topmerken zoals Bo-Camp, Crespo, Dukdalf, Isabella, TEUN en Westfield.

Met een gerust hart op vakantie

TEUN is uw partner voor een onvergetelijke kampeervakantie. Ze gebruiken hun kennis van producten om te innoveren en een uitstekend assortiment van TEUN-producten aan te kunnen bieden. Zo is er ook op het gebied van stoelen een ruime keuze, variërend van het Bordeaux viskrukje tot de relaxstoel Rothenburg van het huismerk TEUN. Bekijk het assortiment en ontdek de verschillende producten. Of bezoek een van hun kampeerwinkels en test de stoelen gewoon zelf uit!

https://www.teun.nl/


Tagged with
Wistjij

Maak de rondreis van uw dromen door Japan of Colombia

Zou u ook wel eens een rondreis willen maken door een ver land zoals Japan of Colombia? De voorpret is leuk, maar het boeken van zo’n reis is ook wel een heel geregel. Schakel een reisbureau in, dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Zij zoeken voor u de beste vluchten, hotels,  regelen het vervoer ter plaatse en ze boeken de leukste excursies. Zij weten namelijk precies waar u moet zijn en wat er in landen als Japan en Colombia te zien is tijdens uw rondreis. Met een ervaren reisorganisatie weet u zeker dat u een prachtige rondreis gaat maken!

Bezoek Japan, het land van de rijzende zon

Japan is een zeer geschikt land voor een rondreis, want er is veel te zien en te doen. Je denkt natuurlijk direct aan de natuur, de drukke steden en sushi, maar er is nog veel meer te zien in het land van de rijzende zon. Ieder eiland, waarvan Japan er 6800 heeft, heeft zijn eigen verhaal. Bezoek bijvoorbeeld de grote steden als Nagasaki of bijvoorbeeld Tokio. Behalve deze moderne trekpleisters kunt u natuurlijk ook de mooie natuur in trekken. Je kunt natuurlijk de bossen in gaan, maar je moet ook natuurlijk ook eens Mount Fuji beklimmen als je in Japan bent. Zo is er altijd iets te beleven in het land van de rijzende zon.

Booming business: Colombia

Een rondreis door Colombia is een reis die u nooit zult vergeten. Steeds meer toeristen ontdekken dit mooie Zuid-Amerikaanse land. Hier huist een boeiende geschiedenis, is er een mooie natuur en u kunt hier natuurlijk ook lekker relaxen op het strand. Trek de Tatacoa woestijn of ontdek de groene bergen. Meestal start u uw rondreis in de Colombiaanse hoofdstad Bogota, waar u rustig kunt acclimatiseren. Andere mooie steden om te bezoeken zijn Cartagena of het pittoreske Medellín.

Boek uw droomreis

Zou u graag een mooie droomreis door bijvoorbeeld Japan of Colombia willen maken? Boek deze reis dan bij Vámonos Travels. Zij hebben al jarenlange ervaring met het samenstellen van de mooiste rondreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Wanneer u uw reis hier boekt, wordt deze tot in de puntjes verzorgd. U vindt op hun website alvast alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u alvast al uw wensen doorgeven. Zo wordt uw droomreis snel werkelijkheid.Tagged with